“`html
سوپ کلم برگ، یک انتخاب گرم و خوشمزه برای روزهای سرد سال است. این سوپ مغذی و مفید علاوه بر طعم خوبش، شامل ویتامینها و مواد معدنی لازم برای بدن میباشد. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه سوپ کلم برگ و نکات برای بهتر کردن آن را توضیح میدهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
در ابتدا، گوجه، پیاز، هویج و کلم برگ را خرد کرده و با ادویهجات در روغن تفت دهید. سپس بلغور گندم، عصاره قلم و آب جوش را اضافه کنید و بگذارید سوپ با حرارت ملایم بپزد. در مراحل آخر پخت، سبزی آش یا جعفری را به سوپ اضافه کنید. پس از چند دقیقه، سوپ آماده سرو است. در ادامه، طرز تهیه سوپ کلم برگ را به تفصیل توضیح میدهیم.
مواد لازم سوپ کلم برگ
کلم برگ سفید خرد شده | ۱ لیوان |
هویج | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد کوچک |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
بلغور گندم | ½ لیوان |
عصاره قلم | سه قالب |
سبزی آش یا جعفری (اختیاری) | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
دانه فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
آب جوش | ۲ لیوان |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه سوپ کلم برگ
- زمان پخت: ۴۵ الی ۶۰ دقیقه
- مناسب برای: ۲ نفر
مرحله اول: خرد کردن سبزیجات
ابتدا، گوجه فرنگیها را بشویید، پوست بکنید و به صورت کوچک خرد کنید. سپس، پیاز را پوست کنده و به شکل نگینی خرد کنید. هویجها را نیز پوست بکنید و به اندازه دلخواه خرد نمایید.
بیشتر بخوانید: ۲ رسپی مرغ پرتقالی+ نکات
مرحله دوم: تفت دادن سبزیجات
کمی روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. پیاز…
“““html
گوجه فرنگی خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود. سپس، هویج و کلم برگ خرد شده را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و دوباره چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
مرحله سوم: اضافه کردن مواد اولیه
پس از اینکه پیاز، گوجه، هویج و کلم خوب تفت خوردند، آب جوش، بلغور گندم و عصاره قلم را به آنها اضافه کنید. اجازه دهید سوپ با حرارت ملایم بپزد تا بلغور گندم کاملاً نرم شود و سوپ غلیظ گردد.
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ اسفناج + نکات
مرحله چهارم: سرو کردن سوپ
در مراحل پایانی پخت سوپ، زمانی که تمام مواد خوب پخته و نرم شدند، سبزی آش یا جعفری تازه خرد شده را به آن اضافه کرده و بگذارید سوپ به مدت ۱۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد. در نهایت، سوپ داغ و خوشعطر را در ظرف سرو کنید و لذت ببرید. نوش جانتان!
بیشتر بخوانید: رسپی سوپ جو
نکات و فوتوفنهای رسپی سوپ کلم برگ
برای درست کردن یک سوپ کلم برگ خوشمزه و دلچسب، رعایت چند نکته ساده میتواند بسیار موثر باشد. در ادامه به برخی از مهمترین این نکات اشاره میکنیم:
- کلم برگ را میتوانید به صورت ریز خرد کرده یا به نوارهای باریک برش بزنید.
- بهتر است برای سوپ کلم برگ از دانه فلفل سیاه استفاده کنید. چون پودر فلفل ممکن است کمی بر رنگ نهایی سوپ تاثیر بگذارد.
- استفاده از سبزی آش و جعفری کاملاً سلیقهای است و میتوانید آنها را حذف کنید. اما افزودن این سبزیجات معطر، طعمی خوشمزه به سوپ میبخشد.
- عصاره قلم طعم خوبی به سوپ میدهد و موجب لعاب انداختن آن میشود. اگر عصاره قلم ندارید، نگران نباشید و میتوانید آن را حذف کنید.
- برای طعمدهی بهتر و ایجاد طعمی ترش، میتوانید در انتهای پخت، مقداری آبلیموی تازه به آن اضافه کنید.
- میتوانید به جای گوجه از رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
- برای افزایش ارزش غذایی، میتوانید مقداری لپه به سوپ اضافه کنید.
- برای مغذیتر شدن سوپ، میتوانید مرغ پخته و ریش ریش شده یا گوشت به آن اضافه کنید.
در این شماره از مجله آشپزی رضیم، شما را با رسپی سوپ کلم برگ آشنا کردیم و نکات طلایی برای خوشمزهتر شدن آن را به اشتراک گذاشتیم. چه به دنبال یک وعده غذایی کامل باشید و چه یک پیش غذای سالم و خوش طعم، سوپ کلم برگ یک انتخاب عالی است.