بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی قرابیه سیب و دارچین؛ شیرینی خانگی با طعمی حرفه‌ای

“`html

آیا به دنبال یک شیرینی ویژه برای پذیرایی از مهمانان خود هستید؟ قرابیه سیب و دارچین با ظاهری زیبا و طعمی خوشمزه، گزینه‌ای عالی برای هر نوع مراسمی است. با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این شیرینی مجلسی را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر قرابیه

مواد لازم برای تهیه خمیر قرابیه به شرح زیر است:

آرد ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
شیر ۷۵ میلی‌لیتر
کره ۱۰۰ گرم
شکر ۱ و نیم قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه خشک ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ پنس

مواد لازم برای تهیه داخل قرابیه

برای تهیه مواد میانی قرابیه سیب و دارچین به مواد زیر نیاز دارید:

سیب ۳ تا ۴ عدد
شکر نصف لیوان
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
گردو یا فندق خرد شده ۱ چهارم لیوان

مراحل تهیه قرابیه سیب و دارچین

برای تهیه قرابیه سیب و دارچین کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: تهیه مواد میانی قرابیه

ابتدا سیب‌ها را پوست بکنید و با رنده درشت رنده کنید.

سیب‌های رنده شده را در یک ماهیتابه بریزید، با شکر مخلوط کنید و روی حرارت کم قرار دهید تا آب سیب‌ها گرفته شود.

این ترکیب را گاهی هم بزنید تا زمانی که آب سیب‌ها کاملاً کشیده شود.

سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود. بعد دارچین و گردو را به آن اضافه کنید.

مرحله دوم: آماده کردن خمیر مایه

کره را از قبل از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود و به دمای اتاق برسد.

خمیر مایه را در یک ظرف گود بریزید و شیر ولرم را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

دمای شیر باید به گونه‌ای باشد که وقتی با نوک انگشت حرارت آن را می‌سنجید، گرم باشد اما سوزان نباشد.

“““html

گرما حس شود اما نسوزاند.

سپس شکر را به مخلوط شیر و مایه خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد نیمی از آرد را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

در مرحله بعد، یک پنس نمک به مخلوط اضافه کنید. سپس کره نرم شده را اضافه کرده و همه چیز را مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: کاپ کیک شکلاتی بدون فر

مرحله سوم: ورز دادن خمیر

از این مرحله باید با دست خمیر را ورز دهید. کمی آرد به دست بزنید و روی خمیر بریزید. سپس با انگشت‌ها خمیر را ورز بدهید.

در افزودن آرد دقت کنید؛ نباید آرد زیادی به خمیر اضافه کنید چون این کار باعث می‌شود خمیر خراب شود. باید آرد را به اندازه‌ای اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد و در نهایت خمیری نرم و لطیف به دست آورید.

برای ورز دادن از کف دست استفاده نکنید؛ چون حرارت دست ممکن است باعث شود خمیر چرب شود و این باعث خشک شدن شیرینی می‌شود.

به آرامی آرد اضافه کنید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. حالا کمی خمیر را با کف دست ورز دهید، فقط برای اینکه خمیر یکدست شود. (این کار را فقط برای چند ثانیه انجام دهید)

مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر

خمیر را به چند چونه تقسیم کنید و روی ظرف سلفون بکشید. سپس حدود نیم ساعت به خمیر استراحت دهید.

بعد از استراحت، به آرامی خمیر را ورز دهید تا هوای داخل خمیر خارج شود.

بیشتر بخوانید: رسپی قرابیه کشمش و گردو

مرحله پنجم: باز کردن خمیر

می‌توانید خمیر را به چهار یا هشت قسمت تقسیم کنید. اگر چهار قسمت کنید، شیرینی بزرگتر و ضخیم‌تری خواهید داشت که زیباتر به نظر می‌رسد.

هر قسمت را با وردنه به حالت مربع باز کنید و دور خمیر را جدا کنید تا صاف شود. مربع را به چهار قسمت تقسیم کنید و دو قسمت را به نوار برش بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کلوچه سیب و دارچین خانگی

مرحله ششم: انتقال مواد میانی به روی خمیر

روی یکی از قسمت‌های برش‌نزده مواد میانی را قرار دهید و کاملاً صاف کنید. سپس قسمت دیگر که برش نخورده را روی مواد میانی قرار دهید.

کناره‌های شیرینی را با چنگال به هم وصل کنید و قسمت‌های برش خورده را به حالت یکی در میان روی هم قرار دهید.

در نهایت، اضافات کناره‌ها را جدا کنید.

مرحله هفتم: پخت شیرینی

شیرینی‌های آماده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده‌اید، قرار دهید.

سپس شیرینی‌ها را در فر پیش‌گرم شده به دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و بپزید تا کمی طلایی شوند.

به زمان پخت دقت کنید، چون اگر بیشتر در فر بمانند، خشک خواهند شد؛ فقط تا زمانی که طلایی شوند کافی است.

بیشتر بخوانید: رسپی قرابیه خرمایی تبریزی

مرحله هشتم: سرو کردن

بعد از خنک شدن شیرینی‌ها، آن‌ها را از فر خارج کنید و روی شیرینی‌ها پودر قند الک کنید و با یک فنجان چای سرو کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه قرابیه سیب و دارچین را برای شما شرح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این شیرینی خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل