بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی کوکو کرفس + نکات و فوت‌و‌فن ها

“`html

کوکو کرفس، یکی از غذاهای محبوب است که طعم خوبی دارد و ارزش غذایی بالایی نیز دارد. این غذا به عنوان یک وعده کامل و مغذی شناخته می‌شود. در این مقاله از مجله رضیم، طرز تهیه کوکو کرفس به همراه نکات و ترفندهای پخت آن را به شما معرفی می‌کنیم. با ما باشید.

نگاهی سریع به روش پخت

ابتدا کرفس، جعفری و گشنیز را به‌صورت ریز خرد کرده و سپس با تخم‌مرغ مخلوط کنید. آرد را در شیر حل کرده و به همراه ادویه‌ها به مواد کوکو اضافه نمایید. در آخر، گردو خردشده و زرشک را به مایه کوکو اضافه کنید و یکدیگر را خوب ترکیب کنید. سپس، مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید. برای جزئیات بیشتر درباره طرز تهیه کوکو کرفس، ادامه مطلب را مطالعه کنید.

مواد لازم کوکو کرفس

کرفس ۳۰۰ گرم
تخم‌مرغ ۳ عدد
شیر ⅓ لیوان
آرد ۱ قاشق غذاخوری
گردو ۴ الی ۵ عدد
زرشک ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز و جعفری ۱۰۰ گرم
فلفل به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل پخت کوکو کرفس

  • زمان آماده‌سازی و پخت: ۳۰ الی ۵۰ دقیقه
  • مناسب برای: ۴ نفر

مرحله اول: آماده‌سازی سبزیجات

ابتدا کرفس‌ها را بشویید و به قطعات بسیار ریز خرد کنید. سپس، جعفری و گشنیز تازه را پاک کرده، شسته و به‌صورت ریز خرد کنید و به کرفس‌ها اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته گل کلم + نکات و ترفندها

مرحله دوم: آماده کردن مایه کوکو

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند. سپس، سبزیجات را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه، آرد را در شیر حل کنید تا یک مایه یکدست به دست آید.

این مایه را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مواد کوکو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه چیز به‌خوبی ترکیب شود.

“““html

هم بزنید. در نهایت، گردوها را خرد کرده و به همراه زرشک به مایه کوکو اضافه کرده و مجددا هم بزنید.

مرحله سوم: سرخ کردن کوکو کرفس

در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پس از داغ شدن روغن، مایه کوکو را درون تابه بریزید و درب آن را ببندید. حرارت را متوسط کنید تا کوکو خودش را بگیرد.

پس از آنکه کوکو خودش را گرفت، درب تابه را برداشته و حرارت را کمی کاهش دهید تا یک طرف آن سرخ و طلایی شود. سپس کوکو را با کمک یک کفگیر به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با احتیاط برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها نیز سرخ شود.

بیشتر بخوانید: رسپی زنجبیل پلو+ نکات و فوت‌وفن ها

مرحله چهارم: سرو کردن کوکو کرفس

پس از آنکه هر دو طرف کوکو به خوبی سرخ شد، آن را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید. حالا، کوکوی کرفس خوشمزه شما آماده سرو است. پیشنهاد می‌کنیم که این کوکو را تا زمانی که داغ است به همراه نان تازه میل کنید. نوش جانتان!

نکات و فوت‌وفن رسپی کوکو کرفس

برخی فوت‌وفن‌های خوشمزه‌تر شدن کوکو کرفس عبارتند از:

  • برای درست کردن این کوکو می‌توانید به جای آرد از سیب زمینی رنده شده نیز استفاده کنید.
  • برای خوشمزه‌تر شدن کوکو کرفس می‌توانید از پودر سیر یا سیر تازه استفاده کنید. هر دو گزینه به کوکوی شما عطر و طعم دلپذیری می‌بخشند. اگر ترجیح می‌دهید از سیر تازه استفاده کنید، یک تا دو حبه کافی خواهد بود.
  • برای مغز پخت شدن کوکو حتما حرارت را کم کنید. اگر حرارت زیاد باشد، سطح کوکو خیلی زود سرخ می‌شود اما داخل آن خام می‌ماند.
  • اگر پس از آماده شدن مایه کوکو متوجه شدید که چسبندگی آن کم است، یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید.
  • یکی از رازهای خوشمزه‌تر شدن کوکو کرفس، اضافه کردن تره‌فرنگی به مایه کوکو است.
  • برای درست کردن کوکو کرفس رژیمی می‌توانید به جای سرخ کردن آن در روغن، از فر استفاده کنید. برای این کار، ظرف مناسب فر را کمی چرب کنید و مایه کوکو را درون آن بریزید. ظرف را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. معمولا حدود ۳۰ دقیقه زمان برای پخت کامل کوکو کافی است. با این‌حال، بهتر است بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به کوکو سر بزنید و میزان پخت آن را بررسی کنید.
  • استفاده از گردو و زرشک در کوکو سبزی کاملا اختیاری است و می‌توانید آن‌ها را حذف کنید. اما اگر تصمیم به استفاده از آن‌ها گرفتید، حتما به مقدار زرشک ذکر شده در دستورالعمل دقت کنید. استفاده بیش از حد زرشک باعث ترش شدن کوکو می‌شود.
  • برای درست کردن کوکو کرفس می‌توانید از تمامی قسمت‌های کرفس استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی رضیم، شما را با رسپی کوکو کرفس و فوت‌و‌فن‌های خوشمزه‌تر شدن آن آشنا کردیم. با افزودن کوکوی کرفس به برنامه غذایی‌ خود می‌توانید هم از خوردن یک غذای جدید و خوشمزه لذت ببرید و هم بدن خود را از خواص ارزشمند کرفس بهره‌مند سازید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل