شما میتوانید کرامبل آلو را به سادگی در خانه درست کنید، حتی بدون داشتن وسایل خاص کیکپزی. با مجله رضیم همراه باشید تا یک کرامبل آلو خوشمزه را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کرامبل آلو
برای تهیه کرامبل آلو به این مواد نیاز دارید:
آلو سیاه | ۱ کیلوگرم |
آرد سفید | ۱۲۵ گرم |
شکر سفید | ۱۰۰ گرم |
پودر بادام | ۳۰ گرم |
شکر قهوهای | ۶۵ گرم |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۶ قاشق غذاخوری |
پوست رنده شده لیمو تازه | ۱ قاشق چایخوری |
عصاره یا پودر وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
مراحل تهیه کرامبل آلو
مراحل تهیه کرامبل آلو به این صورت است:
مرحله اول: آمادهسازی آلوها
ابتدا آلوها را با آب تمیز بشویید و سپس با یک دستمال تمیز خشک کنید.
سپس آلوها را از وسط نصف کنید و هستهاش را بیرون آورید. بعد آنها را به صورت نیم دایره با قطر ۲ سانتیمتر برش بزنید.
آلوهایی که انتخاب میکنید باید نرم باشند، تا خوب پخته شوند.
سعی کنید همه آلوها هم اندازه باشند تا در حین پخت به طور یکنواخت بپزند.
مرحله دوم: افزودن طعم به آلوها
پس از برش دادن آلوها، آنها را در یک کاسه شیشهای بریزید و شکر سفید را اضافه کنید.
سپس پوست رنده شده لیموی تازه و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و سپس آن را کنار بگذارید تا در مرحله بعد کرامبل را درست کنید.
نکته: برای رنده کردن پوست لیمو از ریزترین درجه رنده استفاده کنید. پوست لیمو باید سالم و تمیز باشد.
مرحله سوم: تهیه کرامبل
یک کاسه بزرگ بردارید. ابتدا آرد سفید را دو بار الک کنید.
سپس پودر بادام و شکر قهوهای را به آرد الک شده اضافه کنید. مواد را با قاشق چوبی مخلوط کنید.
بعد از آن، بیکینگ پودر،
“`html
دارچین، نمک، کره و عصاره یا پودر وانیل را به مواد اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.
مواد را باید به اندازهای مخلوط کنید که بافتی مثل شن خیس به شما بدهد.
نکته: مواد کرامبل نباید یکدست باشد، پس نباید آنها را بیش از حد هم بزنید.
بیشتر بخوانید:پودینگ انجیر را اینجوری درست کنید
مرحله چهارم: کرامبل را با آلو ترکیب کنید
یک قالب کیک انتخاب کنید که قطر آن حداقل ۵ سانتیمتر باشد. کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
آلوهایی که از قبل آماده کردهاید را یکبار هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
سپس آلوها را به قالب کیک منتقل کنید و آن را در ظرف یکدست بچینید. بعد از آن کرامبل آماده شده را با دست روی آلوها پخش کنید.
توجه کنید که کرامبل روی تمامی سطح قالب پخش شود و جایی خالی نماند.
مرحله پنجم: پخت کرامبل آلو
قالب کیک را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر بماند.
حتما فر را از قبل حداقل ۱۵ دقیقه گرم کرده باشید. زمانی که روی کرامبل طلایی شد، آن را از فر خارج کنید.
اجازه دهید کرامبل آلو خنک شود و بعد آن را در ظرف دیگری سرو کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی دسر مگنولیا قالبی
نکاتی طلایی در تهیه کرامبل آلو که بهتر است بدانید
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کرامبل آلو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
- این رسپی مناسب برای ۴ نفر است.
- کرامبل آلو بیشتر به عنوان دسر سرو میشود.
- بافت این دسر محکم نیست، پس نگران نباشید که جایی از کار را اشتباه کردهاید.
- میتوانید کرامبل آلو را با یک اسکوپ بستنی وانیلی نوش جان کنید.
حتما کرامبل آلو را یکبار طبق رسپیی که در این مطلب از مجله آشپزی رضیم برایتان گفتیم، درست کنید و به عنوان یک دسر جذاب در این روزهای گرم تابستانی در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.