بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی گلت توت فرنگی خوشمزه؛ مرحله به مرحله با عکس

“`html

گلت‌ها از جمله گلت توت فرنگی یک دسر فوق‌العاده خوشمزه است که ریشه‌اش به کشور فرانسه برمی‌گردد. ترکیب میوه شیرین توت فرنگی با خمیر لطیف گلت، طعمی فراموش‌نشدنی برای شما ایجاد می‌کند. پس با رضیم بلاگ همراه باشید که طرز تهیه این دسر خوشمزه را برایتان توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر گلت توت فرنگی

برای تهیه گلت توت فرنگی به این مواد نیاز داریم:

آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۸ قاشق چای‌خوری
کره ۱۰۰ گرم
آب یخ ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه فیلینگ درون گلت

برای تهیه فیلینگ گلت توت فرنگی به این مواد نیاز داریم:

توت فرنگی ۲۰۰ گرم
شکر ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند برای تزئین

مراحل تهیه گلت توت فرنگی

تهیه این گلت خوشمزه حدود ۸۰ تا ۹۰ دقیقه زمان می‌برد و با این مواد می‌توانید دو عدد گلت به قطر ۱۰ سانتی‌متر درست کنید.

در ادامه مراحل این دسر را به صورت مرحله به مرحله برایتان توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مرحله اول: آماده‌سازی مواد خشک

در ابتدا آرد را دو تا سه بار الک کنید تا خمیر شما نرم و ترد شود. سپس نمک و شکر را به آرد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. اگر نمی‌خواهید گلت شما خیلی شیرین شود، شکر کمتری اضافه کنید.

مرحله دوم: افزودن کره

در این مرحله کره نرم شده را در مخلوط‌کن بریزید و چند بار پالس کنید تا نرم شود. مراقب باشید که زیاد هم نزنید چون باعث می‌شود خمیر چرب شود. سپس آرد را کم‌کم به کره اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم: اضافه کردن آب و ورز دادن خمیر

اکنون خمیر شما کمی تکه‌تکه می‌شود. با اضافه کردن آب، کم‌کم خمیر شکل می‌گیرد و نرم می‌شود. دقت کنید که آب را به تدریج اضافه کنید تا خمیر خیلی شل نشود. با دست، خمیر را جمع کنید و چند دقیقه ورز دهید.

با توجه به نوع آرد، ممکن است نیاز به آب کمتری داشته باشید، بنابراین کم‌کم اضافه کنید تا به بافت مطلوب برسید.

“““html

اگر خمیر شما چسبناک یا شل بود، لطفاً در این مرحله به آرامی آب را اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: روش تهیه انواع دسرهای تابستانی

مرحله پنجم: استراحت دادن به خمیر

برای درست کردن خمیر گلت، لازم است که به آن استراحت بدهید. خمیر را در یک کیسه نایلونی قرار دهید، با وردنه کمی آن را صاف کنید و کیسه را ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند.

حداقل برای یک ساعت خمیر را در یخچال بگذارید. اگر بیشتر از یک ساعت هم بماند، ایرادی ندارد، اما کمتر از یک ساعت توصیه نمی‌شود.

مرحله ششم: آماده‌سازی مواد داخلی گلت

حال که خمیر در حال استراحت است، به درست کردن مواد داخلی گelt بپردازید. توت‌فرنگی‌ها را در یک ظرف مناسب به اندازه دلخواه خرد کنید و نشاسته ذرت و شکر را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

مطمئن شوید که همه توت‌فرنگی‌ها به خوبی با مخلوط نشاسته و شکر ترکیب شوند.

در این مرحله می‌توانید با توجه به شیرینی توت‌فرنگی‌ها، مقدار شکر را کم یا زیاد کنید.

بیشتر بخوانید: راهنمای درست شستن توت فرنگی

مرحله هفتم: فرم دادن به خمیر

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی سطح کار کمی آرد بپاشید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به ضخامت حدود ۳ میلی‌متر باز کنید. سپس اطراف خمیر را با دست شکل دهید. دوباره کمی آرد روی سطح خمیر بپاشید و حدود ۴ تا ۵ سانتی‌متر از لبه‌ها فاصله بگذارید.

مرحله هشتم: قرار دادن مواد داخلی روی خمیر

مواد داخلی گلت را در وسط خمیر بریزید. با قاشق سطح مواد را تراز کنید و سپس با دست، لبه‌های خمیر را تا بزنید.

اگر دوست دارید که توت‌فرنگی‌ها کمتر دیده شوند، می‌توانید خمیر بیشتری به سمت مرکز تا بزنید.

توجه: این کار کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید به اشکال مختلف گلت توت‌فرنگی خود را فرم دهید.

بیشتر بخوانید: دستور تهیه پارفیت توت فرنگی؛ دسر خوشمزه فرانسوی

مرحله نهم: پخت گلت

۱۰ دقیقه قبل از پخت، فر را گرم کنید. زرده تخم‌مرغ را با چنگال کمی هم بزنید تا نرم شود و با قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید تا بعد از پخت رنگ گلت طلایی و زیبا شود.

نکته: در مرحله آخر، اگر دوست دارید، می‌توانید کمی پودر قند روی گلت الک کنید.

حالا گلت را در دمای ۱۸۵ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر بگذارید. مطمئن شوید که خمیر خوب پخته و رنگ آن طلایی شود. با توجه به نوع فر، لطفاً در این مرحله دقت کنید و مرتب گلت را چک کنید.

زمانی که دیدید خمیر به اندازه کافی طلایی و پخته شده، آن را از فر خارج کنید.

مرحله دهم: تزئین و سرو گلت

بهتر است بعد از خارج کردن گلت از فر، صبر کنید تا کاملاً خنک شود و سپس به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و سرو کنید.

“““html

آن را برش بزنید.

به همین سادگی، گلت خوشمزه و لاکچری شما آماده سرو است. نوش جان!

بیشتر بخوانید: خواص بی‌نظیر توت فرنگی خشک که شاید ندانید!

امیدواریم این رسپی از مجله آشپزی رضیم برای شما مفید بوده باشد. پیشنهاد می‌کنیم حتما این گلت لاکچری و زیبا را طبق روش گفته شده درست کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید. برای دیدن رسپی‌های دیگر دسرها به مجله ما مراجعه کنید.

برای مشاهده لیست انواع غذا، نوشیدنی و دسر با توت فرنگی، روی لینک با توت فرنگی چی درست کنیم؟ کلیک کنید.

منبع:

  • thesustainableharvest

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل