“`html
آیا به دنبال یک مربای خاص برای پذیرایی از مهمانان خود هستید؟ مربای پوست پسته، گزینه ی مناسبی برای شماست. این مربا با طعمی شیرین و کمی تلخ، هر کسی را به خود جذب میکند. با این روش آسان از مجله رضیم میتوانید در کمترین زمان، یک مربای خوشمزه و مجلسی آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه مربای پوست پسته
مواد لازم برای تهیه مربای پوست پسته به این ترتیب است:
پوست پسته تازه | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۱ کیلوگرم |
هل | ۱۵ عدد |
گلاب | ۱ چهارم پیمانه |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
مراحل تهیه مربای پوست پسته
برای تهیه مربای پوست پسته کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: تهیه پوست پسته
پوست پستههای تازه را به آرامی از پوست سخت جدا کنید تا آسیبی نبینند.
پوستها را بشویید و در یک قابلمه بریزید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مواد را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. زمان جوشیدن پوستها حدوداً ۵ دقیقه خواهد بود.
پس از پختن، پوستها را در آبکش بریزید تا آب آنها جدا شود.
مرحله دوم: گرفتن تلخی پوست پسته
پوستهای پستهها را به مدت یک ساعت در آب سرد بخیسانید.
در این مدت، ۳ تا ۴ بار آب آنها را عوض کنید تا تلخیشان کم شود.
بعد از این مدت، پوستها را در آبکش بریزید.
بیشتر بخوانید: رسپی مربای ازگیل زرد (مربا کونوس)
مرحله سوم: تهیه شربت
هلها را کوبیده و در یک توری یا دستمال قرار دهید و ببندید.
شکر را با سه و نیم پیمانه آب و هل در یک قابلمه بجوشانید تا غلیط شود.
مرحله چهارم: تهیه مربا
پوست پستهها را به شربت سرد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
آبلیمو و گلاب را هم به شربت اضافه کرده و بجوشانید.
بیشتر بخوانید: رسپی مربای زردآلو تازه
مرحله پنجم: تهیه نهایی مربا
زمانی که پوست پستهها بعد از جوشیدن خنک شد، باید به مدت دو ساعت در همان حالت بماند تا خنک شوند و شربت به خوبی به داخل پوستها نفوذ کند.
پس از این که شربت سرد شد، توری هل را از مربا خارج کنید.
مربا را داخل شیشههای مناسب بریزید و نگهداری کنید.
“““html
در دار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی مربای توت فرنگی
مرحله ششم: اضافه کردن خلال پسته (اختیاری)
اگر دوست داشته باشید، میتوانید به مربا مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید تا رنگ زیبایی بگیرد.
همچنین میتوانید، خلال پسته را به مقدار دلخواه به مربا اضافه نمایید.
اکنون مربای پوست پسته شما آماده است و میتوانید از طعم و عطر فوقالعاده آن لذت ببرید.
نکات کلیدی که در تهیه مربای پوست پسته باید بدانید
در ادامه به برخی نکات مهم برای تهیه مربای پوست پسته اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- توجه داشته باشید که برای هر کیلو شکر، به ۶ لیوان نیاز دارید. (لیوان دستهدار فرانسوی)
- ۵۰۰ گرم پوست پسته خام، بدون شستن و جوشاندن به ۱۱ لیوان میرسد.
- بعد از اینکه پوست پسته در قابلمه به جوش آمد، شعله را کم کنید تا به آرامی بپزد.
- دقت کنید که بعد از هر بار جوشاندن پوست پسته، مقدار آب آن کم میشود؛ زیرا حجمش کاهش مییابد.
- بهتر است شکر، آب، هل و گلاب را به طور همزمان اضافه کنید.
- برای تهیه این مربا، استفاده از قابلمه لعابی توصیه میشود.
- سعی کنید هر بار بیش از دو کیلو مربا درست نکنید تا کیفیت بهتری داشته باشد.
- هرگز مربا را گرم در شیشه نریزید. بگذارید یک شب در یخچال بماند.
- اگر مربا شل بود، اجازه دهید چند جوش دیگر بزند تا قوام بگیرد.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، طرز تهیه مربای پوست پسته را برای شما توضیح دادیم.