بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی سالاد مرغ و بادمجان قالبی؛ مجلسی و آسان

“`html

سالاد مرغ و بادمجان قالبی، یک سالاد خوشمزه و خلاقانه است که به آسانی با مواد در دسترس درست می‌شود و می‌توانید آن را به عنوان میان وعده یا یک وعده سبک در شام همراه با نان یا به صورت ساده سرو کنید. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان قالبی را برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه سالاد مرغ و بادمجان قالبی

برای درست کردن سالاد مرغ و بادمجان قالبی به این مواد نیاز دارید:

سینه مرغ پخته و خرد شده ۱ عدد
بادمجان سرخ شده ۶ الی ۷ عدد
هویج خرد شده و بخارپز شده ۱ پیمانه
خیار شور خرد شده ۱ پیمانه
گردوی خرد شده ۱/۲ پیمانه
قارچ پخته شده ۱/۲ پیمانه
سس مایونز ۱/۲ پیمانه
ماست چکیده ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل و آویشن به مقدار لازم

مراحل تهیه سالاد مرغ و بادمجان قالبی

مراحل تهیه سالاد مرغ و بادمجان قالبی به این شکل است:

مرحله اول: آماده‌سازی مرغ

در مرحله اول، یک سینه مرغ را با یک پیاز بزرگ خرد شده و یک قاشق روغن کمی تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد. سپس نمک، فلفل و ادویه دلخواه را به همراه چند حلقه هویج خرد شده به مرغ اضافه کنید.

بعد از آن، آب جوش را روی مرغ بریزید، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغ خوب پخته شود. سپس مرغ پخته را ریش ریش یا خرد کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی هویج

هویج‌ها را پوست بگیرید و با رنده یا دستی خرد کنید و داخل ظرفی بخارپز کنید. اگر بخارپز کردن را دوست ندارید، می‌توانید هویج‌ها را سرخ کنید؛ اما بعد از سرخ کردن حتماً آن‌ها را در آبکش بریزید تا روغن اضافی خارج شود و سالاد را چرب نکند.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد نخود سبز و خیارشور

مرحله سوم: آماده‌سازی قارچ‌ها

قارچ‌های شسته شده را به شکل حلقه‌ای خرد کنید و با کمی آبلیمو و ادویه و نمک بپزید.

مرحله چهارم: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌های کوچک و قلمی را خوب بشویید و بدون اینکه پوست بگیرید…

“““html

دلخواه است؛ اما پوست بادمجان به حفظ استحکام آن پس از سرخ شدن کمک می‌کند و ظاهر زیبایی به سالاد می‌دهد. بادمجان را به صورت حلقه‌ای خرد کنید.

سعی کنید که ضخامت حلقه‌ها خیلی کم یا زیاد نباشد؛ زیرا حلقه‌های نازک موقع سرخ شدن خشک می‌شوند و حالت خود را از دست می‌دهند. حلقه‌های ضخیم نیز به سالاد نمی‌آیند.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد رژیمی بادمجان

مرحله پنجم: رفع تلخی بادمجان‌ها

بادمجان‌های خرد شده را در ظرفی ریخته، یک قاشق نمک روی آن‌ها بپاشید و خوب مخلوط کنید تا تمام بادمجان‌ها با نمک آغشته شوند. بگذارید نیم ساعت در این حالت بمانند تا آب بیندازند.

سپس بادمجان‌ها را آبکش کنید، با آب بشویید و روی دستمال بگذارید تا خشک شوند.

مرحله ششم: سرخ کردن بادمجان‌ها

داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود. دقت کنید از مقدار کافی روغن استفاده کنید؛ زیرا کم بودن روغن باعث می‌شود که بادمجان‌ها روغن را به خود جذب کنند.

وقتی روغن داغ شد، حلقه‌های بادمجان را در آن قرار دهید و با حرارت کم سرخ کنید.

چون حلقه‌های بادمجان کوچک هستند و زود می‌پزند، نیازی نیست که هر دو طرف آن‌ها را زیاد سرخ کنید چرا که این کار باعث خشک شدن آن‌ها می‌شود.

بادمجان‌های سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود و چرب نباشند.

بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ بادمجان کبابی با پنیر موزارلا

مرحله هفتم: آماده سازی سس سالاد

برای تهیه سس سالاد، سس مایونز و ماست چکیده را در یک ظرف مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس ادویه‌های دلخواه مانند فلفل و آویشن و پودر سیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مرحله هشتم: آماده سازی قالب

داخل یک فنجان را با قلم‌مو چرب کنید و سپس آن را با نایلون فریزری که نصف شده است بپوشانید (می‌توانید از سلفون هم استفاده کنید).

بیشتر بخوانید: رسپی کوپ بادمجان

مرحله نهم: انتقال مرغ و بادمجان به قالب

حالا حلقه‌های سرخ شده بادمجان را یکی یکی در قالب بچینید. ابتدا یک حلقه بادمجان در کف فنجان قرار دهید و سپس بقیه حلقه‌ها را به دور آن بچینید تا فنجان پر شود. همچنین دور بالایی فنجان را هم با حلقه بادمجان پر کنید.

برای جاهای کوچک می‌توانید از حلقه‌های کوچکتر استفاده کنید. بعد از اینکه دیواره‌های فنجان پر شد، کف فنجان را با مرغ پخته پر کنید و کمی فشار دهید.

مرحله دهم: انتقال سس و هویج به قالب

سپس روی لایه مرغ کمی سس بریزید و آن را پخش کنید. مقدار سس باید متعادل باشد تا از قالب بیرون نریزد، یک لایه نازک از سس کافی است.

برای لایه دوم از هویج بخارپز یا سرخ شده استفاده کنید و با دست یا با پشت قاشق روی آن‌ها را صاف کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوفله بادمجان با گوشت چرخ کرده

مرحله ادامه دارد…

“““html

یازدهم: انتقال خیارشور به قالب

حالا دوباره روی هویج یک لایه سس بریزید و بعد خیارشورهای خرد شده را که آب ندارند، به صورت نازکی روی سس بچینید.

مرحله دوازدهم: انتقال قارچ به قالب

روی خیارشور ها دوباره سس بریزید و یک لایه قارچ پخته شده روی آن قرار دهید و بعد دوباره سس بریزید.

بیشتر بخوانید: بهترین روش سرخ کردن بادمجان با کمترین روغن

مرحله سیزدهم: انتقال گردو به قالب

در آخر، گردوی خرد شده را بریزید و سپس حلقه‌های بادمجان را روی گردوها بچینید تا آن‌ها را بپوشاند.

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک بادمجان خوشمزه

مرحله آخر: تزیین و سرو سالاد

سپس نایلون‌های اضافی را روی سالاد برگردانید و آن را بپوشانید. به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال بیرون آورید، نایلون بالایی را باز کنید و فنجان را داخل ظرف دیگری برگردانید تا سالاد به راحتی خارج شود.

برای تزیین روی سالاد می‌توانید از گوجه گیلاسی، شوید و چیزهای دیگر استفاده کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه سالاد مرغ و بادمجان قالبی

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه سالاد مرغ و بادمجان قالبی اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • بر اساس سلیقه‌تان می‌توانید سالاد مرغ و بادمجان را در یک ظرف بزرگ بجای قالب‌های تک نفره تهیه کنید. در این صورت می‌توانید از بادمجان‌های درشت استفاده کنید تا حلقه‌های بزرگتری داشته باشید. این کار راحت‌تر است و زمان کمتری می‌برد، اما سرو سالادهای تک‌نفره ساده‌تر است.
  • می‌توانید به جای لایه‌ای چیدن مواد، همه مواد را با هم مخلوط کنید، سس اضافه کنید و سپس ترکیب را داخل کاور بادمجان بریزید و فشرده کنید.
  • میتوانید بادمجان را بجای حلقه‌ای، پوست کنده و به شکل نواری خرد کنید و این نوارها را سرخ کنید، سپس در فنجان بچینید.
  • مواد استفاده شده در این سالاد هم مانند بسیاری از سالادها دلخواه هستند. می‌توانید هر کدام را که دوست نداشتید حذف کنید یا مواد دیگری نظیر ذرت، نخودفرنگی یا سیب‌زمینی آبپز رنده شده به آن اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای ماست چکیده از ماست موسیر در سس استفاده کنید یا سس بشامیل را بجای ماست به همراه سس مایونز استفاده کنید.

ما در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه سالاد مرغ و بادمجان قالبی را مرحله به مرحله توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این سالاد خوشمزه را طبق دستور بالا تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل