بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پنکیک ساده + نکات و فوت‌وفن ها

“`html

پنکیک یک صبحانه بین‌المللی خوشمزه است که طعمش به کیک شبیه است، اما خیلی سریع و در ماهیتابه درست می‌شود. در این مقاله از بخش آشپزی در مجله رضیم، می‌توانید با روش تهیه پنکیک ساده خانگی با شیر و ماست آشنا شوید و همچنین نکات لازم برای تهیه آن را یاد بگیرید.

مروری بر روش تهیه

برای تهیه پنکیک ساده، تخم‌مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید و سپس کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. بعد آرد، بیکینگ پودر و مقدار کمی نمک را به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید. کمی شیر به مایه پنکیک اضافه کنید تا غلظت آن شبیه ماست شود.

سپس مواد را در تابه بریزید تا طلایی شوند. اگر می‌خواهید پنکیک با ماست درست کنید، شیر را حذف کرده و به جای آن کمی ماست به مایه اضافه کنید. برای گرفتن جزئیات در مورد دو روش تهیه پنکیک ساده با شیر و ماست، می‌توانید ادامه مقاله را مطالعه کنید.

مواد لازم برای پنکیک ساده با شیر

آرد سفید ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
تخم‌مرغ ۱ عدد
وانیل ½ قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
شکر ۳ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
نمک نوک قاشق چای‌خوری

روش تهیه پنکیک ساده

  • زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱۵ دقیقه
  • درجه سختی: آسان
  • مناسب برای: ۸ پنکیک

در ادامه مراحل تهیه پنکیک ساده را توضیح می‌دهیم.

مرحله اول: ترکیب تخم‌مرغ، شکر و وانیل

ابتدا تخم‌مرغ را در یک کاسه بشکنید و با چنگال یا همزن دستی خوب هم بزنید. وقتی تخم‌مرغ خوب مخلوط شد، شکر و وانیل را اضافه کنید و باز هم هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله دوم: اضافه کردن روغن مایع

در این مرحله روغن مایع را به مواد اضافه کرده و دوباره با همزن هم بزنید تا تمام مواد به خوبی ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: روش تهیه پنکیک هویج

مرحله سوم: اضافه کردن بیکینگ پودر، نمک و آرد

در یک ظرف، بیکینگ پودر، مقداری نمک و آرد را با هم ترکیب کنید. این مخلوط را دو بار الک کنید تا نرم شود. حالا این ترکیب را به مایه پنکیک اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. در این مرحله فقط در حد ترکیب شدن هم بزنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن شیر

شیر را به آرامی و در چند مرحله به مواد پنکیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

“““html

و مواد را مدام هم بزنید تا مایه پنکیک یکدست شود. اگر به شیر دسترسی ندارید، می‌توانید برای تهیه این پنکیک از آب نیز استفاده کنید.

مرحله پنجم: پنکیک ها را آماده کنید

یک ماهیتابه کوچک نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و با برس کف آن را کمی چرب کنید. حالا به اندازه یک ملاقه از مواد پنکیک را بردارید و در ماهیتابه بریزید. غلظت مایه پنکیک باید به حدی شل باشد که خود به خود در ماهیتابه پخش شود.

صبر کنید تا یک سمت پنکیک بپزد و روی آن حباب‌های ریز ایجاد شود. در ادامه به کمک یک کفگیر، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

مرحله ششم: پنکیک را سرو کنید

همه پنکیک‌ها را به همین روش آماده کنید. سپس آن‌ها را کنار هم قرار دهید و با عسل، مربا یا شکلات صبحانه و میوه‌های خرد شده سرو کنید. برای تزیین پنکیک می‌توانید از توت فرنگی، موز، سیب و آناناس خرد شده استفاده کنید.

پنکیک با ماست

برای درست کردن پنکیک با ماست، باید شیر را حذف کنید و به جای آن مقداری ماست به مایه پنکیک اضافه کنید. در این روش باید تخم‌مرغ را با وانیل ترکیب و بعد شکر، روغن و ماست را اضافه کنید.

مواد را هم بزنید و بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را در مایه پنکیک بریزید. مواد را هم بزنید و درست مثل روش قبل در ماهیتابه چرب شده بریزید تا حباب‌های ریز روی آن ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: رسپی پنکیک کره بادام زمینی

نکات و فوت‌وفن های رسپی پنکیک ساده

  • برای درست کردن این پنکیک به هیچ عنوان از وانیل به مقدار زیاد استفاده نکنید، زیرا این کار موجب تلخ شدن مزه پنکیک‌ها می‌شود.
  • استفاده از شیر برای تهیه این پنکیک، موجب نرم شدن بافت آن می‌شود و طعم بهتری به پنکیک‌ها می‌بخشد.
  • در صورت تمایل می‌توانید به جای روغن از مقداری کره آب شده استفاده کنید.
  • می‌توانید برای مزه‌دار کردن این پنکیک از مقداری پودر دارچین استفاده کنید و روی پنکیک‌ها کمی پودر قند بپاشید.
  • مقدار شکری که در این پنکیک استفاده می‌شود، اختیاری است و در صورت مایل می‌توانید مقدار آن را کاهش دهید.
  • برای درست کردن پنکیک پفکی باید بعد از اضافه کردن بیکینگ پودر، مواد پنکیک را به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا خاصیت بیکینگ پودر از بین نرود.
  • برای درست کردن پنکیک موزی می‌توانید به مواد اولیه پنکیک ساده یک عدد موز نیز اضافه کنید. در این روش باید موز را پوست بگیرید و با چنگال له کنید. در ادامه تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید. شکر، بیکینگ پودر و روغن را اضافه کنید. مواد را با همزن دستی مخلوط کنید. شیر را به مواد پنکیک اضافه کنید و بعد از الک کردن آرد، آن را نیز در ظرف بریزید. مواد را هم بزنید و سپس پنکیک را آماده کنید.
  • در پاسخ به این سوال که با پنکیک چی بخوریم، باید بگوییم که می‌توانید پنکیک‌های نرم و تازه را با مربا، خامه، میوه‌های خرد شده و شکلات صبحانه میل کنید.
  • برای درست کردن پنکیک با ماست، بهتر است از ماست پرچرب استفاده کنید.
  • برای خوش عطر شدن پنکیک ساده و خوشمزه پفکی می‌توانید مقداری پودر هل به آن اضافه کنید.
  • بعد از آماده شدن پنکیک برای صبحانه، به هیچ عنوان بلافاصله آن‌ها را روی هم قرار ندهید، این کار موجب از بین رفتن پف پنکیک می‌شود.
    در رسپی پنکیک بدون شیر می‌توانید از آب یا مقداری ماست استفاده کنید.

در این مقاله از بخش آشپزی به ۲ روش رسپی پنکیک ساده با شیر و ماست اشاره شد. اگر تجربه درست کردن پنکیک ساده را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل