بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی کره پسته خانگی؛ خوشرنگ با طعمی بی‌نظیر

“`html

شاید شما هم کره بادام‌زمینی را تجربه کرده‌اید و از طعم و خواص آن لذت برده‌اید. در این مقاله از مجله رضیم می‌خواهیم راجع به تهیه کره پسته صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کره پسته

برای تهیه کره پسته شما به مواد زیر نیاز دارید:

پسته خام بو داده نشده نیم کیلوگرم
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
عسل ۱ قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کره پسته خانگی

حالا که این مواد را آماده کرده‌اید، بیایید مراحل ساخت این کره خوشمزه را بررسی کنیم.

نکته: اگر می‌خواهید طعمی متفاوت داشته باشید، می‌توانید یک قاشق چای‌خوری روغن نارگیل، کمی هل یا دارچین و دیگر طعم‌دهنده‌ها هم به مخلوط اضافه کنید.

مرحله اول: ترکیب مواد اولیه

در مرحله اول، پسته، نمک و عسل را در مخلوط‌کن بریزید و با سرعت کم حدود ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه مخلوط کنید.

بعد از این زمان، سرعت مخلوط‌کن را زیاد کنید و حدود ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا مخلوط به حالت خامه‌ای و یکدست تبدیل شود.

مرحله دوم: نگهداری کره

بعد از اینکه مواد خوب مخلوط شدند، با قاشق کره را داخل یک ظرف مناسب بریزید و سپس آن را در یخچال قرار دهید.

بیشتر بخوانید: مربای انگور بدون شکر؛ مقوی و آسان

مرحله سوم: سرو کردن

به همین سادگی، کره خوشمزه شما آماده است. می‌توانید آن را به تنهایی یا با عسل و سایر خوراکی‌ها میل کنید.

شاید بپرسید چرا به این خوراکی “کره” می‌گویند؟ به این دلیل است که هنگام تهیه، روغن پسته جدا نمی‌شود و این چربی باعث می‌شود که ماده به شکل خمیری درآید.

نکات طلایی در تهیه کره پسته

در ادامه چند نکته طلایی برای تهیه این کره خوشمزه داریم. با ما باشید.

  • برای تهیه این کره خوشمزه تنها ۲۰ دقیقه زمان نیاز است؛ پس عجله کنید و آن را تهیه کنید.
  • حتماً از پسته خام و خشک برای تهیه کره استفاده کنید.
  • اگر می‌خواهید رنگ کره پسته سبز و یکدست باشد، ابتدا پسته‌ها را در آب خیس کنید. بعد از حداقل یک ساعت، آن‌ها را روی دستمال کاغذی بگذارید و با همان دستمال پوست‌هایشان را جدا کنید.
  • کره پسته باید در ظرف دربسته و در یخچال نگهداری شود و حداکثر تا سه هفته قابل استفاده است.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید پسته‌ها را در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتی‌گراد) در فر قرار دهید، اما این کار لازم نیست.

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم با طرز تهیه، خواص و نکات مهم درباره کره پسته خانگی آشنا شدیم. نظر شما درباره سایر خواص این کره مغذی چیست؟ چه پیشنهاداتی برای خوشمزه‌تر شدن این کره دارید؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل