“`html
سوپ بهشت، یکی از سوپهای بسیار ساده و خوشمزهای است که اصالت آن به کشور ترکیه برمیگردد و با مواد اولیه ساده و در دسترس در زمان کوتاهی تهیه میشود. سوپی بسیار سبک با طعمی ملایم که میتوان از آن به عنوان یک پیش غذای محبوب استفاده کرد.
شاید نام این سوپ را تا به حال نشنیده باشید. “بهشت” نامی زیبا و وسوسهانگیز برای این سوپ است که هر کسی را کنجکاو میکند تا حتماً آن را امتحان کند.
ما امروز در این بخش از رضیم بلاگ رسپی سوپ بهشت را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم. پس با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه سوپ بهشت
مواد لازم برای تهیه سوپ بهشت به شرح زیر است:
پیاز | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد نشاسته ذرت | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
آب مرغ | ۲ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز تازه | ۱ عدد |
مراحل تهیه سوپ بهشت
- مدت زمان آماده سازی این سوپ ۳۰-۴۰ دقیقه است.
- مقدار مواد گفته شده در این دستور مناسب برای ۲-۳ نفر است و میتوان با جمع و ضرب سادهای آن را برای تعداد بیشتر آماده کرد.
- درجه سختی تهیه این سوپ در دسته متوسط قرار دارد.
مرحله اول: ترکیب آرد و کره
در مرحله اول، در قابلمهای که میخواهید سوپ را تهیه کنید، کره بریزید.
قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا کره ذوب شود.
سپس آرد را به کره اضافه کرده و کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
بیشتر بخوانید: رسپی پرده پلو ترکیهای
مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی
در مرحله دوم، سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید.
سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کرده و به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.
کمی تفت دهید تا سیب زمینی طلایی شود.
مرحله سوم: آماده سازی و افزودن پیاز
در مرحله سوم پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
پیاز را نگینی خرد کرده و به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.
همه مواد را کمی هم بزنید و بگذارید تا پیاز شفاف شود.
مرحله چهارم: افزودن ادویهها
در این مرحله، پودر سیر و فلفل سیاه را به مخلوط سوپ اضافه کنید.
با حرارت کم تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ خیار به صورت خامهای
مرحله پنجم: افزودن آب مرغ
در مرحله بعدی، آب مرغ و آب را به مخلوط سوپ اضافه کنید.
حرارت را زیاد کرده و منتظر بمانید تا سوپ به جوش بیاید.
سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید.
۲۰-۳۰ دقیقه زمان دهید تا محتویات سوپ بپزد.
“““html
خوبی بپزد.
مرحله ششم: پوره کردن سوپ
انجام مرحله پنجم کاملاً بر اساس سلیقه شما است.
در این مرحله میتوانید با استفاده از گوشتکوب برقی، محتوای سوپ را پوره کنید تا سوپ شما به بافتی یکدست دست یابد.
اگر به گوشتکوب برقی دسترسی ندارید، میتوانید محتویات سوپ را داخل مخلوطکن یا میکسر بریزید و آن را پوره کنید.
مرحله هفتم: تنظیم طعم و سرو سوپ
در این مرحله با افزودن مقدار مناسب نمک، طعم سوپ را به سلیقه خود تنظیم کنید.
اگر دوست دارید، میتوانید کمی آبلیمو به سوپ اضافه کنید که طعم بسیار خوبی به سوپ شما خواهد داد.
سوپ خوشمزه و سالم شما آماده سرو است. آن را در ظرف مناسب بریزید.
فلفل تازه را خرد کنید و روی سوپ را با کمی فلفل تزیین کنید. میتوانید این سوپ را همراه با انواع نان سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ پنیر کانادایی
اگر شما هم ترفندهایی برای خوشمزهتر کردن سوپ بهشت دارید، خوشحال میشویم که آن را در بخش نظرات این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و سایر دوستان به اشتراک بگذارید.