بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی شور بادمجان خانگی بدون نیاز به سرکه

“`html

شور بادمجان یکی از چاشنی‌هایی است که طرفداران زیادی دارد. اما این بار برخلاف روش معمول درست کردن ترشی و شور که از سرکه استفاده می‌شود، این شور خوشمزه بدون سرکه تهیه می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا رسپی این شور بادمجان خوشمزه را به شما معرفی کنیم.

مواد لازم برای تهیه شور بادمجان بدون سرکه

برای تهیه این شور خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

بادمجان قلمی  ۸ عدد
سیر ۵ حبه
جعفری  یک قاشق غذاخوری
ترخون  یک قاشق غذاخوری
نعناع یک قاشق غذاخوری
فلفل سبز ۲ عدد
نمک ۱۲ قاشق غذاخوری
آب ۸ لیوان
سیاه دانه  به میزان لازم
گلپر  به میزان لازم
فلفل قرمز و سیاه  به میزان لازم

رسپی شور بادمجان بدون سرکه

برای درست کردن این شور بدون سرکه طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: آماده سازی بادمجان‌ها

ابتدا بادمجان‌ها را به خوبی بشویید و سپس دو سر آن را با چاقو جدا کنید. بعد آنها را به قطعات درشت با پوست برش بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی سس پنیر با پنیر موزارلا

مرحله دوم: بادمجان‌ها را بجوشانید

در یک قابلمه، آب و نمک را مخلوط کنید و بادمجان‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آن بجوشانید. سپس آنها را در یک آبکش بریزید تا آب اضافی‌شان خارج شود.

مرحله سوم: آماده‌سازی مواد دیگر

فلفل سبز و سیر را خرد کنید و با سبزی‌های معطر، سیاه دانه، گلپر، فلفل قرمز و فلفل سیاه مخلوط کنید. همه مواد را به خوبی هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند.

“““html

مرحله چهارم: آب نمک درست کنید

در یک قابلمه، ۸ لیوان آب و ۱۲ قاشق غذاخوری نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید. وقتی محلول شروع به جوشیدن کرد، بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. سپس قابلمه را از روی گاز بردارید تا محلول کمی خنک شود.

بیشتر بخوانید: رسپی حریره سیر، یک راهکار هوشمندانه برای نگهداری

مرحله پنجم: مواد را ترکیب کنید

در یک ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک، کمی از بادمجان را بریزید و روی آن ترکیب سبزیجات و ادویه‌ها را بگذارید. این کار را ادامه دهید تا ظرف پر شود. سپس محلول آب نمک را به اندازه‌ای روی مواد بریزید که کمی بالاتر از آن‌ها قرار بگیرد. در آخر درب ظرف را محکم ببندید و آن را به مدت ۲ هفته در یک جای خنک نگهداری کنید تا شور بادمجان آماده مصرف شود.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی شور بادمجان بدون سرکه را به شما ارائه دادیم. شما می‌توانید این بار شور را به شیوه‌ای جدید تهیه کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل