بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی نون خامه‌ای (خامه نارنجکی)؛ به سبک قنادی‌ها

“`html

خامه‌ نارنجکی در واقع نوعی نان خامه‌ای است که خامه کاملاً درون نان بسته شده است. به دلیل شباهتش به نارنجک، این اسم را به آن داده‌اند. از زمان‌های قدیم، خامه ‌نارنجکی یکی از شیرینی‌های محبوب و خوشمزه به حساب می‌آید. ادامه این مطلب را با مجله رضیم دنبال کنید تا طرز تهیه نان خامه‌ای را برای شما توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه نان خامه‌ای

مواد لازم برای تهیه نان خامه‌ای به شرح زیر است:

تخم‌مرغ به دمای محیط رسیده ۴ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ قاشق چای‌خوری
نمک ۱ پنس
وانیل نوک چاقو
خامه ۴۰۰ گرم

مراحل تهیه نان خامه‌ای

برای تهیه نان خامه‌ای کافیست مراحل زیر را انجام دهید.

مرحله اول: آب کردن کره

کره به دمای محیط رسیده، آب، وانیل و نمک را در یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم قرار دهید تا وقتی که آب به جوش بیاید، کره هم کاملاً ذوب شود.

مرحله دوم: اضافه کردن آرد

قابلمه را از روی گاز بردارید و آرد الک شده را یکباره به مایع درون قابلمه اضافه کرده و با قاشق چوبی به خوبی هم بزنید.

سپس قابلمه را دوباره روی گاز بگذارید و به مدت سه دقیقه هم‌زدن را ادامه دهید. این کار باعث می‌شود که بوی خامی آرد گرفته شود و آب اضافی خمیر تبخیر شود.

مرحله سوم: اضافه کردن تخم‌مرغ

در این مرحله، مواد را به یک ظرف دیگر منتقل کرده و با قاشق هم بزنید. مدام مواد را با قاشق هم بزنید تا خنک شود.

حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به مواد نان خامه‌ای اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی داشته باشید.

نکته: هنگام اضافه کردن تخم‌مرغ‌ها احتیاط کنید؛ این مرحله حساس‌ترین قسمت پخت این شیرینی است. ممکن است در ابتدا با اضافه کردن دومین یا سومین تخم‌مرغ، به نظر بیاید که مواد خراب شده است، اما نگران نباشید، با ادامه هم زدن، مواد یکدست و کشسان خواهند شد.

بهتر است از هم‌زن برقی استفاده کنید، زیرا این کار با دست خیلی خسته‌کننده است.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تریلیچه (کیک خیس خامه‌ای کاراملی)

مرحله چهارم: انتقال مواد به سینی فر

برای پخت، می‌توانید مواد را به دو روش روی کاغذ روغنی قرار دهید.

روش اول، مواد را…

“““html

با کمک دو قاشق به اندازه‌های یکسان و با فاصله روی کاغذ روغنی درون سینی فر قرار دهید.

یا با استفاده از قیف و ماسوره محکم (سایز یک‌ونیم)، مواد را به سایز دل‌خواه در سینی بریزید.

حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید تا بعد از پخت، نان‌خامه‌ای‌ها به راحتی از سینی جدا شوند.

برای زیبایی بیشتر نان‌خامه‌ای‌ها، با انگشت و کمی آب روی سطح آن‌ها را صاف کنید.

مرحله پنجم: پخت مواد

فر را حتما از قبل گرم کنید. سینی را به فر منتقل کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه قرار دهید.

نان‌خامه‌ای‌ها باید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بمانند تا خوب پف کنند و پخته شوند.

توجه داشته باشید که در زمان پخت، هرگز در فر را باز نکنید؛ چون این کار باعث می‌شود پف نان‌ها از بین برود.

بعد از پایان زمان پخت، وقتی نان‌ها هنوز داغ هستند، با خلال دندان ته آنها را سوراخ کنید تا بخار درون آن‌ها خارج شود و نان‌ها خمیری نشود.

به آن‌ها ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان دهید تا خنک شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی چیزکیک ژاپنی بدون خامه

مرحله ششم: قرار دادن خامه در نان‌ها

حالا با کمک ماسوره و قیف، خامه فرم‌گرفته را درون نان‌ها بزنید.

مرحله هفتم: سرو نان خامه‌ای‌ها

بهتر است نان‌خامه‌ای‌ها چند ساعتی در یخچال بمانند تا طعم بهتری بگیرند.

در آخرین مرحله، می‌توانید نان‌خامه‌ای‌ها را با سس شکلات تلخ و پودر پسته یا هر چیز تزئینی دیگری که دوست دارید، تزیین کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، رسپی نان خامه‌ای را برای شما توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این شیرینی خوش‌مزه را در خانه درست کنید و از طعم فوق‌العاده‌اش لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل