“`html
ناگت مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سریع است که میتوانید به راحتی در خانه درست کنید و آن را در وعده ناهار یا شام با خیارشور، گوجهفرنگی و… سرو کنید. با رضیم بلاگ همراه باشید تا روش تهیه این غذای خوشمزه را برایتان توضیح دهیم.
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ
برای تهیه ناگت مرغ، به مواد زیر نیاز داریم:
سینه مرغ | ۳۰۰ گرم |
نان تست | ۱ یا ۲ عدد |
پیاز درشت | ۱ عدد |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق چایخوری |
سس خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
آرد سفید | به میزان لازم |
مراحل تهیه ناگت مرغ
برای درست کردن ناگت مرغ ترد و خوشمزه در خانه، مراحل زیر را دنبال کنید.
مرحله اول: چرخ کردن مرغ
ابتدا گوشت مرغ را به تکههای کوچک برید و در غذاساز بریزید.
سپس تمامی ادویهها شامل فلفل، پاپریکا، پودر سیر، آویشن و نمک را به مرغ اضافه کنید.
بعد از آن دستگاه را روشن کنید و چند بار بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله دوم: اضافه کردن نان تست و پیاز
حالا دور نان تست را ببرید و به مخلوط مرغ و ادویهها اضافه کنید.
پیاز را ریز رنده کنید و آب آن را دور نریزید. همراه با پیاز به بقیه مواد اضافه کنید.
مرحله سوم: افزودن سس و پنیر پیتزا
حالا یک قاشق غذاخوری سس خردل به ترکیب اضافه کنید. در نهایت پنیر پیتزا را همراه با سایر مواد بریزید.
دوباره غذاساز را روشن کنید تا همه چیز به خوبی مخلوط شود.
“““html
روشن کنید و اجازه دهید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
میتوانید نان تست را به خوبی پودر کنید یا از پودر سوخاری استفاده کنید.
سپس با دست مواد را مخلوط کنید و ورز دهید؛ باید مواد کاملاً مخلوط و یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی ناگت گوشت خانگی
مرحله چهارم: انتقال مواد به قالب
برای اینکه مواد بهتر با هم ترکیب شوند، آنها را حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از آماده شدن مواد، یک ظرف یا قالب مناسب انتخاب کنید.
کف ظرف یا سینی را با سلفون بپوشانید. سپس ترکیب مواد مرغ را روی آن بریزید.
با قاشق آن را صاف کرده و مواد را به طور یکنواخت در کف ظرف پخش کنید.
مرحله پنجم: انتقال قالب به فریزر
بعد از اینکه مواد را صاف کردید، آنها را به فریزر بگذارید. (نیم ساعت کافی است)
این کار باعث میشود مواد کمی سفتتر شوند و بتوانید آنها را به راحتی شکل دهید.
شما میتوانید با دست نیز این کار را انجام دهید. کف دستتان را کمی خیس یا چرب کنید و مواد را به دلخواه شکل دهید.
سپس هر کدام از ناگتها را روی کاغذ روغنی یا سلفون بگذارید و در فریزر قرار دهید. پس از حدود یک ساعت، مواد را از فریزر خارج کنید.
اگر با دست شکل دادید، آماده است؛ در غیر این صورت، با هر قالب یا کاتری که دوست دارید، ناگتها را برش بزنید و برای سرخ کردن آماده کنید.
مرحله ششم: سرخ کردن مواد
در این مرحله پودر سوخاری و آرد را آماده کنید. ۲ عدد تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال به خوبی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
همه مواد را برای سرخ کردن آماده کنید. ابتدا ناگتهای خام را در آرد سفید بغلطانید.
سپس در تخممرغ همزده بیندازید تا کاملاً به آن آغشته شود.
در نهایت به پودر سوخاری بروید و خوب بغلطانید.
بیشتر بخوانید: رسپی ناگت مرغ پنیری خانگی
مرحله هفتم: سرخ کردن ناگتها
حال در یک قابلمه کوچک روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.
اجازه دهید روغن کاملاً داغ شود. سپس هر کدام از ناگتها که به پودر سوخاری آغشته کردهاید را در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.
وقتی هر دو طرف ناگتها کاملاً سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
مرحله هشتم: سرو کردن ناگت
ناگت خوش عطر و خوش طعم شما آماده است!
میتوانید آن را با برنج یا همراه با خیارشور، گوجه فرنگی، انواع سبزیجات، سس و… داخل نان ساندویچی بپیچید و نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی ناگت میگو به روش جنوبی
نکات و فوت و فنهای ناگت مرغ خانگی
در این بخش چند نکته مهم برای تهیه ناگت مرغ خانگی را مطرح خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- میتوانید این ناگتها را در فریزر نگهداری کنید و هر بار که خواستید، به اندازه نیاز خارج کنید و سرخ کنید.
- اجازه دهید ناگتها یخزدایی شوند و سپس در روغن سرخ کنید.
- به جای نان تست میتوانید از پودر سوخاری استفاده کنید.
- این ناگتهای خوشمزه را میتوانید به راحتی در فر تهیه کنید تا سالمتر و کم چربتر باشند!
- سعی کنید از پودر سوخاری درشت یا پودر پانکو استفاده کنید تا ناگت خوشمزهتر و زیباتری داشته باشید.
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، رسپی ناگت مرغ خانگی را به شما معرفی کردیم. حتماً این غذای خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.