بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پای آلبالو با خمیر مخصوص آن؛ به روش قنادی‌ها

“`html

پای آلبالو، یک نوع شیرینی خوشمزه و جهانی است که در کشورهای مختلف با دستورهای متفاوت درست می‌شود. این دسر با آلبالو یک گزینه عالی برای روزهای تابستانی است و می‌تواند به عنوان یک عصرانه عالی سرو شود. در ادامه با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این دسر دلپذیر را برایتان توضیح دهیم. 

مواد لازم برای تهیه خمیر پای آلبالو

برای تهیه خمیر پای آلبالو به مواد زیر نیاز دارید:

آرد ۲۰۰ گرم
کره سرد  ۹۰ گرم
شکر ۱ و نیم قاشق غذاخوری
آب سرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه مایه پای آلبالو

برای تهیه مایه پای آلبالو به مواد زیر نیاز دارید:

آلبالوی بدون هسته ۱ پیمانه
شکر ۲/۳ پیمانه
آب لیمو تازه ۱/۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کره سرد  ۵۰ گرم

مراحل تهیه پای آلبالو

مراحل تهیه پای آلبالو به صورت زیر است:

مرحله اول: مخلوط کردن مواد خمیر

ابتدا باید خمیر را آماده کنید. برای این کار آرد را در یک کاسه بریزید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلافوتی آلبالو

سپس شکر را به آن اضافه کنید. نمک را هم به آرد و شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بعد از آن، کره کاملاً سرد را به قطعات کوچک بریده و به مخلوط اضافه کنید.

مرحله دوم: مخلوط کردن خمیر

با نوک انگشتان دست، مخلوط را به هم بزنید! دقت کنید که کره را با نوک انگشت یا چنگال نرم کنید و از کف دست استفاده نکنید؛ چون گرمای دست باعث ذوب شدن کره و خراب شدن خمیر می‌شود.

مرحله سوم: اضافه کردن آب

بعد از اینکه مخلوط کره و آرد شبیه شن شد، حالا زمان اضافه کردن آب است. دو قاشق غذاخوری آب سرد اضافه کنید و دوباره مواد را کمی مخلوط کنید تا همه چیز به هم بچسبد.

“““html

و به شکل خمیر در بیاید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک آلبالو

مرحله چهارم: استراحت دادن به خمیر

نیازی به ورز دادن خمیر نیست. وقتی خمیر آماده شد، آن را در یک کیسه یا سلفون بپیچید و در یخچال بگذارید. بگذارید خمیر ۱ ساعت در یخچال استراحت کند.

شما می‌توانید خمیر را در غذاساز هم آماده کنید. بعد از اضافه کردن کره، مواد را چند دقیقه در غذاساز مخلوط کنید تا شبیه شن شود. سپس آب یخ را به ترکیب اضافه کنید و خمیر را در یخچال بگذارید.

مرحله پنجم: ترکیب مواد اولیه فیلینگ

در حین استراحت خمیر، بهتر است مواد داخلی پای را آماده کنید. آلبالوهای هسته گرفته را در یک قابلمه بریزید. سپس شکر و آبلیمو را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

مرحله ششم: افزودن نشاسته ذرت و کره

اجازه دهید آلبالوها نرم شوند و آب بیندازند. بعد نشاسته ذرت را اضافه کنید. مواد را هم بزنید و بگذارید کمی غلیظ شوند. پس از غلیظ شدن، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کرده و هم بزنید تا کمی سرد شود.

مرحله هفتم: باز کردن خمیر پای

حال که فیلینگ آماده است، وقت درست کردن پای زیبا فرا رسیده است. بعد از ۱ ساعت خمیر را از یخچال بیرون بیاورید. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کنید.

این کار ممکن است کمی سخت باشد؛ چون خمیر سفت شده است. کره باعث سفت شدن خمیر می‌شود و شاید خمیر کمی شکننده باشد. نگران نباشید و به آرامی با وردنه خمیر را باز کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پای آناناس خانگی مانند قنادی‌ها

مرحله هشتم: انتقال خمیر و مواد به قالب

اگر قالب مینی تارت دارید، می‌توانید از آن استفاده کنید؛ در غیر این صورت، کف و دیوارهای قالب‌های کاپ کیک یا مافین را چرب کنید. خمیر را با کاتر یا هر چیز دیگری به اندازه قالب برش دهید. سپس خمیر برش داده را داخل قالب قرار دهید و با مواد آلبالویی پر کنید.

شما می‌توانید از هر نوع قالبی که دوست دارید استفاده کنید. فقط کافی است خمیر را به شکل‌های دلخواه برش دهید و مقداری از مواد آلبالویی را در وسط خمیر بگذارید.

مرحله نهم: قرار دادن خمیر روی مواد فیلینگ

حالا نیاز دارید یک لایه خمیر دیگر روی فیلینگ بگذارید. می‌توانید خمیر را با کاترهای شکل‌دار برش دهید و روی مواد قرار دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی تارت آلبالو

مرحله آخر: پخت پای آلبالو

حالا قالب را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. در این مدت باید خمیر کاملا پخته و طلایی شود. قبل از پخت می‌توانید کمی شکر روی پای بپاشید.

پای آلبالو شما آماده است! می‌توانید آن را با بستنی سرو کنید یا به تنهایی بخورید که خیلی خوشمزه است. نوش جان!

امیدوارم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برایتان مفید باشد و با تهیه این دسر خوشمزه خوش بگذرانید.

سوالات متداول

در اینجا جواب سوالات پرتکرار را بررسی می‌کنیم.

کالری پای آلبالو چقدر است؟

کالری پای آلبالو بسته به مواد متفاوت است. حدود ۲۰۰ کالری برای هر نفر خواهد بود.

فرق پای و تارت چیست؟

در پای از دو لایه خمیر استفاده می‌شود و قالب آن عمیق‌تر از قالب تارت است. خمیر تارت هم تردتر از پای است و شبیه بیسکوییت شکننده است.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل