بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی شیر عسلی خانگی؛ آسان و بی‌دردسر همانند بیرون

“`html

آیا به دنبال یک دسر خانگی و خوشمزه هستید؟ شیر عسلی خانگی، با طعمی غلیظ و کاراملی، بهترین گزینه برای شماست. با این رسپی ساده از مجله رضیم، می‌توانید در کمترین زمان، یک دسر مجلسی و دلچسب آماده کنید.

مواد لازم جهت تهیه شیر عسلی خانگی

مواد لازم جهت تهیه شیر عسلی خانگی به شرح زیر است:

شیر ۲ پیمانه
شکر نصف پیمانه
کره ۱۵ الی ۲۰ گرم
وانیل نوک قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه شیر عسلی خانگی

برای تهیه شیر عسلی خانگی کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: آماده سازی تابه

ابتدا به یک تابه بزرگ و مناسب نیاز دارید. تابه بزرگ به شما کمک می‌کند تا زمان کمتری صرف تهیه دسر کنید.

تابه‌ای با کف ضخیم نیز باعث می‌شود حرارت به آرامی پخش شود و از ته گرفتن شیر جلوگیری کند.

مرحله دوم: ترکیب شیر و شکر

شیر را در تابه بریزید و سپس شکر را اضافه کنید.

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مدام هم بزنید تا شکر قبل از جوش آمدن شیر حل شود.

بیشتر بخوانید: رسپی لیمو عسلی برای سرماخوردگی

مرحله سوم: همزدن شیر

زمانی که شیر به جوش آمد و از کناره‌های ظرف حباب زد، حرارت را کم کنید و مداوم هم بزنید.

حرارت باید آنقدر کم باشد که شیر عسلی نجوشد و شما باید دائما آن را هم بزنید تا ته نگیرد.

مدت زمان همزدن ممکن است یک ساعت یا بیشتر طول بکشد و بسته به قدرت شعله و نوع تابه متفاوت است.

هم زدن مداوم از شکرک زدن شیر عسلی جلوگیری می‌کند.

تهیه شیر عسلی بسیار آسان است و تنها سختی آن، زمان زیاد هم زدن است.

مرحله چهارم: تعیین غلظت شیر

شیر عسلی را به طور مداوم هم بزنید تا شیر کم کم بخار شود و رنگ آن به زرد متمایل شود. در انتها، حجم شیر به نصف یا کمتر کاهش می‌یابد.

به تدریج شیر عسلی غلیظ می‌شود و وقتی که لیسک را در کف ظرف بکشید، جای خالی به وضوح دیده می‌شود و کمی زمان می‌برد تا دوباره پر شود.

به یاد داشته باشید که بعد از سرد شدن، غلظت مواد بیشتر می‌شود، پس در این مرحله دیگر هم نزنید تا خیلی غلیظ نشود و شکرک نزند.

مرحله پنجم: اضافه کردن کره

وقتی که مواد به غلظت مناسب رسید، کره را اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.

این ترکیب را به آرامی هم بزنید تا کره کاملا در آن حل شود و با مواد ترکیب شود.

در آخر در صورت تمایل می‌توانید کمی وانیل هم اضافه کنید و مجددا هم بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی قهوه دالگونا

مرحله ششم: انتقال به ظرف

شیر عسلی شما آماده است. می‌توانید آن را به ظرف دلخواه منتقل کنید و صبر

“““html

کنید تا خنک شود.

بعد در ظرف را ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم در خصوص تهیه شیر عسلی خانگی

در ادامه به چند نکته مهم در مورد تهیه شیر عسلی اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای تهیه یک شیر عسلی خوب، حتماً آن را به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.
  • اگر شیر عسلی را مرتب هم بزنید، اصلاً شکرک نمی‌زند. اما اگر روی دیواره‌های ظرف در حین پخت شکرک دیده شد، آن را وارد شیر عسلی نکنید چون باعث می‌شود بعداً داخل یخچال شکرک بزند.
  • اگر بعد از آماده شدن، بافت شیر عسلی یکدست نبود، می‌توانید آن را داخل مخلوط کن بریزید یا از صافی رد کنید.
  • اگر فراموش کردید که شیر عسلی را هم بزنید و رویه بست، می‌توانید بعد از این که آن را هم زدید، یک بار آن را از صافی رد کنید.
  • شیر عسلی بعد از قرار گرفتن در یخچال کمی سفت‌تر می‌شود. برای استفاده، آن را از قبل از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد و اگر عجله دارید، می‌توانید کمی آب به آن اضافه کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه شیر عسلی خانگی را برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این دسر خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل