بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی کیک تی‌ تاپ؛ با طعمی بی‌نظیر و پخت آسان

“`html

تی تاپ یک کیک خوشمزه و یادآور روزهای خوب است که درست کردن آن بسیار ساده است و نیازی به جدا کردن سفیده و زرده تخم مرغ ندارد. در ادامه، با رضیم بلاک همراه باشید تا رسپی کیک تی‌ تاپ را به طور کامل برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک تی‌ تاپ

برای تهیه کیک تی‌ تاپ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

تخم مرغ هم‌دمای محیط ۴ عدد
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
روغن ۱ لیوان سر خالی
ماست ۱ لیوان سر خالی
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ و نیم قاشق چای‌خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه کیک تی‌ تاپ

برای تهیه کیک تی‌تاپ مراحل زیر را دنبال کنید.

مرحله اول: ترکیب آرد و بکینگ پودر

برای شروع، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید، سپس کنار بگذارید.

مرحله دوم: آماده‌سازی قالب

داخل یک سینی یا ظرف به ابعاد ۲۵*۳۵ را با کاغذ روغنی بپوشانید یا اینکه خوب چرب کرده و آرد بپاشید. (اندازه ظرف می‌تواند کمی متفاوت باشد و مشکلی ایجاد نکند؛ فقط ارتفاع کیک شما بسته به اندازه ظرف تغییر می‌کند.)

مرحله سوم: ترکیب تخم‌مرغ، شکر و وانیل

تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را در یک ظرف بریزید و با همزن به مدت پنج دقیقه با سرعت بالا هم بزنید تا وقتی که مواد حجیم و کرمی شوند.

نکته: اواسط هم زدن، همزن را خاموش کنید و با لیسک دور ظرف را تمیز کنید تا تخم‌مرغ‌های پاشیده شده به دیواره‌ها به داخل مواد برگردند. این کار باعث می‌شود که کیک شما بعد از پخت بوی نامطلوبی نگیرد.

نکته: اگر رنده پوست پرتقال در دسترس دارید، یک قاشق غذاخوری به مواد اضافه کنید تا عطر دلپذیری به کیک بدهد.

مرحله چهارم: اضافه کردن روغن مایع و ماست

پس از هم زدن تخم‌مرغ‌ها، به تدریج روغن مایع و ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود. (باید مطمئن شوید که هیچ گلوله‌ای در مواد باقی نماند.)

بیشتر بخوانید: رسپی کیک دیوانه شکلاتی

مرحله پنجم: افزودن پودر کاکائو

حالا از مواد کیک مقداری (یک لیوان) بردارید و پودر کاکائو را داخل آن الک کرده و کاملا مخلوط کنید تا…

“““html

یکدست شود.

بقیه مواد کیک را داخل سینی بریزید. هنگام ریختن توجه کنید که مواد را از یک نقطه نریزید و حتما سینی را تکان دهید. در غیر این صورت، کیک به خوبی پف نخواهد کرد و شکل مناسبی نخواهد داشت.

مرحله ششم: انتقال مواد به قالب

الان بخش شکلاتی مواد را داخل یک قیف یکبار مصرف بریزید. (می‌توانید از کیسه فریزر هم استفاده کنید.)

سر قیف را به اندازه دلخواه برش بزنید و از مایه شکلاتی با فاصله‌های دلخواه در طول قالب بریزید.

نکته: اگر سر قیف را نازک برش بزنید، خطوط نازک‌تری خواهید داشت و فاصله خطوط باید کمتر باشد. اگر سر قیف را بزرگ‌تر برش بزنید، خطوط درشت‌تری خواهید داشت و باید فاصله خطوط را بیشتر کنید.

مرحله هفتم: طرح انداختن روی مواد

سپس با استفاده از خلال دندان یا نوک چاقو، از بالا به سمت پایین قالب، خطوطی با فاصله معین بکشید تا بر روی خط‌ها یک طرح ایجاد شود. این کار را از ابتدا تا انتهای قالب انجام دهید.

سپس قالب را بگردانید و در میان خطوطی که ایجاد کردید، در خلاف جهت طرح اول دوباره خط بیندازید و همین کار را تا انتها انجام دهید.

بیشتر بخوانید: رسپی کاپ کیک لیمویی با تزیین مرنگ

مرحله هشتم: انتقال قالب به فر

اکنون سینی را در وسط فر که از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. (زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است، اما چون کیک ضخامت زیادی ندارد، سریع‌تر می‌پزد.)

در انتها برای خوشرنگ شدن روی کیک، می‌توانید برای چند دقیقه گریل را روشن کنید. اما مراقب باشید که کیک بیش از حد برشته نشود و طرح روی آن مشخص باقی بماند.

مرحله نهم: سرو کیک

بعد از پخت، یک خلال دندان را به وسط کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون آمد، کیک را از فر خارج کنید و اجازه دهید داخل سینی خنک شود. سپس کاغذ روغنی را جدا کرده و کیک را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

این کیک خوشمزه را می‌توانید همراه چای در وعده عصرانه میل کنید.

نکات مهم در پخت کیک تی‌تاپ

در ادامه به چند نکته مفید برای پخت کیک تی‌تاپ اشاره می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • تمام مواد اولیه باید به دمای اتاق رسیده باشند.
  • ماستی که استفاده می‌کنید، بهتر است خامه‌ای و سفت باشد. از ماست‌های آبکی استفاده نکنید.
  • برای جلوگیری از بوی نامطبوع تخم‌مرغ، از وانیل با کیفیت استفاده کنید و تخم‌مرغ‌ها را به خوبی هم بزنید.
  • می‌توانید از لیوان دسته‌دار فرانسوی یا پیمانه استاندارد شیرینی‌پزی استفاده کنید.
  • در فرهای برقی، دما را روی ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
  • می‌توانید این کیک را بر روی گاز در تابه دو طرفه یا رژیمی نیز بپزید. حتماً در کف تابه کاغذ روغنی بگذارید و واشر نارنجی را درآورید تا بخار نشود.

کیک تی‌تاپ نه فقط در زمان کمی آماده می‌شود، بلکه طعم و ظاهری زیبا نیز دارد. حتماً این کیک را طبق روش گفته شده در مجله آشپزی رضیم امتحان کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل