بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پلادانه حلوا به روش گیلانی؛ مرحله به مرحله

“`html

حلوای پلادانه یکی از حلواهای سنتی و قدیمی است که طعم بسیار خوبی دارد و در شهرهای مختلف به روش‌های متفاوتی تهیه می‌شود. برنج ماده اصلی این حلوا است و با مواد ساده و در دسترس تهیه می‌شود.

ما امروز در این بخش از رضیم بلاگ رسپی حلوای پلادانه را به صورت مرحله به مرحله همراه با تمام نکات لازم برای تهیه این حلوا به شما ارائه خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پلادانه حلوا

برای تهیه پلادانه حلوا به مواد زیر نیاز دارید:

برنج ۱/۵ پیمانه
آب ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
محلول زعفران  به مقدار دلخواه
گلاب ۱/۳ پیمانه
کره یا روغن ۱/۲ پیمانه
دانه هل به مقدار دلخواه
زردچوبه و نمک به مقدار دلخواه
خلال بادام یا پسته (برای تزئین) به مقدار دلخواه

مراحل تهیه پلادانه حلوا

  • مدت زمان آماده‌سازی و تهیه این حلوا ۱ تا ۲ ساعت است.
  • مقدار مواد گفته شده در این رسپی برای یک ظرف متوسط کافی است و برای ۳ تا ۴ نفر حلوا تهیه می‌کند.
  • سطح دشواری تهیه این حلوا متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی برنج

برنج را تمیز کنید و بشویید. آن را با مقدار کافی آب بخیسانید و چند ساعت بگذارید تا خیس بخورد.

برای سریع‌تر شدن کار، می‌توانید از برنج نیم‌دانه استفاده کنید.

مرحله دوم: پخت برنج

برنج را در یک قابلمه مناسب بریزید. کمی نمک، زردچوبه و آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. برنج را به شکل کته بپزید.

مرحله سوم: خشک کردن برنج پخته شده

برنج پخته شده را درون سینی مناسبی بریزید و سطح آن را صاف کنید تا دانه‌های برنج روی هم نروند.

سینی را روی حرارت قرار دهید و برنج‌ها را مدام هم بزنید. به آن زمان دهید تا دانه‌ها کاملاً خشک و آب اضافی آن‌ها گرفته شود.

مرحله چهارم: آسیاب کردن برنج

دانه‌های برنج پخته و خشک شده را با استفاده از آسیاب، میکسر، خردکن یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید به صورت آرد درآورید.

مرحله پنجم: آماده‌سازی شربت حلوا

شکر و آب را در یک قابلمه مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت بگذارید. ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا شکر کاملاً حل شود.

سپس گلاب، محلول زعفران و هل را به قابلمه اضافه کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید تا شربت بپزد و کمی غلیظ شود.

بعد از آماده شدن شربت، دانه هل را خارج کنید و به مرحله بعد بروید.

بیشتر بخوانید: رسپی حلوا اوماج خوشمزه ارومیه‌ای

مرحله ششم: ترکیب آرد برنج با کره

آرد برنجی که از آسیاب کردن دانه‌های برنج به دست آوردید را درون
“““html

تابه‌ای مناسب انتخاب کنید. تابه را روی حرارت قرار دهید و ۳ تا ۵ دقیقه آن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

در این مرحله، کره یا روغن را به مواد داخل تابه اضافه کنید و همه چیز را به هم بزنید. ۱ تا ۲ دقیقه اجازه دهید تا مواد روی حرارت کمی بپزند.

مرحله هفتم: افزودن شربت

شربتی که در مرحله پنجم درست کرده‌اید را به آرامی به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.

مدام هم بزنید تا شربت به خوبی به مواد آغشته شود و حلوا نرم و یکدست شود.

مرحله هشتم: پخت حلوا

حلوا را ۳-۴ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.

در آخر، آن را گهواره کنید تا هیچ ترک و خطی روی حلوا باقی نماند.

بیشتر بخوانید: رسپی ترحلواي هویج با رنگی فوق‌العاده

مرحله نهم: تزیین و سرو حلوا

حلوا را به صورت داغ در ظرف سرو بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.

به این نکته توجه کنید که در این مرحله باید سریع باشید؛ زیرا حلوا پس از سرد شدن کمی سفت‌تر می‌شود و طرح انداختن روی آن کمی سخت‌تر می‌گردد.

حالا می‌توانید با هر وسیله‌ای که در دسترس دارید آن را تزیین کنید. می‌توانید مقداری خلال پسته، بادام، و گردو روی حلوا بریزید.

حلوا پلادانه‌ی خوشمزه و لطیف شما آماده‌ی سرو شدن است.

پیشنهاد می‌کنیم که مانند طریقه‌ای که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم توضیح دادیم، این حلوا را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل