بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی شنیسل روسی (به وعده شامتان تنوع بدهید)

“`html

شنیسل روسی یکی از غذاهای معروف و محبوب در دنیا است که ریشه‌اش به کشور روسیه برمی‌گردد. این غذای خوشمزه با گوشت مرغ یا گوشت گوساله درست می‌شود و معمولاً با نان سوخاری و پنیر سرو می‌شود. در این مقاله از رضیم بلاگ، طرز تهیه شنیسل روسی را قدم به قدم با تمام نکات مهم برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه شنیسل روسی

مواد لازم برای تهیه شنیسل روسی به این شکل است:

سینه مرغ یا گوشت گوساله ۴ عدد
پنیر ورقه‌ای ۴ عدد
کره ۲۵ گرم
آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر یا خامه ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

مراحل تهیه شنیسل روسی

  • مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و پخت این شنیسل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.
  • این مقدار مواد برای ۳ تا ۴ نفر مناسب است و می‌توانید با کمی ضرب و تقسیم مقدار مواد را بیشتر کنید.
  • تهیه این شنیسل راحت است و سطح سختی آن متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی گوشت

سینه مرغ یا گوشت گوساله را از وسط برش بزنید، اما به طور کامل جدا نکنید.

با بیفتک کوب، گوشت را نازک و یکنواخت کنید.

به هر دو طرف گوشت نمک و فلفل بزنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی پنیر و گشنیز

پنیر ورقه‌ای را به تکه‌های کوچک‌تر برش بزنید.

گشنیز را به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم: لایه‌بندی شنیسل

روی یک سمت گوشت، تکه‌های پنیر را بگذارید.

سپس سمت دیگر گوشت را روی پنیر بگذارید و با دست کمی فشار دهید تا مواد داخل شنیسل بیرون نریزد.

بیشتر بخوانید: رسپی ناگت مرغ خانگی ترد و پفکی

مرحله چهارم: آماده‌سازی نان سوخاری

آرد سوخاری را در یک بشقاب بریزید.

در یک بشقاب دیگر، تخم‌مرغ‌ها را با شیر یا خامه مخلوط کنید.

مرحله پنجم: آماده‌سازی شنیسل

شنیسل‌ها را اول در مخلوط تخم‌مرغ بزنید تا همه‌جا خوب پوشیده شود.

بعد شنیسل‌ها را در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمتش با آرد پوشانده شود.

مرحله ششم: سرخ کردن شنیسل

در یک تابه، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.

سپس شنیسل‌های آماده را در روغن داغ قرار دهید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف سرخ کنید.

“““html

سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی ساندویچ ژامبون اقتصادی

مرحله هفتم: سرو شنیسل

شنیسل‌های سرخ شده را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

شنیسل روسی را به همراه برنج، سیب‌زمینی یا سالاد سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌های تهیه شنیسل روسی

برای تهیه این شنیسل خوشمزه به روش روسی به چند نکته زیر توجه کنید.

  1. برای اینکه شنیسل‌ها تردتر شوند، می‌توانید از دو بار در ترکیب تخم‌مرغ و آرد سوخاری فرو کنید.
  2. می‌توانید از پودر سوخاری رنگی یا طعم‌دار برای کاور کردن شنیسل‌ها استفاده کنید.
  3. برای اینکه شنیسل‌ها طعم و مزه بهتری داشته باشند، می‌توانید از ادویه‌های دلخواه خود مانند پودر سیر، پودر پیاز یا پاپریکا به گوشت و پنیر اضافه کنید.
  4. اگر دوست دارید شنیسل‌ها آبدارتر باشند، می‌توانید قبل از سرخ کردن، آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در مخلوط شیر یا خامه و ادویه‌ها بخوابانید.
  5. می‌توانید از سس‌های دلخواه خود مانند سس گوجه‌فرنگی، سس مایونز یا سس تارتار برای سرو شنیسل استفاده کنید.

امیدواریم که رسپی فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله از مجله آشپزی رضیم، می‌توانید این غذا را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم و مزه بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل