بهترین اپلیکیشن آشپزی و شیرینی پزی

رسپی ۱۱ نوع املت بین المللی؛ ساده و خوشمزه

“`html

املت یکی از صبحانه‌ها یا پیش‌غذاهای جهانی است که تهیه آن بسیار ساده و راحت است. این غذای آسان معمولاً با تخم‌مرغ و سبزیجات مختلف درست می‌شود، مثلاً در ایران با گوجه‌فرنگی و سبزیجات دیگری مانند پیازچه و قارچ. در این مطلب از مجله رضیم می‌خواهیم شما را با انواع املت‌های خوشمزه و آسان در کشورهای مختلف آشنا کنیم و دستور تهیه آن‌ها را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

۱- املت گوجه

املت گوجه یکی از املت‌های محبوب و سنتی ایرانی است که با گوجه‌فرنگی یا رب گوجه درست می‌شود. برای تهیه این املت خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

گوجه‌فرنگی  ۲ عدد
تخم‌مرغ  ۳ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پودر پاپریکا  به میزان لازم
ریحان خشک  ۱ قاشق غذا خوری

مراحل تهیه املت گوجه

مراحل تهیه املت گوجه به سادگی زیر است:

  1. اول یک ماهیتابه نچسب انتخاب کنید و مقداری روغن درون آن بریزید.
  2. سپس ۲ عدد گوجه‌فرنگی را به صورت حلقه‌ای یا قطعات کوچک برش بزنید و در ماهیتابه بچینید.
  3. به گوجه‌ها نمک و فلفل به اندازه دلخواه اضافه کنید و آنها را کمی سرخ کنید.
  4. در یک کاسه دیگر، سه عدد تخم‌مرغ را بشکنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به دست آید.
  5. سپس تخم‌مرغ‌های هم‌زده را به گوجه‌های سرخ شده در ماهیتابه اضافه کنید.

برای ادامه دستور این غذای سریع و ساده، روی لینک رسپی املت گوجه کلیک کنید.

۲- املت فرانسوی

املت فرانسوی معمولاً با پنیر فتا یا هر نوع پنیر دیگری به همراه سبزیجات تهیه می‌شود. این املت خوشمزه راحت درست می‌شود و به مواد زیر نیاز دارد:

“““html
تخم‌مرغ  ۳ عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک  ۱ عدد
پیاز کوچک   ۱ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
پنیر فتا به میزان لازم
نمک  به میزان لازم
فلفل سیاه  به میزان لازم

مراحل تهیه املت فرانسوی

برای تهیه املت فرانسوی مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول از همه، یک عدد فلفل دلمه‌ای و یک عدد پیاز را به صورت ریز خرد کنید.
  2. در یک کاسه مناسب، سه عدد تخم‌مرغ را بشکنید.
  3. به تخم‌مرغ‌ها به میزان لازم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و با یک همزن دستی خوب هم بزنید تا همه چیز مخلوط شود.
  4. حالا به این مخلوط یک قاشق غذاخوری جعفری، فلفل دلمه‌ای خرد شده و پیاز ریز خرد شده اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای جدید و خوشمزه، روی لینک رسپی املت فرانسوی کلیک کنید.

۳- املت قارچ

املت خوشمزه قارچ، نیازی به گوجه‌فرنگی ندارد و می‌توانید با پیاز و فلفل دلمه‌ای آن را درست کنید. برای تهیه این املت نیاز به مواد زیر دارید:

تخم مرغ ۴ عدد
قارچ  نیم کیلو
فلفل سبز ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم

مراحل تهیه املت قارچ

برای تهیه املت قارچ مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول پیاز و فلفل سبز را به صورت ریز خرد کنید و قارچ را هم به دلخواه خرد کنید.
  2. در یک ماهیتابه مناسب و نچسب مقداری روغن بریزید و پیاز و فلفل خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه بریزید تا بپزند.
  3. سپس قارچ‌های خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و تفت دهید تا تمام آب قارچ تبخیر شود.

برای ادامه طرز تهیه این غذای سریع و خوشمزه، روی لینک رسپی املت قارچ کلیک کنید.

۴- املت دنور

املت دنور، یک املت سالم و مقوی است که معمولاً برای افرادی که ورزش‌های سنگین انجام می‌دهند یا نیاز به انرژی بیشتری دارند، مناسب است. برای تهیه این املت خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

“““html

تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۳ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
گوجه فرنگی نصف یک عدد
ژامبون گوشت یا مرغ ۳-۴ ورق
ذرت کنسروی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ درشت ۴ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
پنیر پیتزا ۴ ورق
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن به مقدار لازم

مراحل تهیه املت دنور

برای تهیه املت دنور، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول یک پیاز کوچک را به قطعات کوچک خرد کنید و با یک قاشق روغن سرخ کنید تا سبک و طلایی شود.
  2. قارچ‌های تمیز شده را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و بعد از اینکه پیازها طلایی شد، آن‌ها را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ‌ها آب نیندازند و سیاه نشوند.
  3. یک قاشق چای‌خوری آبلیمو روی قارچ‌ها بریزید تا رنگ‌شان تیره نشود. مواد را هم بزنید تا قارچ‌ها بپزند و آب‌شان بخار شود.
  4. سپس حرارت را کم کنید و گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای خرد شده و ذرت را اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. کمی نمک و آویشن اضافه کنید و بگذارید سبزیجات کمی بپزند.

برای ادامه دستور پخت این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی املت دنور کلیک کنید.

۵- املت گوجه با سبزیجات

این املت نیز خوشمزه است و به خاطر سبزیجاتی که دارد، سرشار از ویتامین و فیبر است. املت سبزیجات و گوجه‌فرنگی علاوه بر صبحانه، به عنوان یک وعده غذایی اصلی هم مناسب است. برای درست کردن این املت به مواد زیر نیاز دارید:

“““html

گوجه فرنگی ۴ عدد
تخم مرغ ۵ عدد
پیازچه ۱ عدد
فلفل دلمه ای کوچک ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گشنیز تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

روش تهیه املت گوجه با سبزیجات

برای درست کردن املت گوجه با سبزیجات مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول از همه، پیازچه، فلفل دلمه‌ای و سیر را در یک ظرف مناسب خرد کنید.
  2. در یک ماهیتابه نچسب و درب‌دار، مقداری روغن بریزید و مخلوط خرد شده را به آن اضافه کنید.
  3. سپس نمک، فلفل سیاه و گشنیز تازه به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید.

برای ادامه دستور تهیه این املت خوشمزه، روی لینک رسپی املت گوجه با سبزیجات کلیک کنید.

۶- املت ایتالیایی

املت ایتالیایی، که به آن فریتاتا هم می‌گویند، یک صبحانه خوشمزه و محبوب است. این املت مانند یک پیتزا تخم‌مرغی است. برای تهیه املت ایتالیایی به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ نصف یک عدد
روغن ۱ قاشق غذاخوری
قارچ ۲۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد
گوجه ۱ الی ۲ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
ذرت ۳ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه دلخواه (فلفل، زردچوبه، آویشن) به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم

روش تهیه املت ایتالیایی

مراحل تهیه املت ایتالیایی به شرح زیر است:

  1. نصف سینه مرغ را با یک عدد پیاز خرد شده و یک قاشق روغن روی حرارت تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  2. سپس نمک و فلفل سیاه یا هر ادویه‌ای که دوست دارید، به مرغ اضافه کنید و در نهایت روی آن آب جوش بریزید تا بپزد.
  3. بعد از پخت، بگذارید مرغ کمی خنک شود و آن را به تکه‌های کوچک برش دهید.
  4. سیب‌زمینی‌ها را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه با روغن سرخ کنید.

برای ادامه دستور این غذای خوشمزه خارجی، روی لینک رسپی املت ایتالیایی کلیک کنید.

۷- املت اسفناج و پنیر

همه ما هم اسفناج و هم پنیر را دوست داریم. ترکیب این دو ماده محبوب با تخم‌مرغ بسیار خوشمزه است و می‌توان املتی سریع و ساده تهیه کرد.

“““html

برای صبحانه یک خوراک خوشمزه درست می‌کنیم. برای تهیه املت اسفناج و پنیر به مواد زیر نیاز دارید.

پنیر موزارلا ۱ و نیم پیمانه
اسفناج ۵ پیمانه
تخم مرغ ۶ عدد
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱ قاشق غذاخوری
جعفری خشک ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
نمک به اندازه دلخواه

مراحل تهیه املت اسفناج و پنیر

برای آماده‌سازی املت اسفناج و پنیر، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. اول، در یک ماهیتابه یک قاشق روغن بریزید و بعد اسفناج‌ها را به آن اضافه کنید. آنها را حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید.
  2. سپس وقتی آب اسفناج‌ها کشیده شد، به آنها اجازه دهید کمی سرد شوند.
  3. یک ظرف مناسب برای فر انتخاب کنید و با یک قلم‌مو کمی روغن روی آن بمالید.
  4. اسفناج‌های سرد شده را که قبلاً سرخ کرده‌اید داخل ظرف بریزید.

برای ادامه مراحل تهیه این غذا، می‌توانید روی لینک رسپی املت اسفناج و پنیر کلیک کنید.

۸- املت شاک شوکا

املت شاک شوکا یک نوع املت خوشمزه و معروف است که در تونس و کشورهای دیگر طرفداران زیادی دارد. برای تهیه شاک شوکا به مواد زیر نیاز دارید:

“““html

پیاز کوچک ۱ عدد
قارچ ۳ عدد
فلفل سبز  ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک  ۱ عدد
گوجه فرنگی  ۴ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
پنیر صبحانه به میزان لازم
زردچوبه ۱ دوم قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز ۱ دوم قاشق چای‌خوری
پودر پاپریکا ۱ دوم قاشق چای‌خوری
پودر زیره ۱ قاشق چای‌خوری
پودر فلفل سیاه ۱ دوم قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه املت شاک شوکا

برای درست کردن املت شاک شوکا، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. در ابتدا یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و سه عدد قارچ را هم کوچک کنید.
  2. سپس در یک تابه مناسب یک قاشق روغن بریزید و پیاز و قارچ خرد شده را در آن تفت دهید.
  3. وقتی که پیاز و قارچ تغییر رنگ دادند، یک عدد فلفل سبز و یک عدد فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن‌ها اضافه کنید.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه، روی لینک رسپی املت شاک شوکا کلیک کنید.

۹- املت انار به روش سنتی گیلانی

املت انار یکی از املت‌های خوشمزه و جذاب شمال ایران است و اصالت آن به گیلان و مازندران برمی‌گردد. شما می‌توانید این املت متفاوت و جذاب را با چند ماده ساده در خانه تهیه کنید و آن را با نان یا برنج میل کنید.

مراحل تهیه املت انار

برای درست کردن املت انار، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. در ابتدا پیاز را بشویید و پوستش را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. می‌توانید پیاز را با رنده یا میکسر به شکل پوره درآورید. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و کره را به آن اضافه کنید.
  2. کمی صبر کنید تا کره ذوب شود و سپس پیازهای خرد شده را به آن بیفزایید.
  3. کمی تفت دهید تا پیازها نرم و طلایی شوند. اگر به پیاز علاقه ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.
  4. سپس سیر را پوست بگیرید و با سیر له‌کن آن را له کنید. پوره سیر را به پیازها اضافه کنید و دوباره تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

برای ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه گیلانی، روی لینک رسپی املت انار کلیک کنید.

۱۰- املت هش براون

“““html

هش براون

هش براون، یکی از صبحانه‌های محبوب و پرطرفدار در امریکا است.
این غذا با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترس تهیه می‌شود و انواع مختلفی دارد.
هش براون به کوکو سیب‌زمینی خام شباهت زیادی دارد و با ذائقه ایرانیان سازگار است.
شما می‌توانید این غذا را به عنوان شام یا یک میان‌وعده کامل با انواع نان، بیکن، گوشت و سبزیجات میل کنید.

مراحل تهیه املت هش براون

مراحل تهیه املت هش براون به شرح زیر است:

  1. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. سیب‌زمینی‌های شسته شده را رنده کنید. باید سیب‌زمینی‌های رنده شده را درون آبکش ریخته و بشویید. این کار باعث می‌شود بخشی از نشاسته سیب‌زمینی گرفته شود.
  2. بعد از شستن سیب‌زمینی رنده شده، آن را در پارچه‌ای تمیز بگذارید و با دست فشار دهید تا آب اضافی آن را بگیرید.
  3. حالا سیب‌زمینی رنده و آب‌گرفته شده را در ظرف مناسبی بریزید. به آن آرد سفید، نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و متفاوت، روی لینک رسپی املت هش براون کلیک کنید.

املت بیکن و اسفناج

املت بیکن و اسفناج یک املت خوشمزه و مقوی است که برای تهیه آن از اسفناج پخته شده، تخم مرغ و بیکن استفاده می‌شود.

مراحل تهیه املت بیکن و اسفناج

مراحل تهیه املت بیکن و اسفناج با پنیر به شرح زیر است:

  1. ابتدا پیاز را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را به صورت نگینی یا خلالی نازک خرد کنید. در ادامه کمی روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی شعله گاز قرار دهید. پیازها را برای چند دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شوند.
  2. تا پیازها سرخ شوند، به سراغ درست کردن اسفناج‌ها بروید. اسفناج را بشویید و به قطعات بزرگ خرد کنید. زمانی که پیاز طلایی شد، اسفناج خرد شده را به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا اسفناج‌ها پخته و حجم‌شان کم شود.
  3. بعد از پختن اسفناج‌ها، مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید و املت را هم بزنید تا مزه‌دار شود.
  4. حال بیکن‌ها را خرد کنید. سپس در یک ماهیتابه کوچک کمی روغن بریزید و بیکن‌های خرد شده را برای چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آن‌ها کمی تیره شود.
  5. شعله گاز را خاموش کنید و بگذارید بیکن‌ها کمی خنک شوند. برای تهیه این املت می‌توانید بیکن‌ها را بدون سرخ کردن هم به تخم مرغ اضافه کنید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و راحت، روی لینک رسپی املت بیکن و اسفناج با پنیر کلیک کنید.

این املت‌ها را برای صبحانه درست کنید و از خوردن آن‌ها لذت ببرید. همچنین املت یک غذای نونی بدون گوشت است که گزینه خوبی برای گیاهخواران محسوب می‌شود.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

خروج از نسخه موبایل