“`html
اگر شما هم عاشق پاستا هستید، پاستای اسفناج گزینهی عالی برایتان است. این پاستا خوشمزه خیلی سریع و با روشهای مختلف درست میشود. در این قسمت از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه پاستا اسفناج را به سه روش آسان به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به روش پخت
پاستای اسفناج یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که میتوان آن را به روشهای مختلف تهیه کرد. شما میتوانید با اضافه کردن موادی مثل قارچ و خامه، پنیر خامهای یا گوجه فرنگی، طعمهای متفاوتی به این پاستا بدهید. برای آشنایی با دستور هر کدام از این روشها، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای پاستا اسفناج با قارچ
پاستا | ۲۵۰ گرم |
اسفناج | ۱۰۰ گرم |
قارچ | ۱۵۰ گرم |
سیر | ۱ الی ۲ حبه |
خامه | ۱۵۰ گرم |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، آویشن | به مقدار لازم |
جعفری خرد شده (برای تزیین) | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
مراحل رسپی پاستا اسفناج با قارچ
- زمان آمادهسازی و پخت: ۳۰ دقیقه
- مناسب برای: ۲ نفر
مرحله اول: جوشاندن پاستا
یک قابلمه مناسب انتخاب کنید و آن را تا نیمه با آب پر کنید. کمی نمک به آب اضافه کرده و آن را روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید. بهتر است کمی بیشتر از زمان پیشنهادی بپزید تا پاستا نرمتر شود.
مرحله دوم: تفت دادن سیر و قارچ
در حین پخت پاستا، قارچ و سیر را خوب بشویید و خرد کنید. در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید تا عطرش بلند شود. سپس قارچهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
“““html
سیر را به تابه اضافه کنید و آن را تفت دهید تا طلایی رنگ شود (مراقب باشید نسوزد). سپس، قارچها را به همراه کره به تابه بیفزایید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن ادویهها و خامه
آویشن را به مخلوط سیر و قارچ اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی آن پخش شود. سپس خامه را به آرامی به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: رسپی غذای سال ۲۰۲۴ +نکات و فوتوفن ها
مرحله چهارم: پخت اسفناج
اسفناج را بهخوبی شسته و خشک کنید. بعد از آن، آن را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱-۲ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
مرحله پنجم: ترکیب همه مواد
پاستای آبکش شده را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی مخلوط شوند. نمک، فلفل سیاه و پنیر پارمزان را به دلخواه اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
بیشتر بخوانید: رسپی سوفله اسفناج
مرحله ششم: سرو پاستا اسفناج با قارچ
پاستای آماده را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با جعفری خرد شده و پنیر پارمزان تزئین کنید. نوش جان!
مواد لازم برای پاستا اسفناج با پنیرخامهای
پاستا | ۲۵۰ گرم |
اسفناج | ۲۵۰ گرم |
پنیر خامهای | ۱ بسته کوچک |
پنیر پارمزان | به مقدار لازم |
سیر | ۲ الی ۳ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
جوز هندی رنده شده | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
مراحل رسپی پاستا اسفناج با پنیرخامهای
- زمان آمادهسازی و پخت: ۳۰ دقیقه
- مناسب برای: ۲ نفر
مرحله اول: جوشاندن پاستا
پاستا را در آب جوش و نمک بریزید و طبق دستور روی بسته بندی بپزید. بهتر است کمی بیشتر از زمان پیشنهادی بپزید تا پاستا نرم شود.
مرحله دوم: تفت دادن سیر و اسفناج
در حین پخت پاستا، سیر و اسفناج را بشویید و سیر را ریز خرد کنید. در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. سیر را تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس اسفناج را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود.
مرحله سوم: آمادهسازی سس
در یک کاسه کوچک، پنیر خامهای را با کمی از آب پاستا مخلوط کنید تا سسی یکدست و روان به دست آید.
بیشتر بخوانید: رسپی گراتن پاستا با سس بشامل
مرحله چهارم: ترکیب همه مواد
سس پنیر خامهای را به تابه حاوی سیر و اسفناج اضافه کنید. سپس جوز هندی رنده شده، فلفل سیاه و مقدار کمی پنیر پارمزان را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم: سرو پاستا
پس از مخلوط کردن همه مواد، پاستا را در ظرف موردنظر سرو نمایید و با کمی پنیر پارمزان تزئین کنید. نوش جان!
“““html
اسفناج با پنیر خامهای
پاستای پخته شده را به تابه اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند. پاستای آماده را در ظرف سرو بریزید و با پنیر پارمزان رنده شده تزئین کنید. نوش جان!
مواد لازم برای پاستا اسفناج و گوجه
پاستا | ۵۰۰ گرم |
اسفناج تازه | ۲ فنجان |
گوجه گیلاسی | ۲ فنجان |
فلفل قرمز خرد شده | به مقدار لازم |
سیر خرد شده | ۵ حبه |
روغن زیتون | ۱/۲ فنجان |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱/۲ قاشق چایخوری |
آب مرغ | ۱ فنجان |
پنیر پارمزان | به مقدار لازم |
آب | به مقدار لازم |
مراحل رسپی پاستا اسفناج و گوجه
- زمان آمادهسازی و پخت: ۴۰ دقیقه
- مناسب برای: ۴ نفر
مرحله اول: جوشاندن پاستا
یک قابلمه را نصفه با آب پر کنید و مقداری نمک به آن بیفزایید و سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. پاستا را مطابق دستورالعمل روی بسته بپزید و در نهایت آبکش کنید. نصف فنجان از آب پاستا را کنار بگذارید.
مرحله دوم: آماده سازی سس
در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. فلفل قرمز خرد شده، گوجه گیلاسی، نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه کرده و به مدت ۹-۱۰ دقیقه تفت دهید تا گوجهها نرم شوند و آب بیندازند.
مرحله سوم: اضافه کردن سیر و آب مرغ
سیر خرد شده را به تابه اضافه و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا عطرش خارج شود. سپس آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بجوشد.
بیشتر بخوانید: رسپی پاستای کدو سبز
“““html
مرحله چهارم: اضافه کردن اسفناج
اسفناج را خوب بشویید و خشک کنید. سپس آن را به تابه بیفزاید و چند دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
مرحله پنجم: ترکیب همه مواد
پاستای آبکششده را به تابه اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا با سس مخلوط شود. اگر نیاز دارید، کمی از آب پاستا اضافه کنید تا غلظت سس مناسب شود.
مرحله ششم: سرو پاستا اسفناج و گوجه
پاستای آماده را در ظرف مدنظرتان بکشید و با پنیر پارمزان رنده شده تزیین کنید. نوش جان!
بیشتر بخوانید: رسپی پاستا بادمجان
فوتوفن خوشمزهتر شدن پاستا اسفناج
برای اینکه پاستای اسفناج خوشمزهتر شود، به این نکات توجه کنید:
- برای پخت پاستا اسفناج، میتوانید از انواع مختلف پاستا مثل پنه، فتوچینی یا اسپاگتی استفاده کنید. هر کدام طعم و بافت خاص خود را دارند.
- اگر طعم سیر را دوست دارید، میتوانید از سیر بیشتری استفاده کنید. سیر تازه و رندهشده، عطر و طعم فوقالعادهایی به پاستای اسفناج میدهد.
- با اضافه کردن ادویههایی مثل پاپریکا، فلفل سیاه و آویشن به پاستای خود، رنگ و بوی جدیدی ببخشید.
- استفاده از اسفناج تازه، طعم و رنگ بهتری به پاستای شما میدهد. اسفناج تازه علاوه بر طعم خوب، سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است.
- افزودن مرغ گریلشده به پاستای اسفناج، آن را به یک غذای کامل و مغذی تبدیل میکند.
در این بخش از مجله آشپزی رضیم، رسپی پاستا اسفناج را به سه روش مختلف به شما آموزش دادیم. شما میتوانید یکی از این رسپیها را با توجه به ذائقهتان امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.