بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی رب انار سیاه شمالی؛ یک چاشنی دوست‌داشتنی

“`html

رب انار یک چاشنی خوشمزه از شمال ایران است که می‌توان آن را در بسیاری از غذاها استفاده کرد و از طعم خوب آن لذت برد. تهیه این چاشنی بسیار ساده است و فقط چند ساعت زمان می‌برد تا آماده شود. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه رب انار شمالی را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش تهیه

برای تهیه رب انار شمالی، ابتدا انارها را دانه دانه کنید و سپس آنها را همراه با آب در قابلمه بریزید تا نرم شوند. بعد از آن با استفاده از یک صافی آب آن را جدا کرده و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. در پایان کمی نمک اضافه کنید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود. در ادامه، مراحل تهیه رب انار اصیل شمالی را به طور کامل توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه رب انار شمالی

برای تهیه این رب انار خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

انار ۳ کیلوگرم
نمک  نصف قاشق چای‌خوری
آب یک لیوان

طرز تهیه رب انار شمالی

برای تهیه رب انار شمالی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی انار

ابتدا انارها را بشویید و دانه‌های آنها را جدا کنید. تمام پوست و رگه‌های سفید آن را جدا کرده و دانه‌های انار را در یک قابلمه بریزید و یک لیوان آب به آن اضافه کنید.

در قابلمه را بگذارید و آن را روی حرارت ملایم بپزید و بگذارید به مدت نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه انارها نرم شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی سیب و به؛ میوه‌ای و خوشمزه

مرحله دوم: عبور دادن انار از صافی

وقتی انارها نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و دانه‌ها را داخل یک صافی بریزید. با کمک یک گوشتکوب، دانه‌های انار را فشار دهید تا آب آنها خارج شود. این کار را ادامه دهید تا فقط دانه‌های سفید در صافی باقی بمانند.

مرحله سوم: غلظت آب انار

آب انار حاصل را در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. ابتدا شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. بعد از جوشیدن، شعله را کم کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله چهارم: اضافه کردن نمک

برای تهیه رب انار ۳ تا ۴ ساعت زمان لازم است. بعد از اینکه آب انار به غلظت دلخواه نزدیک شد، نمک را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله پنجم: آماده شدن رب انار

زمانی که رب انار غلیظ شد، حباب‌های درشت‌تری روی حرارت خواهد زد که نشان‌دهنده تبخیر آب آن است. پس از اینکه رب انار به غلظت دلخواه رسید، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس آن را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی پیتزایی؛ یک چاشنی هیجان‌انگیز

“““html
نکات تکمیلی برای درست کردن رب انار شمالی:

  • رگه‌های سفیدی که در انار وجود دارد را حتما جدا کنید، چون این رگه‌ها باعث تلخی رب می‌شوند.
  • اگر رب انار ته بگیرد، بوی سوختگی می‌گیرد و طعم آن خوشمزه نخواهد بود.
  • در هنگام جوشیدن آب انار، حتما کف‌هایی که روی آن تشکیل می‌شود را با قاشق بردارید.
  • برای اینکه رب انار رنگ مشکی بگیرد، باید از انارهای قرمز استفاده کنید.

در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه رب انار شمالی را به شما آموزش دادیم. درست کردن رب انار در خانه خیلی ساده است، پس در فصل انار حتما این کار را امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل