بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی مافین کدو حلوایی؛ یک همراه خوب برای چای عصرانه

آیا به دنبال یک دسر خوشمزه و خانگی برای فصل پاییز هستید؟ مافین کدو حلوایی گزینه عالی است! این مافین‌ها با کدو حلوایی شیرین، ادویه‌های خوشبو و بافت نرم و لطیف، نه تنها خوشمزه‌اند بلکه سالم هم هستند. در این مطلب از مجله رضیم طرز تهیه مافین کدو حلوایی را برایتان توضیح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مافین کدو حلوایی

برای تهیه مافین کدو حلوایی به مواد زیر احتیاج دارید:

تخم مرغ ۲ عدد
شکر قهوه‌ای نصف پیمانه
شکر سفید نصف پیمانه
ماست غلیظ نصف پیمانه
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
آرد سفید ۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل نصف قاشق چای‌خوری
میخک یا جوز هندی در صورت تمایل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین ۱/۴ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ پینج

مواد لازم برای تهیه کرم پنیری در میان مافین‌ها

برای درست کردن کرم پنیری میان مافین‌ها به مواد زیر نیاز دارید:

“`html

پنیر خامه‌ای ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۳ قاشق غذاخوری
آرد  نصف قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
دارچین ۱/۴ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه مافین کدو حلوایی

برای تهیه مافین کدو حلوایی پنیری کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: تهیه پوره کدو حلوایی

در ابتدا پوره کدو حلوایی را آماده کنید. بعد از آماده شدن پوره، آن را در یک ظرف مناسب قرار دهید.

سپس ادویه‌ها مانند دارچین، زنجبیل و میخک را به پوره اضافه کنید.

بعد، دو عدد تخم‌مرغ را به پوره اضافه کنید و با همزن دستی شروع به هم زدن کنید تا پوره، ادویه‌ها و تخم‌مرغ‌ها با هم خوب مخلوط شوند.

حدود یک دقیقه هم بزنید. پس از این که کاملاً مخلوط شد، ماست و نیم پیمانه روغن مایع را نیز اضافه کنید.

مجدد مواد را با همزن دستی مخلوط کنید و سپس کنار بگذارید.

مرحله دوم: اضافه کردن مواد آردی

حالا نوبت این است که آرد را الک کنید. در یک ظرف دیگر آرد را بریزید.

بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید. همچنین جوش شیرین و کمی نمک را هم اضافه کنید.

آرد را الک کنید تا کمی سبک شود. پس از الک کردن، شکر سفید را به آرد اضافه کنید.

شکر قهوه‌ای را هم در این مرحله به آرد اضافه کنید.

مواد خشک شامل آرد و شکر را با هم مخلوط کنید. سپس این مخلوط را به مخلوط پوره کدو حلوایی و تخم‌مرغ اضافه کنید.

با همزن دستی شروع به هم زدن کنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.

مرحله سوم: افزودن شکلات

در نهایت، شکلات چیپسی یا شکلات خرد شده را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا مواد مافین آماده است.

فر را روشن کنید و دمای آن را روی ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

بیشتر بخوانید: رسپی ترایفل کدو حلوایی

مرحله چهارم: تهیه مواد میانی (کرم پنیری)

در این مرحله باید مواد میانی مافین یا کرم پنیری را تهیه کنید. برای این کار، در یک ظرف پنیر خامه‌ای یا ماسکارپونه را بریزید.

پنیر را کمی هم بزنید تا نرم و سبک شود. سپس شکر را به آن اضافه کنید.

این مخلوط را مجدد هم بزنید و سپس خامه صبحانه را اضافه کنید.

دوباره هم بزنید تا پنیر خامه‌ای، شکر و خامه کاملاً مخلوط شوند.

بعد زرده تخم‌مرغ و وانیل را هم اضافه کنید و اگر دوست دارید کمی دارچین اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا تخم‌مرغ به خوبی با بقیه مواد مخلوط شود.

سپس آرد را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر هم بزنید تا کرم یکدست و آماده شود.

بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک کدو حلوایی

مرحله پنجم: انتقال مواد به قالب

حالا کپسول‌های مافین یا کاپ کیک را درون قالب مافین قرار دهید.

اگر از کیفیت قالب مطمئن هستید، می‌توانید فقط با چرب کردن قالب، مواد را داخل آن بریزید و نیازی به کاغذ و کپسول نیست.

اکنون با استفاده از قاشق یا اسکوپ بستنی، به اندازه نصف قالب یا کپسول مافین مواد را داخل آن بریزید. سپس کرم پنیری را روی این مواد بریزید.

بعد دوباره…
“““html

مواد مافین را روی کرم پنیری بریزید؛ فقط به اندازه‌ای که روی آن را بپوشاند.

می‌توانید فقط مایه پنیری را بریزید؛ این مرحله کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد.

اگر می‌خواهید داخل مافین‌ها کرمی باشد، بهتر است که کرم پنیری را در مرکز قرار دهید.

حالا سطح روی مافین‌ها را مرتب کنید و همه کپسول‌ها و قالب را به همین شکل پر کنید.

دیگر مراحل آماده‌سازی مافین‌ها به پایان رسید!

بیشتر بخوانید: رسپی مافین گلابی

مرحله ششم: پخت مافین‌ها

حالا قالب را داخل فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. نیم ساعت صبر کنید تا مافین‌ها کاملاً بپزند.

حتماً با یک چنگال یا خلال دندان از پخت مافین‌ها اطمینان حاصل کنید.

بعد از ۲۵ تا ۳۰ دقیقه، یک سیخ چوبی یا خلال دندان را در مافین فرو کنید؛ اگر چیزی به سیخ نچسبید، یعنی مافین‌ها کاملاً پخته و آماده هستند.

مرحله هفتم: سرو مافین‌ها

قالب را از فر خارج کنید. مافین‌ها را روی سینی بگذارید تا کاملاً سرد شوند.

اکنون مافین‌ها آماده سرو هستند. مافین‌ها نیازی به تزیین ندارند، اما اگر خواستید می‌توانید به هر نوعی که مایلید آنها را تزیین و سرو کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دسر پودینگ کدو حلوایی

نکات طلایی در تهیه مافین کدو حلوایی پنیری

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مافین کدو حلوایی پنیری اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

  • یک ساعت قبل از تهیه مافین‌ها، مواد باید به دمای اتاق رسید‌ه‌باشند. از تخم‌مرغ‌های سرد استفاده نکنید.
  • برای تهیه پوره کدو حلوایی، ابتدا کدو را پوست بگیرید و داخل قابلمه مناسبی قرار دهید. سپس حدود دو پیمانه آب به آن اضافه کنید. درب ظرف را ببندید و روی حرارت بگذارید تا کدو کاملاً نرم و پخته شود.
  • می‌توانید در حین پخت کدو حلوایی، کمی پودر دارچین و میخک اضافه کنید.
  • بعد از پخت، کدو حلوایی را با مخلوط‌کن پوره کنید و بعداً در کیک و مافین و موارد دیگر استفاده کنید.
  • مافین‌ها شیرینی کمی دارند؛ بنابراین انتظار یک کیک خیلی شیرین نداشته باشید. اگر خواستید می‌توانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر بیشتر اضافه کنید.
  • به جای شکر قهوه‌ای، می‌توانید از شکر سفید به همان میزان استفاده کنید، اما شکر قهوه‌ای طعم بهتری به مافین‌ها می‌دهد.
  • آرد را حتماً الک کنید و سپس به مواد دیگر اضافه کنید. می‌توانید برای تهیه مافین‌ها از آرد گندم نیز استفاده کنید.
  • در تهیه کرم پنیری، نیازی به استفاده از یک تخم‌مرغ کامل نیست. فقط زرده را استفاده کنید، زیرا سفیده باعث شل شدن کرم می‌شود.
  • در نهایت می‌توانید این مافین‌ها را بدون کرم پنیری نیز تهیه کنید.
  • از تکه‌های شکلات یا شکلات چیپسی در مافین استفاده کنید، اما اگر نداشتید، حذف آن اشکالی ندارد.
  • فر را ده دقیقه قبل از گذاشتن قالب در آن حتماً گرم کنید.
  • مدت زمان پخت این مافین‌ها بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه متفاوت است. با فرو کردن خلال دندان بعد از ۲۵ دقیقه، از پخت کامل مافین اطمینان حاصل کنید.
  • می‌توانید روی مافین‌ها را با پودر قند یا شکلات تزیین کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، رسپی مافین کدو حلوایی پنیری برایتان شرح داده شد. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این دسر خوشمزه با کدو حلوایی را در خانه تهیه کنید و از طعم عالی آن در کنار یک فنجان چای عصرانه لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل