بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی نودل سبزیجات به روش رستورانی؛ ساده و خوشمزه

“`html

نودل یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که می‌توان آن را سریع و با مواد ساده تهیه کرد. نودل سبزیجات با رنگ‌های زیبا و جذابش برای گیاهخواران خیلی مناسب است.

اگر دوست دارید یک غذای بدون گوشت را امتحان کنید، این نودل گزینه‌ای عالی است. نودل سبزیجات طعم و مزه‌ای عالی دارد و پختن آن خیلی سریع انجام می‌شود که یکی از مزایای آن است.

ما امروز در این قسمت از رضیم بلاگ طرز تهیه نودل سبزیجات را مرحله به مرحله برای شما توضیح می‌دهیم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نودل سبزیجات

برای تهیه نودل سبزیجات به موارد زیر نیاز دارید:

نودل ۲ بسته
لوبیا پخته شده ۱ پیمانه
هویج ۱ عدد
جعفری تازه به مقدار دلخواه
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه
کره ۲۰ گرم
آب ۱-۲ پیمانه

مراحل تهیه نودل سبزیجات

  • مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این نودل ۲۰ تا ۳۰ دقیقه است.
  • مقادیر مواد گفته شده برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است. می‌توانید با کمی محاسبه مقادیر را افزایش داده و مقدار بیشتری از این غذای خوشمزه را تهیه کنید.
  • آماده‌سازی این نودل کار سختی نیست و راحت انجام می‌شود.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

در ابتدا به سراغ پیاز بروید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن را به‌صورت خلالی خرد کنید.

در یک تابه مقداری کره بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید.

پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

مرحله دوم: افزودن سیر و ادویه‌ها

در این مرحله سیر را بشویید و پوست بگیرید. سپس با سیر له کن آن را پوره کنید و به پیازها اضافه کنید.

سیر را کمی تفت دهید تا عطرش را آزاد کند.

در همین مرحله کمی زردچوبه، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها هم در بیاید.

مرحله سوم: آماده‌سازی و افزودن هویج

در این مرحله هویج را بشویید و پوست بگیرید. با استفاده از کاتر یا چاقو آن را به‌صورت باریک برش بزنید.

هویج‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا کمی نرم شوند.

سپس لوبیای پخته شده را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید تا همه مواد به هم ترکیب شوند.

در این مرحله می‌توانید به سلیقه خود سبزیجات دیگری مانند کدو، بادمجان، گوجه‌فرنگی، فلفل دلمه‌ای رنگی، قارچ، نخودفرنگی و ذرت هم اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد نودل

مرحله چهارم: آماده‌سازی نودل

در این مرحله در یک قابلمه مناسب مقداری…
“““html

آب را در قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.

سپس نودل‌ها را داخل آب جوش بگذارید و حدود ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا نرم شده و آب را به خود بگیرد.

مرحله پنجم: ترکیب مواد نودل

در این مرحله، مواد موجود در تابه را به نودل‌های نرم شده اضافه کنید.

کمی جعفری تازه خرد شده یا جعفری خشک به آن اضافه کنید و همه مواد را هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.

به همین سادگی، با گذراندن ۵ مرحله آسان، نودل سبزیجات خوشمزه شما آماده است. آن را در ظرف سرو کنید و با مقداری جعفری تازه تزئین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی املت نودل

امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما قرار گرفته باشد. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این نودل خوشمزه را طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم توضیح داده‌ایم، تهیه کنید و لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل