بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی سرکه‌شیره؛ خوشمزه و پرکاربرد

سرکه‌شیره به خاطر مواد مفید و خاصیت‌های درمانی‌اش یکی از نوشیدنی‌های محبوب و معروف است. درست کردن این نوشیدنی بسیار ساده و راحت است و شما تنها با دو ماده می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید. سرکه‌شیره در آشپزی کاربردهای زیادی دارد.

در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، دستور تهیه سرکه‌شیره را به صورت مرحله به مرحله همراه با تمام نکات مهمی که باید درباره این نوشیدنی بدانید، به شما معرفی خواهیم کرد.

مواد لازم جهت تهیه سرکه‌شیره

شیره انگور ۵ پیمانه
سرکه سیب یا انگور ½ پیمانه

 

دستور تهیه سرکه‌شیره

  • مدت زمان آماده‌سازی و تهیه نهایی این نوشیدنی ۱۵-۲۵ دقیقه است.
  • شما می‌توانید با هر مقداری که در دست دارید این نوشیدنی را تهیه کنید. کافی است نسبت شیره انگور و سرکه را به نسبت ۱۰ به ۱ رعایت کنید. مثلاً اگر ۱۰ پیمانه شیره دارید، ۱ پیمانه سرکه اضافه کنید.
  • کار تهیه این نوشیدنی از لحاظ سختی در دسته آسان قرار دارد.

مرحله اول: ترکیب سرکه و شیره انگور

در تهیه این نوشیدنی بهتر است از سرکه‌های خانگی و طبیعی استفاده کنید.

سرکه سیب یا سرکه انگور را در یک ظرف مناسب بریزید و شیره انگور را به آن اضافه کنید. مواد را به آرامی به هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه سرکه انگور سفید خانگی به روش سنتی

مرحله دوم: حرارت دادن نوشیدنی

ظرفی که مخلوط شیره و سرکه در آن است را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید مخلوط به جوش بیاید.

زمانی که جوش آمد، حرارت را کم کرده و بگذارید مخلوط به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد.

  • توجه داشته باشید که در این مدت، نوشیدنی شما باید با حرارت ملایم بجوشد.
  • مدت زمان پخت ممکن است بسته به غلظت شیره و مقدار مواد متفاوت باشد، پس از گذشت زمان گفته شده غلظت نوشیدنی را بررسی کنید.

مرحله سوم: خنک کردن نوشیدنی

پس از آنکه محلول به غلظت مورد نظر رسید، حرارت را خاموش کرده و قابلمه را کنار بگذارید.

اجازه دهید نوشیدنی در ظرف خنک شود.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه شیره انگور خانگی

مرحله چهارم: انتقال به ظرف نگهدارنده

شیشه‌های تمیز و خشکی را انتخاب کنید.

سرکه‌شیره آماده شده را در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و درب‌دار بریزید.

توجه داشته باشید که سرکه‌شیره را باید در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. بهترین مکان برای نگهداری آن یخچال است. بهتر است سرکه‌شیره را قبل از غذا مصرف کنید.

برای مصرف، کافی است چند قاشق غذاخوری از سرکه‌شیره را در یک لیوان بریزید و به آن آب اضافه کنید.

سرکه‌شیره را در آب حل کرده و سپس میل کنید.

بیشتر بخوانید: علت اصلی کپک سرکه انگور و روش‌های از بین بردن آن


امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در این مقاله برایتان مفید واقع شود و شما نیز با این روش ساده و راحت این نوشیدنی مفید را تهیه کنید و از آن بهره ببرید. از سرکه‌شیره می‌توانید برای طعم‌دار کردن انواع غذاها و سالادها استفاده کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل