بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی پیلاف بلغور و نخود فرنگی به سبک ترکیه ای!

“`html

پیلاف بلغور و نخود فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای گیاهی است که طعم بسیار خوبی دارد. در این مقاله از بخش آشپزی رضیم بلاگ می‌توانید با طرز تهیه پیلاف بلغور و نخود فرنگی و نکات مهم برای درست کردن آن آشنا شوید.

طرز تهیه پیلاف بلغور و نخود فرنگی

تهیه مواد اولیه این غذا حدود ۲۰ دقیقه زمان می‌برد و برای پخت آن نیز به همان اندازه زمان نیاز دارید. این دستور برای ۴ نفر کافی است.

مواد لازم برای تهیه پیلاف بلغور و نخود فرنگی

پیاز  ۱ عدد
سیر ۱ حبه
نخود فرنگی ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
بلغور گندم ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شوید تازه خرد شده  ۱ قاشق غذاخوری
میخک  ۱ عدد
هویج ۱ عدد
جعفری  ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ  ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار
نعنا ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل  ۱/۸ قاشق چای‌خوری
گردو ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

مراحل طرز تهیه پیلاف بلغور و نخود فرنگی

در ادامه می‌توانید با مراحل تهیه پیلاف بلغور و نخود فرنگی آشنا شوید.

مرحله

“““html

اول: بلغور را بپزید

برای شروع، باید بلغور را خوب بشویید و در یک ظرف آب گرم بگذارید تا حدود ۶ ساعت خیس بخورد. سپس آن را با کمی آب در قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شود. وقتی بلغور کمی پخته شد، آن را از صافی رد کنید و با آب مرغ به قابلمه برگردانید. در این مرحله میخک را به بلغور اضافه کنید تا عطرش در آب مرغ پخش شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک بلغور و کنگر

مرحله دوم: هویج را خرد و نخود فرنگی را بپزید

هویج را بشویید و به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید. سپس نخود فرنگی‌ها را همراه با کمی آب در قابلمه بپزید.

مرحله سوم: سیر و پیاز را سرخ کنید

پیاز را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. مقداری روغن زیتون در ماهیتابه بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید. وقتی پیاز نرم و سبک شد، سیر را خرد یا رنده کنید و به آن اضافه کنید. سیر و پیاز را برای چند دقیقه با هم سرخ کنید تا عطر سیر به مشام برسد.

بیشتر بخوانید: رسپی سالاد بلغور و نخود؛ به روش عربی

مرحله چهارم: سبزیجات و چاشنی‌ها را اضافه کنید

در این مرحله، هویج خرد شده و نخود فرنگی پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به سایر مواد اضافه کنید. سبزیجات را برای چند دقیقه تفت دهید و سپس زنجبیل رنده شده، نمک، فلفل قرمز و آبلیمو را اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه ادامه دهید.

مرحله پنجم: غذا را آماده کنید

بلغور پخته شده را با جعفری، نعنا و شوید خرد شده و سایر موادی که آماده کرده‌اید ترکیب کنید و در قابلمه ریخته و برای چند دقیقه روی حرارت قرار دهید تا دم بکشد. سپس غذا را در ظرف مناسب سرو کنید و با مقداری سبزی تازه تزیین کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

نکات رسپی پیلاف بلغور و نخود فرنگی

  • برای تهیه این غذا بهتر است از آب مرغ استفاده کنید. اگر دسترسی به آب مرغ ندارید، می‌توانید از استاک یا عصاره مرغ نیز بهره ببرید.
  • برای تزیین این غذا می‌توانید از گردو و سبزیجات خرد شده استفاده کنید.
  • بهتر است برای پخت، از روغن زیتون یا روغن کنجد استفاده کنید.
  • اضافه کردن آبلیموی تازه به غذا، طعم بسیار خوبی به آن می‌دهد.
    اگر دوست دارید، می‌توانید کمی فلفل قرمز هم اضافه کنید تا غذا تندتر شود.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید مقداری قارچ خرد شده را نیز به آن اضافه کنید.
  • اضافه کردن پیازچه خرد شده طعم فوق‌العاده‌ای به غذا می‌دهد.
  • حتما بلغور را قبل از پخت برای چند ساعت در آب گرم بخیسانید.
  • این غذا خواص زیادی دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود دستگاه گوارش مفید است.
  • می‌توانید بنا به سلیقه‌تان مقدار نخود فرنگی را بیشتر یا کمتر کنید.
  • اضافه کردن سیر و سبزیجات تازه طعم خوبی ایجاد می‌کند. در صورت عدم دسترسی به سیر تازه، می‌توانید از پودر سیر یا سبزیجات خشک استفاده کنید.
  • در برخی رسپی‌ها به جای آب مرغ از آب گوشت استفاده می‌شود.
  • برای تهیه این غذا باید از بلغور گندم استفاده کنید.
  • می‌توانید در صورت تمایل، کمی گوجه فرنگی خرد شده هم به آن اضافه کنید.

پیلاف بلغور و نخود فرنگی یکی از سالم‌ترین غذاهاست که می‌توانید به عنوان وعده شام یا ناهار میل کنید. این غذای ساده خواص زیادی دارد و به خاطر ادویه‌ها و چاشنی‌های مختلف، بسیار خوشمزه است. اگر تجربه‌ای در تهیه این پیلاف دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر علاقه‌مندان به آشپزی در میان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل