بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی چیپس اسفناج پخته ایتالیایی؛ ترد و سالم

“`html

چیپس اسفناج پخته ایتالیایی یکی از خوشمزه‌ترین و سالم‌ترین تنقلاتی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی را به صورت مرحله به مرحله و با تمام نکات مهمی که برای تهیه آن نیاز دارید، ارائه خواهیم داد.

نگاهی سریع به رسپی

برگ‌های اسفناج را پس از شستن، خوب خشک کنید. سپس روغن زیتون، ادویه ایتالیایی، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پنیر پارمزان (اختیاری) را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید. سس به دست آمده را روی برگ‌ها بریزید و به آرامی مخلوط کنید. برگ‌های طعم‌دار شده را روی سینی فر کنار هم قرار دهید و در فر از پیش گرم شده به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید تا ترد شوند. دقت کنید که برگ‌ها نسوزند یا بیش از حد خشک نشوند.

مواد لازم برای تهیه چیپس اسفناج ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه چیپس اسفناج ایتالیایی عبارتند از:

برگ‌های اسفناج تازه ۲ دسته
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی (آویشن، اورگانو، ریحان خشک) ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای‌خوری (اختیاری) 
پنیر پارمسان ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

مراحل تهیه چیپس اسفناج پخته ایتالیایی

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰-۴۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۲-۳ نفر
  • درجه سختی: آسان

مرحله اول: آماده‌سازی اسفناج‌ها

برگ‌های اسفناج را به دقت در آب بشویید تا تمام خاک و آلودگی‌ها از بین بروند.

سپس آن‌ها را روی یک دستمال تمیز بگذارید و به طور کامل خشک کنید.

همچنین در این مرحله، اگر برگ‌ها ساقه‌های ضخیمی دارند، ساقه‌ها را جدا کنید و فقط از قسمت نازک برگ استفاده کنید.

دقت کنید که خشک بودن برگ‌ها بسیار مهم است تا چیپس ترد و خوشمزه شود.

بیشتر بخوانید: رسپی چیپس چغندر (لبو)

مرحله دوم: آماده‌سازی سس چیپس

روغن زیتون، ادویه ایتالیایی، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

اگر از پنیر پارمسان استفاده می‌کنید، مقداری از آن را هم به ترکیب اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید.

برگ‌های خشک‌شده اسفناج را در یک کاسه بزرگ بریزید و مخلوط روغن را روی آن‌ها بریزید تا طعم‌دار شوند.

“““html

و ادویه را روی آن‌ها بریزید.

با دستان خود، برگ‌ها را به آرامی ماساژ دهید تا همه برگ‌ها به سس خوشمزه‌ای که درست کردید، آغشته شوند.

مرحله سوم: آماده‌سازی و انتقال برگ‌ها به سینی فر

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. برگ‌های اسفناج را به صورت یک‌لایه روی سینی بچینید.

مراقب باشید که برگ‌ها روی هم نروند، چون این کار باعث می‌شود ترد نشوند.

اگر دوست دارید، می‌توانید کمی پنیر پارمزان روی برگ‌ها نصب کنید تا طعم خوشمزه‌تری بگیرند.

بیشتر بخوانید: رسپی چیپس پیاز و جعفری خانگی

مرحله چهارم: پخت در فر

فر را از قبل گرم کنید. با دمای پایین گرم کردن فر کمک می‌کند که برگ‌ها به آرامی بپزند و نسوزند.

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بپزید.

بعد از این مدت، برگ‌ها را چک کنید. اگر هنوز نرم هستند، ۳-۵ دقیقه دیگر بپزید.

برگ‌های اسفناج باید سبز تیره و کمی شکننده شوند، اما نباید بسوزند.

برای پخت یکنواخت، اگر برگ‌های اسفناج زیادی دارید، آن‌ها را در چند نوبت بپزید.

پس از بیرون آوردن سینی از فر، برگ‌ها را به آرامی به توری خنک‌کننده منتقل کنید تا کاملاً سرد و ترد شوند.

چیپس‌های اسفناج را در ظرف مناسب بریزید و بلافاصله سرو کنید. برای زیباتر شدن، می‌توانید روی چیپس‌ها کمی ادویه اضافه کنید.

این چیپس‌های کم کالری با ماست موسیر یا ماست چکیده ترکیب بسیار خوبی دارد.

امیدواریم که این رسپی از مجله آشپزی رضیم مورد توجه شما علاقه‌مندان به دنیای رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. شما به آسانی و با رعایت نکات بالا می‌توانید چیپس‌های ترد و خوش‌طعم تهیه کنید. از این چیپس‌ها می‌توانید برای تزیین کنار انواع غذا و سالادها نیز استفاده کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل