“`html
آیا میدانستید که با تنها ۳ مواد ساده میتوانید یک کیک خوشمزه و سالم در خانه درست کنید؟ با این روش، نیازی به آرد و شکر ندارید و میتوانید کیکی مغذی و کم کالری تهیه کنید که برای میان وعده یا عصرانه بسیار مناسب است. این کیک نه تنها خیلی راحت و سریع آماده میشود، بلکه برای افرادی که به سلامتی اهمیت میدهند، گزینه خوبی است.
در این مقاله از مجله رضیم با ما همراه باشید تا طرز تهیه کیک پروتئینی را بیاموزید.
طرز تهیه کیک پروتئینی
- زمان لازم برای آمادهسازی مواد و تهیه این کیک حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه است.
- مقدار مواد ذکر شده در این دستور برای ۲ تا ۳ نفر کافی است و میتوانید به راحتی با ضرب و تقسیم، مقدار مواد را بیشتر کنید و کیک بزرگتری درست کنید.
- تهیه این کیک از نظر سختی در سطح متوسط است.
مواد لازم برای تهیه کیک پروتئینی
تخممرغ بزرگ | ۳ عدد |
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه سیب | ۱ قاشق چایخوری |
روغن | به مقدار لازم |
مرحله اول: جدا کردن زرده و سفیده
ابتدا زرده و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید و در دو ظرف جداگانه بریزید.
مرحله دوم: اضافه کردن سرکه و فرم دادن به سفیده
سرکه را به سفیدهها اضافه کنید و با همزن در دور کند به مدت ۲-۳ دقیقه بزنید تا سفیده کف کند. سپس با دور تند همزن برای ۴-۶ دقیقه دیگر بزنید تا خوب پف کند.
سفیدهها زمانی خوب فرم گرفتهاند که اگر ظرف را برعکس کنید، سفیدهها نریزد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان باگت خانگی بدون ورز دادن
ظرف سفیدهها را در یخچال بگذارید و به سراغ مرحله بعد بروید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک تک نفره با دانه آفتابگردان
مرحله سوم: افزودن وانیل و ترکیب با زرده
مقداری نطفههای سفید که به زرده چسبیدهاند را جدا کنید تا کیک بوی زشتی نگیرند.
سپس مقداری وانیل به زردهها اضافه کنید و با همزن دستی چند دقیقه مخلوط کنید تا زردهها کمی پف کنند.
بیشتر بخوانید: چگونه به راحتی شکر سالم خانگی درست کنید؟
مرحله چهارم: ترکیب همه مواد با هم
مخلوط زرده و وانیل را به سفیدههای فرم گرفته اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و پف سفیدهها کم نشود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی دانمارکی و کرم آن
مرحله پنجم: آماده کردن تابه
قبل از ریختن مایه کیک، تابه را خوب چرب کنید تا کیک به آن نچسبد. از تابهای با کف صاف و نچسب استفاده کنید تا کیک به راحتی از آن جدا شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه…
“““html
رولت طرح دار زبرا
مرحله ششم: پخت کیک
تابه را روی حرارت قرار دهید تا کیک شما بپزد. بهتر است از حرارت متوسط رو به کم استفاده کنید چون حرارت زیاد ممکن است باعث سوختن ته کیک شود.
زمان پخت به نوع تابه و حرارت آن وابسته است. زمانی که کیک شما خوب پخت و پف کرد، میتوانید با خلال دندان از پخت کامل آن مطمئن شوید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک ردولوت (مخملی قرمز)
مرحله هفتم: تزیین و سرو کیک
کیک پخته شده را در ظرف سرو بگذارید. به همین سادگی کیک رژیمی و سالم شما آماده است تا نوش جان کنید.
برای تزیین کیک میتوانید از میوههای تازه، مغزها، دارچین یا پودر کاکائو استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی کیک اسفنجی ژاپنی
در این دستورالعمل، شما یاد گرفتید که چگونه با استفاده از مواد اولیه ساده و در دسترس، یک کیک خانگی خوشمزه و بدون مواد افزودنی مضر درست کنید. این کیک نه تنها برای کسانی که رژیم خاصی دارند مناسب است، بلکه برای افرادی که به دنبال تنوع در وعدههای غذایی هستند نیز گزینهای عالی محسوب میشود. پس همین حالا برای تهیه این کیک خوشمزه و سالم اقدام کنید.