بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی گل کلم سوخاری؛ کرانچی و طلایی

“`html

گل کلم سوخاری یک پیش غذای خوشمزه و محبوب است که به سادگی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید و از طعمش لذت ببرید. در این مقاله از مجله آشپزی رضیم با ما باشید تا طرز تهیه گل کلم سوخاری را به شما آموزش دهیم.

نگاهی سریع به دستور پخت

برای تهیه گل کلم سوخاری، ابتدا گل کلم را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. سپس هر تکه را به ترتیب در آرد سفید، تخم‌مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید. مراحل کامل تهیه را در ادامه توضیح خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه گل کلم سوخاری

برای تهیه این پیش غذای خوشمزه برای ۴ نفر به مواد زیر نیاز دارید:

گل کلم یک کیلوگرم
پودر نان باگت خشک شده یک و نیم پیمانه
آرد سفید یک پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۳ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا یک قاشق چای‌خوری
پودر سیر یک قاشق مرباخوری
پودر پیاز یک قاشق مرباخوری
روغن به میزان لازم

دستور پخت گل کلم سوخاری

برای تهیه گل کلم سوخاری، مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده سازی گل کلم

ابتدا گل کلم را به تکه‌های کوچک برش بزنید، سپس آن‌ها را بشویید و آبکش کنید تا آب اضافی برود.

یک قابلمه را پر از آب کنید و به آن ۲ قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. وقتی آب جوش آمد، گل کلم را به آن اضافه کنید و سپس شعله را خاموش کنید. بگذارید گل کلم برای ۵ دقیقه در آب داغ بماند، سپس آن را آبکش کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه املت کدو حلوایی برای صبحانه

مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ

تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده کاملاً مخلوط شوند.

مرحله سوم: ترکیب مواد خشک

در یک کاسه، پودر نان باگت را بریزید و به آن فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا و پودر پیاز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوپ دیوران (چوربا) ترکیه‌‌ای

“`

بیشتر بخوانید: رسپی سوپ کدو حلوایی و عدس

مرحله چهارم: گل کلم را سوخاری کنید

یک کاسه را با آرد سفید پر کنید. سپس گل کلم‌ها را یکی یکی به آرد آغشته کنید، بعد آنها را در تخم‌مرغ بزنید و در نهایت در پودر سوخاری بغلتانید. این روش را برای تمام گل کلم‌ها تکرار کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی خوراک قفقازی

مرحله پنجم: گل کلم را سرخ کنید

یک تابه کوچک یا قابلمه را روی حرارت قرار دهید و به آن روغن کافی اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، گل کلم‌ها را در تابه قرار دهید تا سرخ شوند. بعد از آن که به رنگ طلایی و ترد درآمدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

در این مقاله از مجله رضیم، رسپی گل کلم سوخاری را به شما یاد دادیم. پیشنهاد می‌کنیم این گل کلم خوشمزه را به عنوان میان وعده یا پیش غذا برای فرزندان خود تهیه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم

خروج از نسخه موبایل