بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی کوکی کشمشی؛ با طعم طبیعی شیره انگور

“`html

آیا به دنبال یک میان‌وعده سالم و خوشمزه هستید؟ کوکی کشمشی با شیره انگور، با طعمی عالی و مواد طبیعی، انتخاب مناسبی برایتان است. در ادامه با مجله رضیم همراه باشید تا طرز تهیه این کوکی محبوب با طعم طبیعی شیره انگور را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوکی کشمشی

برای تهیه کوکی کشمشی به مواد زیر نیاز دارید:

شیره انگور نصف پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۷۰ گرم
آرد ۱ پیمانه سرپر
کشمش پلویی ۱ سوم یا نصف پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
وانیل ۱ چهارم قاشق چای‌خوری
نمک ۱ چهارم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کوکی کشمشی با شیره انگور

برای تهیه این کوکی‌های خوشمزه و مقوی کافیست مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: مخلوط کردن مواد آردی

برای تهیه این کوکی‌های خوشمزه، ابتدا آرد را در یک ظرف بریزید. سپس بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کوکی زرشک

مرحله دوم: آماده کردن کره، تخم‌مرغ و وانیل

در یک کاسه بزرگتر، کره‌ نرم را بریزید. تخم‌مرغ را به کره اضافه کنید و اطمینان حاصل کنید که هر دو مواد هم دمای محیط هستند.

سپس وانیل را به این مخلوط اضافه کنید و با همزن برقی، همه مواد را به مدت تقریباً سی ثانیه هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن شیره انگور

سپس شیره انگور را به مخلوط کره و تخم‌مرغ اضافه کنید. با همزن دوباره هم بزنید تا شیره به خوبی با مواد دیگر ترکیب شود.

بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی نارگیلی مثل قنادی‌ها

مرحله چهارم: اضافه کردن مخلوط آرد و کشمش

حالا وقت اضافه کردن آرد است. مخلوط آرد را یکجا به مخلوط کره و شیره اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا همه مواد ترکیب شوند.

در آخر، خمیر نرم و لطیفی به دست می‌آید که به دست نمی‌چسبد. سپس، کشمش‌ها را اضافه کنید و با لیسک یا قاشق آن‌ها را به خوبی با خمیر ترکیب کنید.

مرحله پنجم: آماده کردن سینی برای پخت

خمیر کوکی حالا آماده است. بهتر است حدود ده دقیقه قبل از پخت، فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

داخل سینی فر، کاغذ روغنی قرار دهید و کف سینی را…

“““html

با کاغذ روغنی سینی را بپوشانید.

از خمیر کوکی که آماده کرده‌اید، با دست یا قاشق بستنی مقدارهایی به اندازه گردو یا کمی بزرگ‌تر بردارید.

اگر می‌خواهید کوکی‌ها اندازه یکسانی داشته باشند، می‌توانید هر قسمت از خمیر را با یک ترازو وزن کنید تا اندازه‌ها یکی باشد.

حالا هر تکه از خمیر را با دست گرد کنید و با فاصله کمی روی سینی بگذارید. سپس با دست کمی فشار دهید تا خمیر کمی پهن شود.

شما می‌توانید روی هر کوکی، مقداری بادام خرد شده یا پسته و گردو و نارگیل بگذارید اگر دوست داشتید.

بیشتر بخوانید: رسپی شیرینی آلستین مرحله به مرحله

مرحله ششم: پخت کوکی

بعد از اینکه کوکی‌ها را روی سینی چیدید، سینی را به فر گرم شده ببرید.

حالا به کوکی‌ها حدود ۱۵ دقیقه زمان بدهید تا در فر بپزند. این زمان ممکن است بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بسته به دمای فر متفاوت باشد.

بعد از ۱۵ دقیقه، عطر خوش کوکی‌ها همه جای آشپزخانه را پر می‌کند. این عطر شما را وسوسه می‌کند تا هر چه زودتر کوکی‌ها را بخورید!

وقتی زیر کوکی‌ها طلایی شد و کوکی‌ها پف کرده بودند، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شوند.

فقط کافی است یک چای تازه درست کنید و این کوکی‌های خوشمزه را کنار آن میل کنید. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی کیک انگور با انگور قرمز

نکات طلایی در تهیه کوکی رژیمی کشمش

در ادامه به چند نکته مهم برای تهیه کوکی رژیمی کشمشی با شیره انگور اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • شما می‌توانید در تهیه این کوکی از جو دوسر استفاده کنید تا مغذی‌تر شود؛ برای این کار می‌توانید از نیم پیمانه آرد و نیم پیمانه جو دو سر استفاده کنید.
  • در مرحله آخر آماده کردن خمیر، می‌توانید بادام و پسته هم اضافه کنید. روی خمیر را هم می‌توانید با بادام و پسته و گردو تزیین کنید.
  • میزان کشمش را می‌توانید بر اساس سلیقه خود بیشتر کنید.
  • اگر خواستید، می‌توانید کمی پودر دارچین هم به این کوکی اضافه کنید.
  • به جای شیره انگور، می‌توانید از شیره خرما یا توت هم استفاده کنید.
  • این کوکی خیلی شیرین نیست. اگر می‌خواهید شیرین‌تر باشد، می‌توانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای در زمان هم زدن تخم مرغ به آن اضافه کنید.
  • می‌توانید با فرچه یا قلم‌مو کمی شیره را قبل از پخت روی کوکی‌ها بزنید تا رنگ تیره‌تر و طعم قوی‌تری بگیرد.
  • بعد از سرد شدن، کوکی‌ها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم دستور تهیه کوکی کشمشی با شیره انگور را برای شما توضیح دادیم. حتما این کوکی خوشمزه را در خانه درست کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل