“`html
در آشپزی ایرانی، عموماً از پیاز برای پخت گوشت و مرغ استفاده میشود تا بوی زهم آنها کاهش پیدا کند. با این حال، شما میتوانید پیاز را حذف کنید و همچنان یک غذای معطر و خوشمزه تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه مرغ بدون پیاز را به شما آموزش میدهیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مرغ بدون پیاز
برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
مرغ | ۴ تکه سینه یا ران |
کره | ۵۰ گرم |
زعفران | به مقدار لازم |
رب گوجهفرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
آب | یک لیوان |
روغن | ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه مرغ بدون پیاز
برای تهیه مرغ بدون پیاز مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: انتخاب تابه مناسب
برای تهیه این غذا، تکههای مرغ نباید روی هم قرار بگیرند، بنابراین باید یک تابه بزرگ انتخاب کنید که بتوانید تمام تکههای مرغ را به راحتی در آن بچینید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پودر پیاز خانگی در آفتاب؛ ساده و طبیعی
مرحله دوم: چیدن مرغ در تابه
بعد از انتخاب تابه مناسب، تکههای مرغ را درون آن بچینید و روغن و کره را به آن اضافه کنید. سپس تابه را روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت نارنگی
مرحله سوم: اضافه کردن زعفران
وقتی کره ذوب شد، زعفران آبکرده را روی مرغها بریزید. هر چند دقیقه یکبار مرغها را بچرخانید تا همه قسمتها به طور یکنواخت زعفرانی و سرخ شوند. این کار را ادامه دهید تا یک لایه زعفرانی روی مرغها شکل بگیرد.
بیشتر بخوانید: با این ۵ روش طلایی، پیاز داغ بدون روغن تهیه کنید
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمی زیتون
مرحله چهارم: آمادهسازی سس مرغ
در یک کاسه کوچک، آب، رب گوجهفرنگی، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سپس بعد از اینکه سس کاملاً یکدست شد، بر روی مرغها بریزید…
“““html
شد، آن را به مرغها اضافه کنید. بعد از اضافه کردن سس، مرغها را جابجا کنید تا مطمئن شوید که سس در همه قسمتهای مرغ پخش شده است.
مرحله پنجم: مرغ را بپزید
پس از اضافه کردن سس، درب آن را بگذارید و اجازه دهید با حرارت متوسط، مرغها پخته شوند. هر ۱۰ دقیقه آب مرغ را چک کنید تا اگر نیاز بود، آب بیشتری اضافه کنید. در نهایت باید مرغ با سس غلیظ سرو شود.
بیشتر بخوانید: اگر پیاز نداشتیم چه کنیم؟ جایگزینهای پیاز در آشپزی
نکات تکمیلی برای تهیه مرغ بدون پیاز
- نبود پیاز تاثیری بر بوی یا طعم مرغ ندارد.
- کره و زعفران اصلیترین طعمدهندههای این غذا هستند. هرچه زعفران بیشتری استفاده کنید، طعم غذا بهتر میشود.
- بهتر است از آب لیموی تازه به جای آبلیموهای صنعتی استفاده کنید.
- در ابتدای پخت، مرغها را نیازی نیست خیلی تفت دهید.
- میتوانید از ادویه کاری و پودر سیر نیز استفاده کنید.
در این مقاله از مجله رضیم، رسپی مرغ بدون پیاز را معرفی کردیم. حتما این غذا را تهیه کنید و عطر و طعم خوشمزه مرغ بدون پیاز را تجربه کنید.