بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پاستای گل کلم+ نکات و فوت‌وفن‌ ها

“`html

پاستا یکی از غذاهای محبوب است که همه از آن لذت می‌برند. یکی از انواع خوشمزه و سالم پاستا، پاستای گل کلم است که هم برای گیاهخواران مناسب است و هم برای افرادی که به دنبال غذاهای سالم هستند. در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستای گل کلم را با نکات آن به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه پاستای گل کلم، ابتدا سیر و گل کلم را کمی بپزید. سپس آنها را در تابه‌ای با کمی روغن تفت دهید و زست لیمو، کاپاریس و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. پاستا را بپزید و با جعفری خرد شده و کره به مخلوط اضافه نمایید. در انتها، پاستا را با پنیر پارمزان رنده شده سرو کنید. جزئیات بیشتر را در ادامه مشاهده کنید.

مواد لازم پاستا گل کلم

گل کلم کوچک ۱ عدد
سیر ۶ تا ۸ عدد
پاستا یک بسته
نمک به میزان لازم
پنیر پارمزان رنده شده به میزان دلخواه
فلفل سیاه به میزان لازم
زست لیمو ½ قاشق چای‌خوری
کاپاریس ۱ قاشق چای‌خوری
کره ۵۰ گرم
جعفری تازه خرد شده ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

مراحل طرز تهیه پاستا گل کلم

مدت زمان آماده سازی: ۳۰ تا ۴۵ دقیقه
مناسب برای: ۳ تا ۴ نفر
درجه سختی: آسان

مرحله اول: بلانچ کردن گل کلم

ابتدا گل کلم را به قطعات کوچک برش دهید. سپس آنها را با آب شسته و آبکش کنید.

در یک قابلمه، آب را جوش ‌آورید و گل کلم‌ها را با کمی نمک به مدت چند دقیقه در آب جوش بریزید تا کمی نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.

مرحله دوم: بلانچ کردن سیر

سیرها را با پوست در همان قابلمه‌ای که گل کلم را جوشانده‌اید، بریزید و اجازه دهید برای حدود ۳ دقیقه در آب بجوشند تا کمی نرم شوند. سپس آنها را از قابلمه خارج کرده و پوست رویی آنها را جدا کنید.

مرحله سوم: تهیه پاستا

“““html

را بپزید

در همان قابلمه و با همان آب، پاستا را بریزید تا برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشد.

بیشتر بخوانید: رسپی لبو تنوری در فر و بدون فر

مرحله چهارم: سیر را تفت دهید

تا زمانی که پاستا پخته می‌شود، یک تابه مناسب انتخاب کنید و کمی روغن در آن بریزید. سپس سیرها را اضافه کنید و تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهند، تفت دهید و بعد از تابه خارج کنید.

مرحله پنجم: گل کلم را تفت دهید

در همان تابه در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید و گل کلم‌ها را تا زمان قهوه‌ای شدن تفت دهید.

کمی فلفل سیاه و پوست لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و در آخر سیرها را دوباره در تابه بریزید.

بیشتر بخوانید: رسپی سمبوسه بازاری؛ ترد و طلایی

مرحله ششم: پاستا را اضافه کنید

بعد از اینکه مواد در تابه کمی تفت خوردند، کاپاریس را اضافه کنید و هم بزنید. سپس پاستای جوشیده شده را همراه تکه‌های کره روی مواد بریزید و مخلوط کنید.

مرحله هفتم: جعفری را اضافه کنید

جعفری تازه را ساطوری کنید و در دقایق آخر پخت به پاستا اضافه کنید.

مرحله هشتم: پاستا را سرو کنید

پاستا را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن پنیر پارمزان رنده کنید.

نکات و فوت‌و‌فن برای درست کردن پاستای گل کلم

در ادامه چند نکته برای درست کردن این پاستا را توضیح می‌دهیم. با ما همراه باشید.

  • بلانچ کردن گل کلم باعث می‌شود تا در فرآیند پخت له نشود و شکل اولیه خود را از حفظ کند.
  • می‌توانید قبل از پخت گل کلم را با پاپریکا، پودر سیر و کمی روغن زیتون در فر گریل کنید تا طعم دودی بگیرد.
  • بلانچ کردن سیر، طعم آن را ملایم می‌کند، بنابراین نگران زیاد بودن مقدار آن نباشید.
  • برای درست کردن این غذا بهتر است از پاستاهای کوتاه مانند پنه یا فارفاله استفاده کنید.
  • می‌توانید در دقایق آخر پخت مقداری خامه به پاستا اضافه کنید تا حالت کرمی و خامه‌ای پیدا کند.
  • برای تنوع بیشتر می‌توانید گردو خرد شده، زیتون یا گوجه خشک شده به پاستا اضافه کنید.
  • می‌توانید مرغ گریل شده یا قارچ سرخ شده برای پروتئین بیشتر به این پاستا اضافه کنید.
  • حتما پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید تا بیش از اندازه نرم نشود.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی پاستای گل کلم را به همراه نکات و فوت‌و‌فن آن به شما رسپی دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را با دستور گفته شده امتحان کنید تا از طعم بی‌نظیر آن شگفت‌زده شوید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل