“`html
فراپه یک نوشیدنی خنک و خوشمزه است که با قهوه و یخ شکسته درست میشود. شما میتوانید این نوشیدنی را با انواع میوهها و سبزیجات تازه درست کنید و برای خوشمزهتر شدن، اسانسهایی مثل وانیل و کارامل به آن اضافه کنید. در فصل پاییز، میتوانید یکی از فراپههای خوشمزه را با خرمالو تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه این فراپه خوشمزه و پاییزی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه فراپه خرمالو
برای درست کردن این فراپه خوشمزه برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:
خرمالو | ۴ عدد |
شکر | ۴ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۲ لیوان |
پودر نسکافه | یک قاشق چایخوری |
جوز هندی | ⅛ قاشق چایخوری |
یخ | نصف لیوان |
رسپی فراپه خرمالو
برای تهیه فراپه خرمالو مراحل زیر را دنبال کنید:
بیشتر بخوانید: فراپه کره بادام زمینی
مرحله اول: پوره کردن خرمالو
ابتدا خرمالوها را بشویید و هر کدام را به ۴ قسمت برش بزنید. با یک قاشق، گوشت خرمالوها را جدا کنید و در مخلوطکن بریزید. سپس مخلوطکن را روشن کنید تا خرمالوها به پوره تبدیل شوند.
مرحله دوم: ترکیب شیر و قهوه
در یک ظرف مناسب، شیر را بریزید و پودر نسکافه را به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. اگر دستگاه قهوهساز دارید، میتوانید از یک شات اسپرسو به جای پودر نسکافه استفاده کنید.
مرحله سوم: ترکیب مواد
شیرقهوه را به پوره خرمالو اضافه کنید و هم بزنید. سپس شکر، جوز هندی و خامه صبحانه را اضافه کنید و مخلوط کنید. در انتها یخ را اضافه کنید و مواد را تا یکدست شدن میکس کنید. فراپه خرمالو را در لیوان سرو کنید و با شکلات چیپسی تزئین کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی میلک شیک پرتقال و کدو حلوایی با موز
نکات تکمیلی برای تهیه فراپه خرمالو:
- میتوانید به جای جوز هندی، از دارچین استفاده کنید.
- اگر دوست دارید فراپه غلیظتری داشته باشید، میتوانید از ماست یونانی یا بستنی وانیلی استفاده کنید.
- به جای اینکه یخ اضافه کنید، میتوانید مواد را نیم ساعت در فریزر بگذارید.
- برای تزئین میتوانید از خامه، چوب دارچین، گل محمدی یا پودر شکلات استفاده کنید.
- به جای شکر، میتوانید از عسل یا استویا استفاده کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی فراپه خرمالو را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این فراپه خوشمزه را حتما در فصل پاییز تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.