بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی سالاد گل کلم و لبو؛ رنگارنگ و پر از طعم

“`html

سالاد گل کلم و لبو یکی از سالادهای خوش‌رنگ و مغذی است که می‌توانید برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها درست کنید. ترکیب سبزیجات تازه با رنگ زیبای لبو، این سالاد لذیذ را ایجاد می‌کند. در این مقاله از مجله رضیم با ما باشید تا طرز تهیه سالاد گل کلم و لبو را همراه با نکات و راهنمایی‌های لازم به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه سالاد گل کلم و لبو، ابتدا گل کلم را خرد کنید. سپس لبوها را بپزید و به شکل مکعبی خرد کنید. در یک کاسه، ماست یونانی، سس مایونز، آبلیموی تازه، سیر ریز خرد شده، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. بعد گل کلم و لبوی خرد شده را به همراه گردو خرد شده، جعفری خرد شده، دانه‌های انار و کشمش در یک کاسه دیگر بریزید و با سس ترکیب کنید. سپس آن را در ظرف مناسب سرو کنید. در ادامه، طرز تهیه کامل این سالاد خوش‌رنگ را با جزئیات بیشتر بیان خواهیم کرد.

مواد لازم برای سالاد گل کلم و لبو

گل کلم کوچک ۱ عدد
لبو متوسط ۲ عدد
گردوی خرد شده ½ پیمانه جعفری تازه ½ پیمانه
ماست یونانی ½ پیمانه
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
کشمش ¼ پیمانه
دانه انار ¼ پیمانه

طرز تهیه سالاد گل کلم و لبو

  • مدت زمان آماده سازی: ۴۰ تا ۵۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۴ تا ۵ نفر
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی مواد

ابتدا گل کلم‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید و بشویید. سپس آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان خارج شود. برای نرم‌تر شدن گل کلم‌ها، می‌توانید آنها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در آب جوش بجوشانید.

لبوها را هم بشویید و در کمی آب بپزید، سپس پوست بکنید و به شکل مکعبی خرد کنید.

جعفری تازه و سیر را نیز بشویید و خرد کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کدو حلوایی با ۴ روش

مرحله دوم: آماده‌سازی سس

یک کاسه مناسب انتخاب کنید. ماست یونانی، سس مایونز، آبلیموی تازه، سیر ریز خرد شده، روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را در آن بریزید و برای چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله سوم: مخلوط کردن سس با سبزیجات

یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. سپس گل کلم خرد شده را به همراه لبو، گردو، جعفری، کشمش و دانه‌های انار در آن بریزید و با سس مخلوط کنید. سالاد آماده است که در ظرف مورد نظر سرو کنید!

“““html

شده، جعفری، دانه انار و کشمش را در آن بریزید. سس را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام آن به سس آغشته شود.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد سزار با سس مخصوص

مرحله چهارم: سالاد را سرو کنید

بعد از اینکه مواد را ترکیب کردید، کاسه سالاد را برای حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خوبی بهم بخورد. سپس آن را از یخچال بیرون بیاورید، دوباره هم بزنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نکات و فوت‌و‌فن‌های درست کردن سالاد گل کلم و لبو

در ادامه، چند نکته برای اینکه سالاد گل کلم و لبو خوشمزه‌تر شود، به شما می‌گوییم. با ما همراه باشید.

در این مقاله از بخش آشپزی مجله رضیم، رسپی سالاد گل کلم و لبو را به شما ارائه دادیم. حتماً این سالاد خوش‌رنگ و خوش‌طعم را در خانه درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل