بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پنکیک ساده + نکات و فوت‌وفن ها

“`html

پنکیک یکی از صبحانه‌های خوشمزه و بین‌المللی است که طعمی شبیه کیک دارد ولی در کمترین زمان و روی گاز درست می‌شود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم، با طرز تهیه پنکیک ساده خانگی با شیر و ماست و تمام نکات مهم آن آشنا خواهید شد.

نگاهی سریع به روش پخت

برای تهیه پنکیک ساده، ابتدا تخم‌مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید و سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید. بعد از آن، آرد، بیکینگ پودر و کمی نمک را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و همه‌چیز را با همزن دستی خوب هم بزنید. کمی شیر به مایه پنکیک اضافه کنید تا غلظت آن مانند ماست شود.

سپس مواد را در تابه بریزید و بگذارید تا طلایی شود. اگر می‌خواهید پنکیک با ماست درست کنید، شیر را حذف کنید و کمی ماست به مایه پنکیک اضافه کنید. برای جزییات بیشتر در مورد دو روش تهیه پنکیک ساده با شیر و ماست، این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

مواد لازم برای پنکیک ساده با شیر

آرد سفید  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم مرغ  ۱ عدد
وانیل  ۱ قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر  ۱ قاشق چای‌خوری
شکر  ۳ قاشق غذاخوری
شیر  ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن مایع  ۳ قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پنکیک ساده

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • مناسب برای: ۸ پنکیک

در ادامه مراحل تهیه پنکیک ساده آورده شده است.

مرحله اول: تخم‌مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید

برای شروع، تخم‌مرغ را بشکنید و در یک کاسه بریزید و آن را با چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید. وقتی تخم‌مرغ خوب مخلوط شد، شکر و وانیل را اضافه کنید و دوباره همه‌چیز را با همزن دستی مخلوط کنید.

مرحله دوم: روغن مایع را اضافه کنید

در این مرحله، روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک هویج

مرحله سوم: بیکینگ پودر، نمک و آرد را اضافه کنید

در یک ظرف، بیکینگ پودر، مقدار کمی نمک و آرد سفید را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را دو بار الک کنید تا نرم بشود. سپس این ترکیب را به مواد پنکیک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. فقط در حدی هم بزنید که همه چیز ترکیب شود.

مرحله چهارم: شیر را اضافه کنید

شیر را به آرامی و در چند مرحله به مخلوط پنکیک اضافه کنید و…

“““html

و مواد را به‌طور مداوم هم بزنید تا مایه پنکیک به‌خوبی مخلوط شود. اگر به شیر دسترسی ندارید، می‌توانید از آب به‌عنوان جایگزین استفاده کنید.

مرحله پنجم: تهیه پنکیک‌ها

یک ماهیتابه کوچک نچسب را روی حرارت ملایم گرم کنید و با یک برس کمی چرب کنید. سپس یک ملاقه از مواد پنکیک را در ماهیتابه بریزید. غلظت مایه باید به‌حدی باشد که به راحتی در ماهیتابه پخش شود.

صبر کنید تا یک سمت پنکیک پخته شود و حباب‌های ریز روی آن شکل بگیرد. سپس با یک کفگیر، پنکیک را برگردانید تا سمت دیگر نیز طلایی شود.

مرحله ششم: سرو پنکیک

تمامی پنکیک‌ها را به همین شیوه آماده کنید. سپس آن‌ها را کنار هم قرار دهید و با عسل، مربا، شکلات صبحانه یا میوه‌های خرد شده سرو کنید. برای تزئین می‌توانید از توت فرنگی، موز، سیب و آناناس استفاده کنید.

پنکیک با ماست

برای تهیه پنکیک با ماست، به جای شیر مقداری ماست به مایه پنکیک اضافه کنید. در این روش، تخم مرغ را با وانیل مخلوط کنید و سپس شکر، روغن و ماست را اضافه نمایید.

مواد را با هم ترکیب کنید و سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مایه اضافه کنید. مجدداً هم بزنید و مانند روش قبلی در ماهیتابه چرب شده بریزید تا حباب‌های ریز روی آن شکل گیرد.

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک کره بادام زمینی

نکات و فوت‌وفن‌های تهیه پنکیک ساده

  • توجه داشته باشید که از مقدار زیاد وانیل استفاده نکنید، زیرا باعث تلخی مزه پنکیک‌ها می‌شود.
  • استفاده از شیر به نرم شدن بافت پنکیک کمک کرده و طعم بهتری به آن می‌دهد.
  • می‌توانید به جای روغن از مقداری کره آب شده استفاده کنید.
  • برای طعم‌دار کردن پنکیک، می‌توانید از مقداری پودر دارچین استفاده کنید و کمی پودر قند روی آن بپاشید.
  • مقدار شکر در این پنکیک اختیاری است و می‌توانید آن را به سلیقه خود کاهش دهید.
  • برای داشتن پنکیک پفکی، بعد از اضافه کردن بیکینگ پودر، مواد را به آرامی و فقط در یک جهت هم بزنید تا خاصیت بیکینگ پودر از بین نرود.
  • اگر می‌خواهید پنکیک موزی درست کنید، یک عدد موز له شده به مواد اولیه اضافه کنید. موز را پوست بگیرید و با چنگال خوب له کنید. سپس تخم مرغ، شکر، بیکینگ پودر و روغن را به آن بیفزایید و همه چیز را خوب مخلوط کنید. در نهایت شیر و آرد الک شده را اضافه کنید و بقیه مراحل را انجام دهید.
  • پنکیک‌ها را می‌توانید با مربا، خامه، میوه‌های خرد شده یا شکلات صبحانه میل کنید.
  • بهتر است برای تهیه پنکیک با ماست از ماست پرچرب استفاده کنید.
  • برای خوش‌عطر شدن پنکیک، می‌توانید کمی پودر هل به آن اضافه کنید.
  • پس از آماده شدن پنکیک‌ها، خیلی زود آن‌ها را روی هم نگذارید، زیرا این کار باعث می‌شود پنکیک‌ها پف خود را از دست بدهند. در روش پنکیک بدون شیر می‌توانید از آب یا مقداری ماست استفاده کنید.

در این مقاله دو روش تهیه پنکیک ساده با شیر و ماست را معرفی کردیم. اگر شما هم تجربه تهیه پنکیک را دارید، مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات و تجربیات شما هستیم.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل