بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی قهوه دالگونا؛ بدون نیاز به دستگاه قهوه ساز

“`html

دالگونا یا قهوه دالگونا (dalgona coffee) یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و کم کالری برای کسانی است که قهوه دوست دارند. این نوشیدنی را می‌توان به صورت گرم یا سرد سرو کرد. در ادامه، با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه قهوه دالگونا را به طور کامل برایتان شرح دهیم.

مواد لازم برای تهیه قهوه دالگونا

برای تهیه قهوه دالگونا به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

قهوه فوری ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
یخ (اختیاری) چند تکه

مراحل تهیه قهوه دالگونا

برای تهیه قهوه دالگونا، مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: ترکیب قهوه و شکر

اول قهوه و شکر را در یک ظرف بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید. با همزن برقی شروع به هم زدن کنید تا رنگ قهوه کم کم روشن‌تر شود و حالت کرمی و پفکی به خود بگیرد.

ادامه دهید تا قهوه کاملا فرم بگیرد و وقتی با قاشق از آن برمی‌دارید، به راحتی از قاشق نیفتد. بسته به قدرت همزن، مدت زمان هم زدن ممکن است متفاوت باشد (حدود پنج دقیقه زمان می‌برد).

مرحله دوم: آماده‌سازی شیر

شیر را در یک لیوان بریزید؛ می‌توانید از شیر معمولی یا شیر نارگیل یا هر طمع دیگری که دوست دارید استفاده کنید. اگر می‌خواهید قهوه سرد باشد، می‌توانید ۲ الی ۳ تکه یخ به شیر اضافه کنید. اگر قهوه گرم می‌خواهید، شیر را قبل از ریختن در لیوان گرم کنید.

همچنین برای قهوه، لیوان را کاملاً پر نکنید و کمی جا برای قهوه بگذارید.

مرحله سوم: اضافه کردن قهوه

اکنون از قهوه کرمی و فرم گرفته با قاشق بردارید و روی شیر بریزید. سپس با قاشق قهوه را طوری پخش کنید که سطح شیر را بپوشاند.

شما می‌توانید لیوان را تا لبه پر کنید یا قهوه بیشتری روی شیر بریزید تا حالت قله‌ای بگیرد. این موضوع بستگی به سلیقه شما دارد. هر چه قهوه بیشتری بگذارید، طعم تلخی بیشتری حس خواهید کرد.

نکته: اگر نمی‌خواهید قهوه تلخ باشد و بیشتر از طعم شیرین خوش‌تان می‌آید، می‌توانید به شیر مقدار کمی شکر اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیر تخمه خربزه با دارچین

مرحله چهارم: تزیین و سرو قهوه

بعد از آماده شدن قهوه، می‌توانید آن را با پودر بیسکوئیت یا کیک خرد شده تزیین کنید یا ساده سرو نمایید.

برای نوشیدن قهوه، با یک قاشق مواد را هم بزنید تا قهوه و شیر با هم مخلوط شوند و سپس نوش جان کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

بیشتر بخوانید: اگر روزی ۳ فنجان قهوه بخوریم چه اتفاقی برایمان می‌افتد؟

نکات مهم در تهیه قهوه دالگونا

“““html

در ادامه چند نکته مهم برای تهیه قهوه دالگونا را با شما به اشتراک می‌گذاریم. با ما همراه باشید.

  • برای درست کردن این قهوه نیاز به هیچ وسیله خاصی ندارید. حتی می‌توانید مواد را با همزن دستی هم مخلوط کنید، اما ممکن است زمان و انرژی بیشتری بگیرد.
  • شما می‌توانید این قهوه را در مقدار بیشتر درست کنید. فقط کافی است مقدار برابر قهوه، شکر و آب جوش را با هم مخلوط کنید و هم بزنید.
  • می‌توانید از هر نوع قهوه فوری گرانولی برای تهیه قهوه دالگونا استفاده کنید؛ اما کافی میکس، اسپرسو و قهوه ترک برای این دستور مناسب نیستند.
  • اگر در تهیه قهوه به مقدار کم مشکل دارید و هم زدن با همزن سخت است، یکی از پره‌های همزن را جدا کنید. سپس مواد را در یک ظرف کوچک مثل لیوان بریزید و با یک پره مواد را هم بزنید تا حجم و ارتفاع مواد درست شود.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه قهوه دالگونا را برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این قهوه خوشمزه را در خانه تهیه کرده و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل