بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل؛ به روش خانگی

“`html

کرپ اسفناج و مرغ یک وعده غذایی خوشمزه و شیک برای شام و ناهار است که می‌توانید آن را برای مهمان‌ها هم تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم می‌توانید با بهترین دستور تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل آشنا شوید.

نگاهی سریع به دستور تهیه

ابتدا تخم مرغ‌ها را با شیر، نمک، آرد و پودر سیر مخلوط کنید. کمی آب و روغن مایع اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید. سپس یک تابه را چرب کنید و روی حرارت گرم کنید. مواد کرپ را در تابه بریزید و پخش کنید. وقتی یک سمت کرپ آماده شد، آن را برعکس کنید و این کار را برای بقیه کرپ‌ها هم انجام دهید و در ظرف قرار دهید. مواد میانی کرپ شامل قارچ خرد شده، سینه مرغ پخته و اسفناج بخارپز است. بر روی کرپ‌ها کمی سس بشامل بریزید و سپس مواد میانی را درون کرپ‌ها بگذارید و آن‌ها را ببندید. کرپ‌ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار دهید تا آماده شوند. برای جزئیات بیشتر درباره دستور تهیه کرپ مرغ و اسفناج، می‌توانید ادامه مقاله را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل

مواد لازم برای تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل عبارتند از:

سینه مرغ ۱ عدد
قارچ دکمه‌ای ۲۵۰ گرم
اسفناج ۱۵۰ گرم
آرد ۲/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
پودر سیر ۱ قاشق مرباخوری
پودر پیاز ۲ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آب ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
روغن مایع به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن به مقدار لازم

مراحل تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل

  • مدت زمان آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه
  • مدت زمان پخت: ۳۰ دقیقه
  • درجه سختی: متوسط
  • تعداد نفرات: ۲ نفر

در ادامه به مراحل تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل اشاره می‌شود.

مرحله اول: تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید

در ابتدا باید تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و کمی نمک به آن‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

“““html

برای چند دقیقه آن‌ها را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

مرحله دوم: شیر را با تخم مرغ‌ها ترکیب کنید

شیر را از یخچال خارج کنید و بعد از این که با محیط هم دما شد، به تخم مرغ‌ها اضافه کنید. مواد را به خوبی هم بزنید تا شیر و تخم مرغ کاملا با هم ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی جوجه کباب مانند رستوران‌ها

مرحله سوم: مواد کرپ را آماده کنید

در این مرحله مقداری پودر سیر به مواد اضافه کنید و سپس آن را در چند مرحله به مواد کرپ بیفزایید. حالا یک لیوان آب و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به مواد کرپ اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا ترکیبی روان و یکدست ایجاد شود. در این مرحله باید مواد کرپ را برای چند دقیقه با همزن دستی ترکیب کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی پیده مرغ و اسفناج

مرحله چهارم: مواد کرپ را از صافی رد کنید

مواد کرپ را از صافی رد کنید تا تمام تکه‌های درشت و خمیرهای گلوله شده جدا شوند. این کار باعث لطیف‌تر شدن کرپ می‌شود.

مرحله پنجم: کرپ‌ها را آماده کنید

مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا یک ملاقه از مواد کرپ را داخل ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را به چپ و راست بچرخانید تا کرپ به شکل یکنواخت در تمام سطح تابه پخش شود.

زمانی که حباب‌های ریز روی سطح کرپ ایجاد شد، آن را با نوک چنگال برگردانید تا طرف دیگر آن نیز آماده شود. سپس همه کرپ‌ها را به همین شکل آماده کنید و در ظرفی مناسب قرار دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی سوفله گل کلم + نکات کلیدی

مرحله ششم: سس بشامل را آماده کنید

برای تهیه سس بشامل باید کره را در شیر جوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که کره ذوب شد، آرد الک شده را به آن اضافه کنید. مواد را برای چند دقیقه ترکیب کنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

حالا شیر را در چند مرحله به مواد اضافه کنید و مواد را به سرعت هم بزنید تا آرد و شیر به خوبی ترکیب شوند. در انتها مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به سس اضافه کنید.

مرحله هفتم: قارچ‌ها و سینه مرغ را خرد کنید

قارچ‌ها را بشویید و به صورت ریز یا اسلایسی خرد کنید. سینه مرغ را بشویید و سپس آن را نیز به صورت مکعبی خرد کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی شاورما با گوشت و مرغ

مرحله هشتم: اسفناج‌ها را بپزید

اسفناج‌ها را بشویید و سپس آن‌ها را همراه با حدود نصف فنجان آب در قابلمه بریزید. درب قابلمه را روی آن قرار دهید و بگذارید اسفناج‌ها برای حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.

مرحله نهم: مرغ‌ها را بپزید

مقداری روغن در یک ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا تکه‌های مرغ خرد شده را برای چند دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. کمی پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به مرغ‌ها بزنید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه درب ماهیتابه را روی آن بگذارید تا مرغ‌ها بپزند.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکو سبزی + نکات خوشمزه‌تر شدن آن

مرحله دهم: قارچ‌ها را سرخ کنید

بعد از این که مرغ‌ها در روغن سرخ شدند، آن‌ها را در یک قسمت ماهیتابه جمع کنید. سپس قارچ‌های خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و برای چند دقیقه در روغن تفت دهید.

مرحله یازدهم: اسفناج‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید

در این مرحله باید اسفناج‌های آبپز شده را با چاقو یا گوشت کوب له کنید. سپس اسفناج‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید همراه با تکه‌های قارچ و مرغ به خوبی سرخ شوند.

بیشتر بخوانید: رسپی کوفته شلغم و نخود

مرحله دوازدهم: کرپ مرغ و اسفناج را آماده کنید

در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید. یکی از کرپ‌ها را باز کنید و مقداری سس روی آن بریزید. سپس ترکیب مرغ و اسفناج را اضافه کنید. کرپ را رول کنید و ببندید. همه کرپ‌ها را به همین شکل آماده کنید.

مرحله سیزدهم: کرپ‌ها را بپزید

یک قالب بزرگ برای تهیه کرپ‌ها
“““html

مقداری سس بشامل را در قالب بریزید و سپس کرپ‌ها را داخل آن بچینید. حالا بقیه سس‌ها را روی کرپ‌ها بریزید. قالب را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر بگذارید. در ۵ دقیقه پایانی، گریل فر را روشن کنید تا روی کرپ‌ها طلایی شود. کرپ مرغ و اسفناج شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: نکات مهمی که در زمان خرید مرغ باید بدانید

نکات و فوت و فن‌های تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل

در ادامه چند نکته مفید برای تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل را خواهید خواند. با ما همراه باشید.

  • می‌توانید از سینه یا ران مرغ بسته به سلیقه‌تان استفاده کنید.
  • برای طعم دادن به غذا، می‌توانید ادویه‌های مورد علاقه خود را به کار ببرید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید از فلفل دلمه‌ای خرد شده، سیر و ذرت هم استفاده کنید.
  • برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ‌ها، مقداری آب لیمو تازه به آن‌ها اضافه کنید.
  • برای طعم‌دار کردن، می‌توانید به جای پودر سیر و پیاز، از سیر و پیاز خرد شده نیز استفاده کنید.
  • در برخی دستورها از اسفناج تازه خرد شده نیز استفاده می‌شود.
  • می‌توانید از مقداری عصاره مرغ هم برای مزه‌دار کردن استفاده کنید.
  • اضافه کردن کمی خامه به سس بشامل، طعم بهتری به آن می‌دهد.

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ مرغ و اسفناج + نکات کلیدی

در این مقاله از مجله آشپزی رضیم بهترین روش تهیه کرپ مرغ و اسفناج با سس بشامل معرفی شد. اگر تجربه‌ای در پخت این غذای خوشمزه دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات‌تان را با ما و دیگر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل