بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی سالاد نودل تند؛ خوشمزه و خاص

“`html

سالاد نودل یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سالادهاست که می‌توانید با مواد مختلف آن را درست کنید. این سالاد با ظاهر زیبا و رنگارنگش، جلوه خاصی به میز غذای شما می‌بخشد. سالاد نودل تند را می‌توان به عنوان یک وعده غذایی سبک یا در کنار غذاهای دیگر سرو کرد.

امروز در این قسمت از رضیم بلاگ طرز تهیه سالاد نودل تند را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سالاد نودل تند

برای تهیه سالاد نودل تند به مواد زیر نیاز دارید:

نودل خشک ۲۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
فلفل تند قرمز ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای زرد ۱ عدد
فلفل دلمه قرمز ۱ عدد
کنسرو ذرت ۲۰۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار دلخواه
زیتون سیاه (برای تزئین) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه سالاد نودل تند

  • زمان لازم برای آماده‌سازی و درست کردن این سالاد ۱۵-۲۰ دقیقه است.
  • مواد ذکر شده در این دستور برای ۲-۳ نفر کافی است و شما می‌توانید با جمع و ضرب ساده، مقدار آن را افزایش دهید و سالاد بیشتری درست کنید.
  • سختی تهیه این سالاد متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی نودل

یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت بگذارید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید.

سپس نودل‌ها را داخل آب جوش بریزید و ۵-۸ دقیقه بپزید تا نرم شوند.

بعد از پختن، نودل‌ها را از آب خارج کرده و داخل صافی بریزید تا کمی خنک شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه نودل سبزیجات به روش رستورانی

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر و فلفل‌دلمه‌ای

سیر را بشویید و پوست بکنید. سپس آن را با کمک سیر له‌کن پوره کنید.

در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و سیر را در آن کمی تفت دهید تا عطرش به خوبی آزاد شود.

فلفل‌دلمه‌ای زرد و قرمز را بشویید و درون آن‌ها را خالی کنید. فلفل‌ها را به شکل نواری یا خلالی برش بزنید.

فلفل‌ها را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن‌ها تغییر کند.

مرحله سوم: افزودن ذرت و فلفل تند

در این مرحله، ذرت‌های پخته شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را به آرامی هم بزنید تا مخلوط شوند.

فلفل‌های تند را بشویید و به شکل حلقه‌ای برش بزنید.

حلقه‌های فلفل تند را به مواد داخل تابه اضافه کرده و همه چیز را چند دقیقه با هم تفت دهید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد فتوش لبنانی

مرحله

“““html

چهارم: تنظیم چاشنی سس نودل

در این مرحله، آب لیمو ترش و نمک را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید و همه مواد را به آرامی هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد ماکارونی با قارچ

مرحله پنجم: ترکیب مواد همه مواد نودل

نودل‌های آبکشی شده را به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.

همه مواد را به آرامی هم بزنید. یک تا دو دقیقه بگذارید تا نودل‌ها با سس بپزند و طعم‌ها به خوبی با هم یکی شوند.

سالاد نودل خوشمزه و تند شما آماده سرو است. آن را در یک ظرف زیبا بریزید و با کمی زیتون برش خورده تزیین کنید.

این سالاد به خاطر طعم خاص و رنگ‌های جذابی که دارد، یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین سالادهاست که می‌توانید برای مهمانی‌ها و مراسم‌ها تهیه کنید.

اگر شما هم ن tricks خاصی برای خوشمزه‌تر کردن سالاد نودل دارید، خوشحال می‌شویم آن را در قسمت نظرات این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل