بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی گراتن کدو سبز با سس سفید

“`html

گراتن کدو سبز یک غذای خوشمزه و کم کالری است که می‌توان به عنوان پیش غذا یا غذایی سبک برای ناهار و شام سرو کرد. در این بخش از رضیم بلاگ با مراحل تهیه گراتن کدو سبز همراه ما باشید.

برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز داریم.

مواد لازم برای گراتن کدو سبز

کدو سبز ۳ عدد
شیر ۱ لیوان
آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
پنیر ورقه‌ای گودا چند ورق
نمک و فلفل و روغن  به مقدار لازم
سینه مرغ  ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای  ۱ عدد
سیر ۲ حبه
پودر آویشن  ۱ قاشق چای خوری
پودر پاپریکا  ۱ قاشق چای خوری

مراحل تهیه گراتن کدو سبز

حالا می‌رویم سراغ مراحل تهیه این غذا.

مرحله اول: پختن مرغ

ابتدا باید مرغ را به تکه‌های ریز ببریم و همراه با فلفل دلمه‌ای خرد شده، مقداری سیر، نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پاپریکا و کمی روغن در یک ماهیتابه بریزیم و با حرارت ملایم بپزیم.

مرحله دوم: سرخ کردن کدو

در مرحله بعد، کدوها را شسته و به صورت باریک برش می‌زنیم. چون کدو در حین پخت آب می‌اندازد، باید قبل از پخت، آن‌ها را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کرده و در کمی روغن سرخ کنیم. سپس آن‌ها را روی دستمال کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها جذب شود.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک کدو سبز با گوشت قلقلی

نکته: می‌توانید ورقه‌های کدو را گریل کنید، که در این صورت روغن کمتری نیاز دارید.

مرحله سوم: درست کردن سس سفید

برای تهیه سس بشامل (سفید)، آرد را در یک قابلمه کوچک ریخته و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم هم می‌زنیم تا…

“““html

غلظت آن باید مثل فرنی شود. سپس آن را از روی حرارت برمی‌داریم و مقداری نمک و فلفل اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم: قرار دادن مواد در ظرف

بعد، کف ظرفی که می‌خواهیم از آن استفاده کنیم را کمی چرب کرده و یک لایه کدو در آن می‌چینیم. سپس، تکه‌های مرغ پخته شده را به شکل ریش ریش در می‌آوریم و روی کدوها می‌ریزیم. بعد کمی سس روی این مواد می‌ریزیم تا همه را بپوشاند. این کار را لایه به لایه ادامه می‌دهیم تا تمام مواد تمام شود. در پایان، روی همه آن پنیر گودا می‌ریزیم.

مرحله پنجم: قرار دادن در فر

فر را از قبل با دمای ۲۲۰ درجه گرم می‌کنیم و گراتن را درون فر قرار می‌دهیم تا به مدت نیم ساعت بپزد.

البته زمان پخت بستگی به ضخامت کدوها دارد. ۵ دقیقه آخر پخت، شعله بالای فر را روشن می‌کنیم تا پنیر کاملاً برشته و طلایی شود. نوش جان!

بیشتر بخوانید: رسپی خورش کدو سبز با مرغ

چند نکته برای درست کردن گراتن کدو سبز

  • برای برش زدن گراتن حتماً صبر کنید تا خنک شود، زیرا اگر داغ باشد، ممکن است وا برود.
  • می‌توانید به جای کدو، از بادمجان یا سیب‌زمینی استفاده کنید و یک گراتن بادمجان یا سیب‌زمینی درست کنید.
  • کدو از صیفی‌جات بسیار مفید است. گراتن کدو می‌تواند غذایی جذاب برای کودکانی باشد که علاقه‌ای به خوردن کدو ندارند و آن‌ها را تشویق به خوردن کدو کند.

ما در این قسمت از رضیم بلاگ با رسپی گراتن کدو سبز همراه شما بودیم. اگر این غذا را با این رسپی تهیه کردید، حتما تجربیات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل