بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی فالوده طالبی خانگی؛ مناسب روزهای گرم تابستان

“`html

فالوده طالبی یکی از دسرهای خوشمزه و ساده است که می‌توانید به راحتی با چند ماده اولیه موجود در خانه تهیه کنید. مطمئناً یک لیوان از این فالوده خنک در روزهای گرم تابستان می‌تواند تشنگی شما را برطرف کند. اگر طعم طالبی را دوست دارید، حتماً این فالوده را امتحان کنید.

امروز در رضیم بلاگ یکی از بهترین روش‌های تهیه فالوده طالبی را به شما معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید تا مرحله به مرحله و با تمام نکات لازم این دسر را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه فالوده طالبی

مواد لازم برای این دسر به این ترتیب است:

طالبی ۱ عدد
شکر ۱ قاشق غذاخوری
تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری
آب ولرم ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه

مراحل تهیه فالوده طالبی

  • برای آماده‌سازی مواد اولیه، به‌طور کلی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید و خود تهیه کار تنها ۵ تا ۷ دقیقه طول می‌کشد.
  • این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و می‌توانید به راحتی با ضرب و تقسیم، مقدار مواد را تغییر دهید و برای تعداد بیشتر تهیه کنید.
  • تهیه این فالوده کار سختی نیست و می‌توان گفت در سطح متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی طالبی

طالبی را بشویید و پوست بگیرید. سپس میوه را به قطعات کوچک برش دهید.

قطعات طالبی را در یک زیپ کیپ یا ظرف مناسب قرار دهید و درب آن را ببندید.

ظرف حاوی طالبی‌ها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فریزر بگذارید.

مرحله دوم: آماده‌سازی تخم شربتی

در این مدت، به سراغ تخم شربتی بروید. آن را در یک کاسه بریزید.

آب ولرم را به آن اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بماند تا تخم شربتی‌ها حجیم و بزرگ شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی سوربه طالبی مرحله به مرحله

مرحله سوم: ترکیب طالبی منجمد و شکر

بعد از ۳۰ دقیقه، طالبی‌های کمی منجمد شده را از فریزر خارج کنید و به مخلوط‌کن منتقل کنید.

شکر را نیز اضافه کنید و چند پالس بزنید تا شکر و طالبی کاملاً با هم مخلوط شوند.

توجه داشته باشید که میزان شکر به سلیقه شما بستگی دارد. اگر طالبی شما خیلی شیرین نیست، می‌توانید کمی شکر بیشتری اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شیر طالبی کافی شاپی

مرحله چهارم: افزودن گلاب و تخم شربتی

گلاب را به مخلوط‌کن اضافه کنید و چند پالس بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند.

سپس تخم شربتی‌های حجیم شده را به مخلوط اضافه کنید و فقط به اندازه‌ای که مواد با هم مخلوط شوند، هم بزنید.

فالوده طالبی خوشمزه شما اکنون آماده سرو است. آن را در لیوان بریزید و لذت ببرید!

“““html

دسر را در ظرف سرو بریزید و کمی طالبی روی آن بگذارید تا تزیین شود.

بهتر است این دسر را قبل از خوردن درست کنید و خوب خنک نوش جان کنید.

اگر می‌خواهید فالوده طالبی شما رژیمی‌تر باشد، می‌توانید به جای شکر از عسل استفاده کنید.

امیدواریم این دستور پخت مورد توجه شما که به دنیای آشپزی علاقه دارید، قرار گیرد و شما هم مانند روش گفته شده، این فالوده طالبی خوشمزه را برای یک بعدازظهر گرم تابستان درست کنید.

اگر شما هم نکات و ترفندهایی برای خوشمزه‌تر شدن فالوده طالبی دارید، خوشحال می‌شویم آن‌ها را در قسمت نظرات این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل