“`html
فریتاتای برنج و لوبیا یک غذای سنتی ایتالیایی است که با برنج، تخم مرغ و لوبیا درست میشود. ادویهجات و چاشنیهایی که به این غذا اضافه میشود، همراه با پنیر و سبزیجات خرد شده، طعم بسیار خوبی به آن میبخشند.
در این مقاله از رضیم بلاگ شما میتوانید با دو روش تهیه فریتاتای برنج و لوبیا هم در فر و هم در ماهیتابه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه فریتاتای برنج و لوبیا
برای درست کردن فریتاتای برنج و لوبیا به مواد زیر نیاز دارید:
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
کدو سبز | ۲ عدد |
برنج | ۲۵۰ گرم |
لوبیا قرمز | ۴۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۶ عدد |
شیر | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
پنیر چدار | ۱ لیوان فرانسوی دستهدار |
گوجه فرنگی | به مقدار لازم |
جعفری | به مقدار لازم |
مراحل تهیه فریتاتای برنج و لوبیا در ماهیتابه
تهیه این غذا حدود ۱۵ دقیقه زمان میبرد و زمان پخت آن کمتر از ۳۰ دقیقه است. در ادامه با مراحل تهیه فریتاتای برنج و لوبیا در ماهیتابه آشنا میشوید.
بیشتر بخوانید: رسپی انچیلادا اسفناج پنیری
مرحله اول: برنج و لوبیا را بپزید
ابتدا لوبیا را به مدت یک شب در آب بخیسانید و سپس آن را با آب در یک قابلمه بریزید و بپزید. برنج را در یک قابلمه جداگانه با آب بپزید تا نرم شود. پس از آنکه لوبیا و برنج پخته شدند، شعله را خاموش کنید.
مرحله دوم: کدو را تفت دهید
کدو سبز را بشویید، پوست بکنید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد کدوهای خرد شده را در روغن تفت دهید.
مرحله سوم: برنج و لوبیا را با کدوها تفت دهید
چند دقیقه پس از تفت دادن کدوها، برنج و لوبیای پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه تفت دهید. توجه داشته باشید که همه مواد باید خوب پخته باشند.
بیشتر بخوانید: رسپی املت اسپانیایی خوشمزه
مرحله چهارم: تخم مرغ و شیر را به ماهیتابه اضافه کنید
تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و سپس شیر را اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شیر را با چنگال هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. به این ترکیب مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. سپس مخلوط تخم مرغ و شیر را به ماهیتابه اضافه کنید و ادامه دهید…
“““html
اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به خوبی بپزند.
مرحله پنجم: پنیر را اضافه کنید
زمانی که تخممرغ پخت، میتوانید پنیر چدار را رنده کرده و روی تخممرغها بریزید. درب ماهیتابه را برای چند دقیقه روی آن بگذارید و سپس صبر کنید تا پنیر به طور کامل آب شود. در انتها فریتاتا را در ظرف دلخواه قرار داده و آن را با گوجه خردشده و جعفری تازه تزئین کنید.
رسپی فریتاتای برنج و لوبیا در فر
برای تهیه این غذا در فر، مثل روش قبل کدو را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید. برنج و لوبیا را به صورت جداگانه بپزید و سپس آنها را به ماهیتابه اضافه کنید. در ادامه مقداری نمک و فلفل به ماهیتابه اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
در یک کاسه، تخممرغ را با شیر و کمی زعفران ترکیب کنید. حالا ترکیب برنج، لوبیا و کدو را در ظرف مورد نظر بریزید و مخلوط تخممرغ را روی آن اضافه کنید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید تا داغ شود.
بعد، ظرف را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا فریتاتای شما آماده شود. در ۱۰ دقیقه آخر پخت میتوانید گوجه گیلاسی یا گوجه خردشده را روی فریتاتا بریزید.
سپس حالت گریل فر را روشن کنید تا روی غذا کاملاً طلایی شود. بعد از پخت، غذا را از ظرف خارج کرده و در ظرف مناسب قرار دهید و با جعفری تزئین و سرو کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه فریتاتای برنج و لوبیا
در ادامه چند نکته طلایی برای تهیه فریتاتای برنج و لوبیا ارائه میدهیم. با ما همراه باشید.
- برای تهیه فریتاتای برنج و لوبیا میتوانید از انواع مختلف لوبیا مثل لوبیا چیتی یا قرمز استفاده کنید.
- میتوانید به جای پنیر چدار، از پنیر پیتزا یا پنیر سوئیسی نیز استفاده کنید.
- اگر زمان کافی برای خیساندن و پخت لوبیا را ندارید، میتوانید از کنسرو لوبیا استفاده کنید.
- اضافه کردن مقداری پیازچه خردشده به غذا، عطر و مزه خوبی میبخشد.
- این غذا به خاطر وجود برنج، لوبیا، تخممرغ و شیر مغذی است و میتوانید از آن برای بعد از تمرین یا به عنوان شام استفاده کنید.
- اضافه کردن شیر به تخممرغ باعث میشود فریتاتا بافت بهتری پیدا کند، اما میتوانید شیر را حذف کرده و فقط از تخممرغ استفاده کنید.
- میتوانید به جای برنج سفید از برنج قهوهای استفاده کنید.
- اضافه کردن فلفل قرمز و پاپریکا طعم عالی به غذا میدهد.
- این غذا را میتوانید به صورت تکنفره و در قالبهای مافین نیز تهیه کنید.
- پیشنهاد میشود بعد از آماده شدن غذا، از مقداری سس برای مزهدار کردن آن استفاده کنید.
- برای مزهدار کردن میتوانید از سیر رندهشده یا پودر سیر استفاده کنید.
اگر به دنبال یک غذای رژیمی با حبوبات و برنج هستید یا فرصت کافی برای درست کردن شام ندارید، همین حالا این فریتاتای خوشمزه را تهیه کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کالزونه مرغ ایتالیایی
اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید، نظرات و تجربیات خود را از طریق مجله آشپزی رضیم با ما و سایر دوستانی که به آشپزی علاقهمندند در میان بگذارید.