بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی سیر لابا چینی(سیر ترشی چینی) + نکات و فوت‌وفن ها

“`html

سیر ترشی سبز چینی یکی از ترشی‌های خوشمزه و پرطرفدار در فرهنگ آسیایی است که به نام سیر لابا شناخته می‌شود. مردم چین این ترشی را به عنوان بخشی از وعده اصلی در روز عید و همراه کوفته‌ها در جشن‌های بهاری سرو می‌کنند. طعم این ترشی هم تند است و هم ترش و به خاطر رنگ سبز روشنش دلنشین به نظر می‌رسد. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه سیر لابا چینی را همراه با نکاتی برای تهیه آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به طرز تهیه

برای تهیه سیر ترشی چینی ابتدا سیرها را پوست کنده و در آب جوش می‌ریزیم. بعد از چند دقیقه آن‌ها را در آب سرد قرار می‌دهیم. سپس شکر، نمک و سیرها را با هم ترکیب کرده و به مدت چند دقیقه ماساژ می‌دهیم. سیرها را به همراه فلفل قرمز در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌ریزیم و روی آن را با سرکه داغ پوشش می‌دهیم. شیشه را به مدت حداقل ۲ روز در جایی گرم نگه می‌داریم. در ادامه، طرز تهیه کامل این ترشی خوشمزه را به تفصیل برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای سیر لابا چینی

سیر ۵۰۰ گرم
سرکه سفید ۱ لیوان
نمک ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک ۱ عدد
آب جوش به میزان لازم

طرز تهیه سیر لابا چینی

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۲۰ تا ۳۰ دقیقه
  • این مقدار از مواد اولیه برای شما یک شیشه یک لیتری ترشی فراهم می‌کند.
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: سیر را آماده کنید

ابتدا سیرها را پوست کنده و دو سر آن‌ها را با یک چاقوی تیز جدا کنید. سپس سیرها را برای ۱۰ دقیقه در آب جوش قرار دهید و بعد با آب سرد بشویید. این کار باعث می‌شود تلخی و سفتی سیر کاهش یابد.

مرحله دوم: سیرها را طعم‌دار کنید

سیرها را خشک کرده و در یک کاسه مناسب بریزید. سپس شکر و نمک را به آن‌ها اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سیرها را با دست ماساژ دهید تا خوب به نمک و شکر آغشته شوند.

مرحله سوم: سرکه را بجوشانید

سرکه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک زرشک خانگی+بهترین روش خشک کردن

مرحله چهارم: سیر را در ظرف بریزید

یک ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز انتخاب کرده و سیرها را به همراه فلفل قرمز در آن بریزید. سپس سرکه داغ را به نحوی بر روی سیرها بریزید که تمام آن‌ها را بپوشاند. در نهایت درب ظرف را محکم ببندید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی

مرحله پنجم: ترشی را در جای گرم نگه دارید

سیر ترشی را برای ۲ تا ۴ روز در یک مکان گرم نگه دارید…

“““html

محیط گرم قرار دهید تا جا بیفتد و آماده مصرف شود. بعد از اینکه ترشی آماده شد، می‌توانید برای ماندگاری بیشتر آن را در یخچال نگهداری کنید.

نکات و فوت‌و‌فن درست کردن سیر ترشی سبز چینی

برای درست کردن سیر ترشی سبز چینی با طعم و کیفیت بهتر، به نکاتی که در ادامه به آنها اشاره می‌شود، دقت کنید. با ما همراه باشید.

  • بهتر است از سیرهای تازه و جوان استفاده کنید که بافت نرم‌تر و طعم بهتری دارند. سیرهای قدیمی ممکن است طعم ترشی را تلخ کنند.
  • شوک دادن سیر در آب جوش و انتقال آن به آب سرد، یکی از نکات مهمی است که طعم تلخ و تند سیر را می‌گیرد.
  • برای داشتن طعم قوی‌تر و تندتر، می‌توانید تکه‌های زنجبیل تازه یا مقداری سیر خشک به سرکه در حال جوش اضافه کنید.
  • می‌توانید به جای سرکه سفید از سرکه برنج استفاده کنید تا طعم ترشی ملایم‌تر شود.
  • دقت داشته باشید که شیشه‌ای که برای نگهداری سیرها استفاده می‌کنید تمیز و کاملا خشک باشد تا بعدا باعث ایجاد کپک در ترشی نشود.
  • برای اینکه ترشی طعم تیزتری داشته باشد، می‌توانید میزان سرکه را بیشتر کنید و برای داشتن طعم ملایم‌تر، میزان شکر را بیشتر کنید.
  • اگر طعم تند در ترشی را نمی‌پسندید، می‌توانید از فلفل قرمز خشک استفاده نکنید.
  • می‌توانید برای تنوع، از سبزیجات معطری مانند تره یا گشنیز استفاده کنید.
  • بهترین زمان مصرف سیر ترشی چینی، یک هفته پس از درست کردن آن است.
  • این ترشی را می‌توانید برای ۲ ماه در یخچال نگهداری کنید.
  • هرچه مدت زمان بیشتری از درست کردن سیر ترشی بگذرد، طعم آن تندتر و قوی‌تر می‌شود.
  • سیر ترشی سبز چینی به عنوان چاشنی در کنار غذاهایی مانند نودل یا برنج سرو می‌شود.

در این مقاله از بخش آشپزی مجله رضیم، رسپی سیر ترشی سبز چینی را همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما معرفی کردیم. درست کردن این ترشی بسیار آسان و سریع است، بنابراین پیشنهاد می‌کنیم حتما این ترشی جذاب را با این رسپی ساده درست کنید و از رنگ و طعم آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل