ساطری پلو یک غذای سنتی و خوشمزه از خراسان است که بسیار مغذی هم هست. اگر این غذا را برای عزیزانتان تهیه کنید، میتوانید به سبد غذایی خانواده تنوع بدهید. در این قسمت از رضیم بلاگ، ما با رسپی ساطری پلو در خدمت شما هستیم.
برنج | سه پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
هویج | ۴ عدد |
پیاز | یک عدد |
کشمش پلویی | نصف پیمانه |
جعفری خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | به میزان دلخواه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
رسپی ساطری پلو
حالا که مواد لازم را جمع کردهاید، با روش تهیه ساطری پلو همراه ما باشید.
مرحله اول: مزهدار کردن گوشت
پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را با دست فشار دهید. سپس آب پیاز را در یک کاسه بریزید و گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.
حالا ادویهها و نمک را به مخلوط اضافه کنید و جعفری خرد شده را هم بریزید. همه چیز را خوب ورز دهید و روی کاسه را با سلفون بپوشانید. حالا بگذارید در یخچال تا مزهها خوب ترکیب شوند.
مرحله دوم: آماده کردن گوشت قلقلی
بعد از یک ساعت، مایه گوشت را از یخچال درآورید و به شکل قلقلی درآورید. آنها را در کمی روغن سرخ کنید. نیازی نیست خیلی سرخ کنید، فقط کافی است رنگ گوشت عوض شود.
بیشتر بخوانید: رسپی آش لخشک مشهدی
مرحله سوم: سرخ کردن هویج و کشمش
در این مرحله، هویجها را خلالی خرد کنید و کمی در روغن داغ تفت دهید. بعد از کمی تفت خوردن، نمک و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید.
کشمشها که از قبل کمی خیس کردهاید را هم در همین روغن و به مقدار کم تفت دهید.
مرحله چهارم: آبکش کردن برنج
در این مرحله، آب جوش را آماده کنید و برنج را به آن اضافه کنید و سپس آبکش کنید.
مرحله آخر: ریختن لایهای مواد در قابلمه
کف قابلمه مورد نظر، تهدیگ دلخواهتان (مثل نان یا سیبزمینی) را بگذارید. سپس یک لایه برنج آبکش شده بریزید. بعد کمی کشمش و هویج سرخ شده و چند عدد گوشت قلقلی و دوباره یک لایه برنج بگذارید.
بیشتر بخوانید: رسپی پلو مخلوط مشهدی
این کار را ادامه دهید تا همه مواد تمام شود. در نهایت، روی آن را زعفران دم کرده بریزید و اجازه دهید برنج دم بکشد.
ساطری پلو را میتوانید با سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان!