“`html
ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامهای یکی از دلچسبترین ساندویچهایی است که معمولاً در کافهها سرو میشود. این ساندویچ نه تنها ظاهری زیبا دارد، بلکه طعمی خاص و متفاوت نیز ارائه میدهد. اگر از صبحانه یا عصرانههای یکنواخت و ساده خسته شدهاید، به شما پیشنهاد میکنیم این ساندویچ سبک و خوشمزه را امتحان کنید.
شما میتوانید ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامهای را با انواع نانها و پنیرهای مختلف درست کنید. در این قسمت از رضیم بلاگ، ما سادهترین و لذیذترین روش تهیه ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامهای را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامهای
برای تهیه این ساندویچ به مواد زیر نیاز دارید:
توت فرنگی | ۶-۷ عدد |
نان تست | ۴ عدد |
پنیر خامهای | ۱۰۰-۱۵۰ گرم |
عسل | به مقدار دلخواه |
زست لیمو | ½ قاشق چای خوری |
کره | ۲۰ گرم |
مراحل تهیه ساندویچ توت فرنگی و پنیر خامهای
- مدت زمان آمادهسازی و تهیه ساندویچ ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.
- مقادیر مواد گفتهشده برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و شما میتوانید بر اساس نیاز خود مقدار مواد را بیشتر کنید.
- تهیه این ساندویچ بسیار ساده است و سختی خاصی ندارد.
مرحله اول: آماده سازی نان تست
ابتدا کره را در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا ذوب شود.
سپس هر طرف نانهای تست را در تابه قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شوند. این مرحله اختیاری است و میتوانید آن را حذف کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ مونت کریستو فرانسوی
شما میتوانید از دستگاه توستر یا ساندویچ ساز هم برای تست کردن نان استفاده کنید.
مرحله دوم: ترکیب پنیر، عسل و زست لیمو
لیمو عطر خوبی به ساندویچ میدهد. اینجا پنیر خامهای را در یک کاسه بریزید.
سپس عسل و زست لیمو را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.
میزان عسل به شیرینی توت فرنگیها بستگی دارد؛ اگر توت فرنگیها شیرین بودند، میتوانید عسل را حذف کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ رژیمی خیار و لیمو
مرحله سوم: آماده سازی توت فرنگی
توت فرنگیها را بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان برود.
سپس با کمک چاقو توت فرنگیها را نازک برش بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ گودا برشته شده
مرحله چهارم: پیچیدن ساندویچ
مخلوط پنیر را با قاشق روی یکی از طرف نانها بمالید. این کار
“““html
را با دقت انجام دهید و تمام سطح نان را با مواد پنیری بپوشانید.
حال، برشهای نازک توتفرنگی را یکی یکی کنار هم روی پنیر بچینید. برای هر ساندویچ باید دو نان تست را روی هم قرار دهید.
به همین سادگی و با گذراندن ۴ مرحله بسیار ساده و آسان، ساندویچهای خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.
نکات و فوت و فنهای تهیه ساندویچ توتفرنگی با پنیرخامهای
در تهیه ساندویچ توتفرنگی با پنیرخامهای به ۴ نکته مهم زیر دقت کنید:
- بهتر است چند دقیقه قبل از سرو، ساندویچها را تهیه کنید، زیرا با گذشت زمان آب توتفرنگی از میوه خارج میشود و ساندویچ شما نرم میشود.
- شما میتوانید از انواع مغزهای مورد علاقهتان مانند گردو، بادام، کنجد، پودر نارگیل و پسته در تهیه این ساندویچ استفاده کنید.
- برای جذابتر شدن ساندویچ، میتوانید به جای نان تست از کروسانهای ساده استفاده کنید. به این صورت که نان کروسان را به دو قسمت برش دهید و از مواد بالا در آن قرار دهید.
- برای خوشمزهتر شدن و راحتتر پوشاندن نان، بهتر است از پنیرهای خامهای و نرم استفاده کنید.
امیدواریم این رسپی مورد توجه شما عاشقان دنیای آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز مثل روش بالا، این ساندویچهای جذاب و خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان نمایید.
اگر شما هم در تهیه این ساندویچها از مواد خوراکی استفاده میکنید که طعم بهتری به آن میبخشند، خوشحال میشویم تجربیاتتان را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و سایر دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.