بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون؛ چاشنی خوشمزه

“`html

گوجه‌ فرنگی خشک در روغن زیتون یک چاشنی خوشمزه و خاص است که با غذاهای مختلف می‌تواند سرو شود. درست کردن این چاشنی در خانه اصلاً کار سختی نیست و شما می‌توانید با اضافه کردن مواد دلخواه خود، گوجه‌فرنگی خشک مخصوص خودتان را تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم طرز تهیه گوجه‌فرنگی خشک در روغن زیتون را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون

مواد لازم برای تهیه گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون به شرح زیر است:

گوجه فرنگی ۱ کیلوگرم
روغن زیتون به مقدار لازم
سیر ۳-۴ حبه
رزماری ۳-۴ برگ
آویشن تازه ۵-۶ برگ

مراحل تهیه گوجه فرنگی خشک در روغن زیتون

  • برای آماده کردن مواد اولیه این چاشنی شما به ۹۰-۱۲۰ دقیقه زمان نیاز دارید و باید ۱-۲ هفته منتظر بمانید تا آماده شود.
  • مقدار مواد گفته شده حدود ۱ کیلوگرم سس به شما خواهد داد.
  • تهیه این چاشنی خیلی آسان است.

مرحله اول: آماده‌سازی گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و در صافی بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس با چاقو گوجه‌ها را به حلقه‌های نازک برش بزنید.

حلقه‌های گوجه‌فرنگی را روی سینی فر بچینید و آن را در فر از پیش گرم شده قرار دهید.

فر را روی کمترین درجه تنظیم کنید و بگذارید ۵۰-۶۰ دقیقه بماند تا گوجه‌ها خوب خشک شوند.

اگر وقت دارید، می‌توانید گوجه‌فرنگی‌ها را به روش طبیعی و با نور آفتاب خشک کنید.

همچنین می‌توانید از میوه خشک‌کن نیز استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: آب زیتون را چگونه درست کنیم؟

مرحله دوم: آماده‌سازی سیر

سیر را بشویید و پوست بگیرید. سپس با چاقو چند برش روی سیر بزنید.

بیشتر بخوانید: رسپی ترشی سیب ترش؛ تجربه‌ای متفاوت از طعم ترشی

مرحله سوم: قرار دادن مواد در شیشه

شیشه‌های کاملاً تمیز و خشک تهیه کنید. مطمئن شوید که شیشه‌ها هیچ کثیفی نداشته باشند.

چند لایه از گوجه‌فرنگی خشک را در شیشه قرار دهید و روی آن ۱-۲ ورق سیر بگذارید.

مقداری رزماری و آویشن نیز روی گوجه‌فرنگی‌ها بگذارید.

این مراحل را ادامه دهید تا شیشه پر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی حریره سیر و زنجبیل خانگی

مرحله چهارم: افزودن روغن زیتون

روغن زیتون را به مخلوط داخل شیشه اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند.

در شیشه را محکم ببندید و آن را در یک مکان تاریک و خنک قرار دهید.

۱-۲ هفته زمان می‌برد تا سس شما به خوبی طعم‌دار شود.

بعد از این مدت و هنگام استفاده، سس را در یخچال نگهداری کنید.

از این سس خوشمزه می‌توانید در تهیه انواع پاستا و پیتزا استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: دلایل کپک زدن زیتون چیست؟ راه‌های جلوگیری از آن

امیدواریم این دستور پخت از مجله آشپزی رضیم برای شما که به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی علاقه دارید، جذاب باشد. با استفاده از روش ساده و آسان بالا، می‌توانید این سس خوشمزه و معطر را تهیه کنید و آن را در کنار غذاهایتان نوش جان کنید.

اگر شما هم ترفندهایی برای خوشمزه‌تر کردن این سس دارید، خوشحال می‌شویم آن‌ها را در بخش نظرات با ما و دیگر دوستان علاقمند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل