بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پاستا با سوسیس به روش رستورانی!

“`html

پاستا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که اصلیت آن به ایتالیا برمی‌گردد. این غذا تنوع زیادی در طعم و روش‌های پخت دارد. اگر در یک روز کاری شلوغ وقت کافی برای درست کردن غذا ندارید، پاستا با سوسیس گزینه عالی برای شماست. این پاستا یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین پاستاهایی است که می‌توانید در مدت زمان کوتاهی تهیه کنید.

در اینجا، ما در مجله اینترنتی رضیم بلاگ یکی از آسان‌ترین و خوشمزه‌ترین روش‌های تهیه پاستا با سوسیس را به صورت مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد و تمام نکات لازم را برای شما خواهیم گفت، پس با ما ادامه مطلب را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه پاستا با سوسیس

پاستا ۲۰۰ گرم
سوسیس دودی ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی ۲ عدد
پنیر پارمسان ۵۰ گرم
نمک، فلفل و آویشن به مقدار دلخواه
روغن به مقدار لازم

دستور تهیه پاستا با سوسیس

مدت زمان لازم برای آماده‌سازی و تهیه این غذا حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.

مقدار مواد گفته شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و شما می‌توانید با یک جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذا را در حجم بیشتری تهیه کنید.

تهیه این غذا آسان است و در سطح سختی آسان قرار دارد.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. بعد آن را به صورت نگینی خرد کنید.

در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت بگذارید تا روغن کمی گرم شود.

پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند.

سیر را بشویید و با کمک یک دستگاه سیر کوب آن را له کنید.

پوره سیر را به محتویات تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر آن پخش شود.

“““html

سیر را آزاد کنید.

مرحله دوم: آماده‌سازی سوسیس

سوسیس‌های دودی را بشویید و پوست آن‌ها را جدا کنید.

انتخاب طعم سوسیس بستگی به سلیقه شما دارد، اما سوسیس دودی طعم خاص و جذابی به پاستا می‌دهد.

سوسیس‌ها را به صورت نگینی یا حلقه‌ای خرد کنید و به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.

کمی آن‌ها را تفت دهید تا سرخ و برشته شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی پاستا گوجه‌فرنگی و اسفناج

مرحله سوم: آماده‌سازی و افزودن فلفل دلمه‌ای

فلفل دلمه‌ای را بشویید و دانه‌های آن را خارج کنید.

فلفل را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مخلوط تابه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

مرحله چهارم: آماده‌سازی و افزودن گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و با رنده یا میکسر به شکل پوره درآورید.

پوره گوجه‌فرنگی را به مخلوط تابه اضافه کنید.

۳-۴ دقیقه تفت دهید تا آب اضافی گوجه‌فرنگی کم شود و رنگ آن به خوبی باز شود.

بیشتر بخوانید: رسپی پاستا با سس پستو

مرحله پنجم: آماده‌سازی پاستا

در یک قابلمه مقداری آب و نمک بریزید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.

پاستا را به آب جوش اضافه کنید و ۵-۷ دقیقه صبر کنید تا پاستا نرم شود.

سپس آن را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی گرفته شود. بعد، پاستا را به مخلوط تابه اضافه کنید.

همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله ششم: تنظیم چاشنی و افزودن پنیر پارمسان

با کمی نمک و فلفل پاستا را طعم‌دار کنید.

به همین راحتی و با انجام ۶ مرحله ساده، پاستای خوشمزه و جذابی برای سرو آماده است.

آن را در ظرف سرو بریزید و با کمی پنیر پارمسان و آویشن تزیین کنید و نوش جان کنید.

برای پاستا از چه ماکارونی استفاده کنیم؟

در تهیه پاستا می‌توانید از انواع ماکارونی‌های فرمی استفاده کنید. فقط کافی است که در حین پخت، نکات درست پخت پاستا را رعایت کنید.

امیدواریم که این رسپی مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز با روش ساده بالا این غذای بسیار خوشمزه را تهیه کنید و در کنار عزیزانتان میل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل