بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پنیر موزارلا خانگی (تصویری و کمتر از ۳۰ دقیقه)

“`html

پنیر موزارلا یکی از پنیرهای بسیار معروف در دنیا است که به خاطر بافت کشدار و طعم ملایمش، در تهیه پیتزا و سالاد استفاده می‌شود. خوب این است که شما می‌توانید این پنیر خوشمزه را به سادگی در خانه با مواد اولیه ساده درست کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ یکی از آسان‌ترین روش‌های تهیه پنیر موزارلا را مرحله به مرحله آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه پنیر موزارلا خانگی

برای تهیه پنیر موزارلا خانگی به مواد زیر نیاز دارید:

شیر پرچرب ۲ لیتر
سرکه سفید ۱ پیمانه
نمک ۲-۳ قاشق غذاخوری

ابزار مورد نیاز برای تهیه پنیر موزارلا

برای تهیه پنیر موزارلا به ابزار زیر نیاز دارید:

  • قابلمه بزرگ
  • صافی
  • کاسه بزرگ
  • آب یخ

مراحل تهیه پنیر موزارلا خانگی

  • مدت زمان آماده‌سازی و ساخت این پنیر ۳ تا ۴ ساعت است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این دستور، یک دلمۀ متوسط پنیر را به شما می‌دهد.
  • سختی تهیه این پنیر در سطح متوسط است.

مرحله اول: گرم کردن شیر

شیر را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. دقت کنید که شیر نباید بجوشد.

دمای مناسب برای شیر حدود ۸۵-۹۰ درجه سانتی‌گراد است.

مرحله دوم: اضافه کردن سرکه

پس از اینکه شیر گرم شد، به آرامی سرکه سفید را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.

حالا حرارت را خاموش کنید و ۲۰ دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً دلمه بزند.

با افزودن سرکه، شیر به دو قسمت تقسیم می‌شود و دلمه‌های پنیر تشکیل می‌شود.

مرحله سوم: جدا کردن دلمه‌های پنیر

دلمه‌های ایجاد شده را با استفاده از یک کفگیر یا صافی از مایع جدا کنید. دلمه‌ها را در صافی بریزید و بگذارید آب اضافی آن‌ها خارج شود.

بیشتر بخوانید: رسپی پنیر ورقه‌ای یا چدار خانگی

مرحله چهارم: انسجام پنیر

آب درون قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و نمک را به آن اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و منتظر بمانید تا آب از کناره‌های قابلمه شروع به بخار کردن کند.

در این مرحله دلمه‌های پنیر را به آب درون قابلمه اضافه کنید و ۱ دقیقه صبر کنید تا پنیر در آب و نمک بماند.

سپس پنیر را بیرون بیاورید و کمی با دست در صافی فشار دهید تا منسجم شود.

این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید، تا پنیر کشدار و لطیف شود.

مرحله پنجم: سرد کردن پنیر

پنیر کشدار را در یک کاسه پر از آب یخ قرار دهید و کاسه را به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود.

مرحله ششم: برش و سرو پنیر

پس از گذشت زمان مشخص، پنیر را از آب سرد خارج کنید و …
“““html

آب اضافی پنیر را بگیرید.

حالا پنیر خوشمزه و سالم شما آماده است تا آن را سرو کرده و نوش جان کنید.

مرحله هفتم: نگهداری پنیر

پنیر موزارلای خانگی را می‌توانید در یک ظرف دربسته در یخچال تا چند روز نگهداری کنید.

این پنیر را می‌توانید در پیتزا، سالاد، ساندویچ و دیگر غذاها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنیر خامه‌ای خانگی با طعم بازار

نکات طلایی در تهیه پنیر موزارلا

در اینجا ۳ نکته مهم برای تهیه پنیر موزارلا خانگی آورده شده است:

  1. شما می‌توانید از شیر کم چرب برای تهیه این پنیر استفاده کنید.
  2. اگر دلمه‌های پنیر خیلی سفت شدند، می‌توانید کمی آب گرم به آن‌ها اضافه کنید.
  3. برای طعم‌دار کردن پنیر موزارلا می‌توانید از گیاهان معطر مثل ریحان، آویشن یا نعناع استفاده کنید.

با دنبال کردن این مراحل ساده از مجله آشپزی رضیم می‌توانید پنیر موزارلای خانگی خوشمزه و باکیفیتی تهیه کنید و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. امیدواریم این دستور تهیه مورد پسند شما علاقه‌مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار بگیرد.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل