بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ساج کباب (ساج قورما)؛ از غذاهای محلی آذربایجان

“`html

ساج کباب یکی از غذاهای سنتی آذربایجان شرقی و غربی است که در بین مردم محلی با نام ساج قورما نیز شناخته می‌شود. این غذا را می‌توان به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کرد و با وجود کالری بالایی که دارد، برای وعده ناهار بسیار مناسب است.

در این مقاله از بلاگ رضیم همراه ما باشید تا یک غذای خوشمزه و سنتی برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های خانوادگی خود تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه ساج کباب

برای تهیه ساج کباب به مواد اولیه‌ای که در ادامه آمده نیاز دارید:

گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
ماست ۱ لیوان
نان لواش ۱ عدد
پیاز ۳ عدد
کره یا روغن حیوانی به مقدار لازم
سیر ۳ حبه
فلفل و نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه ساج کباب خوشمزه

مراحل تهیه ساج کباب به این صورت است:

مرحله اول: خرد کردن گوشت گوسفندی

ابتدا گوشت گوسفندی را به قطعات کوچک برش بزنید و همراه با مقداری آب و یک پیاز در قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. نیم‌ساعت زمان برای پخت گوشت کافی است.

مرحله دوم: سرخ کردن پیاز

دو عدد پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و با کره یا روغن حیوانی سرخ کنید تا طلایی شود. سپس گوشت پخته شده را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و کمی با فلفل و نمک تفت دهید.

مرحله سوم: مخلوط کردن گوشت و پیاز

پس از اینکه گوشت و پیاز خوب تفت داده شدند، آن‌ها را در یک ظرف دیگر بریزید و آب‌گوشت را نیز نگه دارید.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک قورمه گوشت

مرحله چهارم: تفت دادن نان لواش خشک با روغن

نان لواش خشک را خرد کرده و با مقداری روغن روی حرارت تفت دهید. نان‌های تفت داده شده را در یک ظرف گود بریزید و روی آن ۱ لیوان از آب‌گوشت که از صافی رد کرده‌اید، بریزید.

مرحله پنجم: افزودن سیر و ماست

سیر ریز خرد شده و ماست را نیز به نان و آب‌گوشت اضافه کنید و سپس گوشت و پیازهای سرخ شده را بالای آن ریخته و همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. در این مرحله ساج کباب شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

نکات مهم در پخت ساج‌ کباب

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه ساج کباب اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • این غذا به حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت نیاز دارد.
  • ساج کباب می‌تواند به عنوان وعده غذایی کامل برای ناهار یا شام سرو شود.
  • این غذا به ویژه در ماه رمضان برای سحر یا افطار تهیه می‌شود.
  • می‌توانید سیر را همزمان با گوشت سرخ کرده و سپس به سایر مواد اضافه کنید.
  • برای مخلوط کردن مواد، بعد از تفت دادن نان خشک، می‌توانید گوشت و پیاز را به آن اضافه کنید.
  • به دلیل کالری بالای ساج‌کباب، پیشنهاد می‌کنیم آن را به عنوان ناهار و به همراه دسر یا پیش‌غذای سبک سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کباب ته تالی یا تتالی مخصوص

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم با رسپی ساج‌ کباب به عنوان یک غذای خوشمزه و گوشتی آشنا شدیم. اگر شما هم از افرادی هستید که عاشق گوشت، به ویژه گوشت گوسفندی هستید، حتماً این غذا را امتحان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل