بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پودینگ هندوانه: خنک و خوشمزه برای تابستان

پودینگ هندوانه، یک دسر خنک و خوشمزه است که در فصل گرما می‌تواند سفره‌های شما را تزئین کند. بیایید با رضیم بلاگ همراه باشید تا طرز تهیه پودینگ هندوانه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پودینگ هندوانه

برای تهیه پودینگ هندوانه به مواد زیر نیاز دارید:

آب هندوانه ۲ پیمانه
شکر ۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
گلاب ۱/۳ پیمانه

مراحل تهیه پودینگ هندوانه

  • مدت زمان آماده‌سازی این دسر حدود ۱۰-۱۲ دقیقه است و بعد از آن به ۲-۳ ساعت زمان برای استراحت نیاز دارید تا آماده سرو شود.
  • این مقدار مواد برای ۳-۴ نفر مناسب است، اما با کمی حساب و کتاب می‌توانید مقدار را بیشتر کنید.
  • تهیه این دسر کار ساده‌ای است و می‌توان گفت در سطح متوسط است.

مرحله اول: ترکیب نشاسته ذرت و شکر

نشاسته ذرت و شکر را در یک ظرف مناسب بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: افزودن آب هندوانه

آب هندوانه را کم‌کم به مخلوط نشاسته و شکر اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا همه چیز یکدست شود.

برای طعم بهتر، بهتر است آب هندوانه تازه را در زمان تهیه دسر تهیه کنید. برای این کار، ابتدا پوست هندوانه را بگیرید و سپس آن را در مخلوط‌کن بریزید. بعد از له شدن میوه، آن را از صافی رد کنید تا آبی شفاف و زلال بدست آید.

مرحله سوم: حرارت دادن مواد پودینگ

مخلوطی که تهیه کردید را داخل یک قابلمه بریزید.

قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مواد به غلظت فرنی برسند.

این کار را به مدت ۷-۹ دقیقه ادامه دهید تا مواد خوب غلیظ شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی گرانیتا هندوانه خوشمزه

مرحله چهارم: افزودن گلاب

وقتی مواد غلیظ شدند، گلاب را به آنها اضافه کنید.

کمی هم بزنید تا گلاب خوب مخلوط شود و سپس حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید.

توجه داشته باشید که بعد از اضافه کردن گلاب، حرارت را خاموش کنید تا خوشبویی گلاب کم نشود.

مرحله پنجم: انتقال به ظرف نگهدارنده

مخلوط پودینگ را در ظرف سرو مورد نظر بریزید. می‌توانید از قالب‌های تک نفره هم استفاده کنید.

ظرف‌ها را در یخچال قرار دهید و ۲-۳ ساعت منتظر بمانید تا پودینگ سفت شود.

بعد از این زمان، پودینگ را از یخچال خارج کنید و با برش‌های لیمو ترش یا برگ نعنا تزیین کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پودینگ هلو

“`html

بیشتر بخوانید: رسپی موهیتو هندوانه

نکات و فوت و فن‌های تهیه پودینگ هندوانه 

برای تهیه پودینگ هندوانه، به ۵ نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. برای داشتن طعمی بهتر، از هندوانه‌ای شیرین و آبدار استفاده کنید. اگر هندوانه شما خیلی شیرین نبود، می‌توانید مقدار کمی شکر بیشتر به مواد پودینگ اضافه کنید.
  2. اگر دوست دارید، می‌توانید مقداری آب لیمو به مخلوط هندوانه اضافه کنید تا طعم آن کمی ترش و ملس شود.
  3. می‌توانید به جای نشاسته از ژله‌های طعم‌دار یا ژله آلوئه‌ورا استفاده کنید.
  4. برای زیباتر شدن پودینگ، می‌توانید از تکه‌های میوه‌های دیگر مثل توت فرنگی، کیوی یا انگور برای تزیین استفاده کنید.
  5. برای بدهی عطر و طعم بهتر به پودینگ، از وانیل طبیعی و با کیفیت استفاده کنید. وانیل به پودینگ شما طعم و عطر خاصی می‌بخشد.

این دسر با ظاهری زیبا و طعمی خوشمزه، هم مورد علاقه کودکان و هم بزرگ‌ترهاست و می‌توان به راحتی و با مواد موجود در خانه آن را درست کرد. با کمی خلاقیت و سلیقه می‌توانید پودینگ هندوانه را به اشکال مختلف تزیین کنید و از سرو آن با سس‌های مختلف لذت ببرید.

امیدواریم با مطالعه این مقاله از مجله آشپزی رضیم، روش تهیه پودینگ هندوانه را به خوبی یاد گرفته باشید و به آسانی بتوانید آن را در خانه درست کرده و از طعم عالی آن لذت ببرید. نوش جان!

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل