بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پاستیل زنجبیلی خانگی؛ یک لذت ساده و شیرین

“`html

پاستیل یکی از تنقلات خوشمزه و محبوب برای بچه‌ها و بزرگ‌ترهاست. درست کردن پاستیل در خانه کار راحتی است. شما می‌توانید با استفاده از مواد مغذی و مختلف، پاستیل‌هایی با طعم‌های متفاوت درست کنید. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی

مواد لازم برای تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی به این صورت است:

زنجبیل تازه ۱۰۰ گرم
آب ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
نشاسته گل ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

مراحل تهیه پاستیل زنجبیلی خانگی

  • برای آماده کردن مواد اولیه به ۱۵ تا ۲۵ دقیقه زمان نیاز دارید و برای تهیه نهایی پاستیل ۳ تا ۴ ساعت زمان لازم است.
  • مقدار مواد گفته‌شده یک ظرف متوسط از پاستیل زنجبیلی به شما می‌دهد. شما می‌توانید با کم و زیاد کردن مواد، پاستیل‌های بیشتری درست کنید.
  • سختی تهیه این پاستیل متوسط است.

مرحله اول: آماده کردن زنجبیل

زنجبیل تازه را بشویید و پوست آن را بگیرید.

با استفاده از رنده، زنجبیل را رنده کنید. زنجبیل رنده شده را در یک قابلمه کوچک بریزید و ۱/۲ پیمانه آب به آن اضافه کنید.

درپوش قابلمه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید. بگذارید زنجبیل به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بجوشد تا عصاره آن به خوبی خارج شود.

بعد از این زمان، حرارت را خاموش کنید و مخلوط داخل قابلمه را از یک صافی کوچک رد کنید.

بیشتر بخوانید: انواع دیزاین ژله‌های مجلسی

بیشتر بخوانید: رسپی پشت زیک گردویی؛ شیرینی مازندرانی

مرحله دوم: آماده کردن پودر ژلاتین

پودر ژلاتین را در یک کاسه مناسب بریزید. باقی‌مانده آب را به آن اضافه کنید. بهتر است آب ولرم باشد.

بگذارید ۶ تا ۸ دقیقه بگذرد تا پودر ژلاتین عمل کند و کمی حجم آن تغییر کند.

مرحله سوم: افزودن نشاسته گل

پودر ژلاتین، آب زنجبیل و نشاسته گل را در یک قابلمه مناسب بریزید. مواد را کمی هم بزنید تا نشاسته گل به خوبی حل شود.

بیشتر بخوانید: رسپی پاستیل شکری

مرحله چهارم: افزودن شکر

شکر را به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید. کمی هم بزنید تا شکر حل شود.

در تهیه این پاستیل می‌توانید از شکر قهوه‌ای یا استویا نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی دمنوش پرتقال و زنجبیل

مرحله پنجم: حرارت دادن پاستیل

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتبا مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط و غلیظ شوند.

توجه داشته باشید که مخلوط نباید بجوشد.

به مدت ۵ تا ۷ دقیقه، پاستیل زنجبیلی را روی حرارت هم بزنید. سپس، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

برای داشتن پاستیل‌های زنجبیلی رنگی، در این مرحله می‌توانید چند قطره رنگ خوراکی به مواد اضافه کنید.

“`

بیشتر بخوانید: رسپی کیک کدو حلوایی

بیشتر بخوانید: بهترین ذرت برای درست کردن پاپ کورن

مرحله ششم: آماده سازی قالب پاستیل

یک سینی یا ظرف مستطیل را انتخاب کنید.

پایه ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس مایه پاستیل را روی کاغذ بریزید و با چپاندن لیسک روی آن، سطحش را صاف کنید.

در این مرحله می‌توانید کمی از زنجبیل رنده و جوشانده را روی پاستیل‌ها بریزید.

ظرف را در یخچال بگذارید و ۲ تا ۴ ساعت به آن زمان دهید تا پاستیل‌ها خوب ببندند.

بیشتر بخوانید: پاستیل رو اینطوری تو خونه درست کن تا کشدار شه!

مرحله هفتم: برش زدن پاستیل

ظرف را از یخچال خارج کرده و با چاقو پاستیل‌ها را به شکل دلخواه برش بزنید.

اگر دوست دارید، می‌توانید با استفاده از قالب‌ها، پاستیل‌ها را به اشکال جذاب‌تری برش دهید.

پاستیل‌های خوشمزه و زیبا آماده خوردن هستند! آن‌ها را در ظرفی درب‌دار در یخچال نگهداری کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پیراشکی فوری خانگی؛ در کمتر از ۳۰ دقیقه

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم به دل شما بچه‌های عشاق آشپزی نشسته باشد و شما به آسانی این پاستیل‌های خوشمزه را درست کرده و کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل