بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پیاز پرورده خانگی؛ چاشنی خوشمزه در کنار انواع غذاها

“`html

پیاز پرورده یکی از چاشنی‌های محبوب و خوشمزه ایرانی است که معمولاً در کنار غذاهای مختلفی مثل آبگوشت، ماهی، کباب، کتلت، کوکو و خیلی از غذاهای دیگر سرو می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم ما قصد داریم یک پیاز پرورده خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم و تمام نکات مهمی که باید هنگام تهیه آن بدانید را به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه پیاز پرورده خانگی

مواد لازم برای تهیه پیاز پرورده خانگی به شرح زیر است:

پیاز قرمز ۲۵۰ گرم (تقریباً ۲ عدد متوسط)
رب انار ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه ۴ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
کنجد ۱ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
پول بیبر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
سماق ۱/۲ قاشق چای‌خوری
گلپر ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

روش تهیه پیاز پرورده خانگی

  • مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه ۵ تا ۷ دقیقه و مدت زمان انتظار تا تهیه نهایی آن ۱ تا ۲ ساعت است.
  • مقدار مواد ذکر شده در این روش مناسب برای ۳ تا ۴ نفر است که می‌توانید با جمع و ضرب ساده این مقدار را افزایش دهید و پیاز پرورده بیشتری تهیه کنید.
  • سختی تهیه این پیاز پرورده متوسط است.

مرحله اول: آماده‌سازی پیاز

پیازها را بشویید و پوست بکنید. سپس با چاقو، پیازها را به صورت خلالی و نازک برش بزنید.

این نکته مهم است که پیازها را به یک اندازه خرد کنید. پیازهای خلالی خرد شده را در یک کاسه مناسب بریزید.

بهترین نوع پیاز برای تهیه این چاشنی، پیاز بنفش است.

بیشتر بخوانید: با این فوت و فن‌ها، ترشی پیازتان را خوشمزه‌تر کنید

بیشتر بخوانید: روش تهیه ترشی پیاز قرمز خلالی

مرحله دوم: افزودن رب انار، آبلیمو و روغن زیتون

رب انار، آبلیمو و روغن زیتون را به پیازهای خرد شده اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

برای تنوع در طعم، می‌توانید از انواع مختلف رب انار (ترش یا شیرین) استفاده کنید.

مرحله سوم: افزودن گردو، کنجد و نعنا خشک

مغز گردو را در خرد کن یا میکسر بریزید و کمی خرد کنید. می‌توانید از چاقو هم برای خرد کردن گردو استفاده کنید.

گردوی خرد شده را به همراه کنجد و نعنای خشک به ترکیب اضافه کنید و همه مواد را به هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

“““html

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی پیاز خانگی

مرحله چهارم: افزودن نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، سماق و گلپر

نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، سماق و گلپر را به مخلوط پیاز اضافه کنید و همه مواد را به آرامی مخلوط کنید تا یک ترکیب یکنواخت بدست آید.

شما می‌توانید مقدار پولبیبر، سماق و گلپر را بسته به سلیقه‌تان تنظیم کنید.

اگر می‌خواهید پیاز پرورده‌تان کمی شیرین‌تر شود، می‌توانید کمی شکر یا عسل به آن اضافه کنید.

اگر دنبال طعمی تندتر هستید، کمی فلفل چیلی یا سیر رنده شده افزوده و امتحان کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون

بیشتر بخوانید: رسپی لواشک زالزالک

مرحله پنجم: استراحت دادن

به همین سادگی با مخلوط کردن چند ماده، پیاز پرورده خوشمزه شما آماده است.

برای اینکه طعم‌ها بهتر شوند، روی ظرف را بپوشانید و پیاز پرورده را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم‌ها با هم خوب ترکیب شوند.

هرچقدر پیاز پرورده بیشتر استراحت کند، طعم و عطر مواد بیشتر با هم ترکیب می‌شود و نتیجه بهتری خواهید داشت.

این پیاز پرورده را در شیشه‌های درب‌دار تا یک هفته می‌توانید در یخچال نگه دارید.

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما علاقه‌مندان به آشپزی جذاب باشد و با رعایت مراحل و نکات، یک پیاز پرورده خوشمزه و بی‌نظیر تهیه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل